Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bianka0 napisał(a):
Właśnie Krysiu mam ropną anginę. Węzły chłonne podżuchwowe mam olbrzymie. Prawy ok. 5 cm. Tak to już jest z tym mechanizmem obronnym :shake:

Wyobrażam sobie jak to boli:shake: Życzę zdrowia:loveu:

Posted

Krysia napisał(a):
Wyobrażam sobie jak to boli:shake: Życzę zdrowia:loveu:

Nie, już dzisiaj wszystko w porządku, migdałki oczyściły się w nocy. Tylko węzły chłonne będą takie duże ok 3- 5 dni.
Idę myć dalej okna :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Krysiu, u Ciebie jest zawsze domowe ciepełko. Miód na serce.

....a ja szukam dla swego podopiecznego w typie rasy polskiego owczarka nizinnego takiego domu jak Twój, nie masz takich znajomych?

Posted

docha napisał(a):
Krysiu, u Ciebie jest zawsze domowe ciepełko. Miód na serce.

....a ja szukam dla swego podopiecznego w typie rasy polskiego owczarka nizinnego takiego domu jak Twój, nie masz takich znajomych?

Bardzo mi przykro ale nie mam takich znajomych. Tacy zkręceni jak my to już są zapsiaczeni i zakoceni a reszta mówi że to przesada trzy psy w domu:shake: ile to sprzątania . To było powiedzenie z tych najmniej uszczypliwych:diabloti:

Posted

Urosły pięknie robaczki i wypisz wymaluj Tobiaszek:eviltong: , ciekawe czy paluszków nie maczał ?:eviltong:;) A sztruksik na czółku maluchów uroczy:loveu::loveu:

Posted

yunona napisał(a):
wypisz wymaluj Tobiaszek:eviltong: , ciekawe czy paluszków nie maczał ?:eviltong:;)

Tobiaszek nie mógł maczać paluszków ani niczego innego, bo po prostu nie miał czego.
Ale podobieństwo ogromne.:roll: