Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krysia napisał(a):
To są zupełnie inne psy:smile: Nasz jest większy i młodszy:smile:

I przede wszystkim Krysiu zadbany i szczęśliwy u Was. :loveu:

Świecąca obróżka jest super :cool3:

Posted

Musiał sobie taką sprawić bo łobuz uwielbia ogniska(jego państwo to w ogóle tacy grzeczni) a pancia miała stres jak nie widziała w którym miejscu na działce się znajduje:)

Posted

No tak, one potrafią się w nocy tak pochować po kątach. Na dodatek nie reagują wtedy na wołanie, bo nagle coś ciekawszego mają pod nosem :shake:
Tylko moja działka jest mała, łatwiej mi je zlokalizować.

Posted

My włóczymy się po różnych działkach nad różnymi jeziorami .Mamy dużo znajomych ze stolicy.Swojego czasu mój TZ zajmował się sprzedażą takowych:razz:. Teraz też kupiliśmy większą i będzie dzielić na mniejsze :diabloti: Będą na sprzedaż:eviltong:

Posted

Tak rozkoszne tylko żeby jakiś gość sie wtedy nie zjawił bo by powiedział że gospodyni chyba nigdy nie sprząta :shake:taki rozp... wszędzie jakieś śmieci :) i kawałki pogryzionych zabawek:) Ale to nić pół godziny po zabawie i wszędzie czyściutko:multi: Takie pieski nie nadają się do pedantycznych właścicieli:evil_lol: albo wręcz odwrotnie:diabloti:

Posted

U mnie rozpierduche zabawkową tylko Rambo robi (u mnie od szczeniaka) ma tych zabaek od diabła i ciut ciut. Dziewczyny nie znaja zabawek, Ruda trochę sie pobawi/pomemła kości. Ganga zabawek nie ale niech sie dorwie do papieru toaletowego - podzieli natychmiast na kawłki wielkości confetti. Nie wspomnę o chusteczkach. No i namiętnie i dokładnie "czyta" gazety i ksiązki jak dorwie. Również w języku confetti. poszukam zdjęc z jej "pracy" a najbardziej takiego jak w całą sierśc a ma długą dokładnie sie powbijało.

Posted

Isadora7 napisał(a):
U mnie rozpierduche zabawkową tylko Rambo robi (u mnie od szczeniaka) ma tych zabaek od diabła i ciut ciut. Dziewczyny nie znaja zabawek, Ruda trochę sie pobawi/pomemła kości. Ganga zabawek nie ale niech sie dorwie do papieru toaletowego - podzieli natychmiast na kawłki wielkości confetti. Nie wspomnę o chusteczkach. No i namiętnie i dokładnie "czyta" gazety i ksiązki jak dorwie. Również w języku confetti. poszukam zdjęc z jej "pracy" a najbardziej takiego jak w całą sierśc a ma długą dokładnie sie powbijało.

Moje w ten sposób czytają katalogi z AVON

Posted

...no tak męskich ....i co wybrały coś?

Te małe Łasiczki :diabloti: w liściach pewnie się gubią co???? Na pewno czują się jak kameleony-mogą się zamaskować....:evil_lol:

Posted

W Sobotę wieczorkiem pożyczyłm laptopa, pomyślałamże wejdę na chwilę na dogo. Zajrzałam do wątku Tobiaszka i utknęłam na trzy godziny, poczytałam o maluszkach, ogladałam zdjecia. Jestem pod wielkim wrażeniem.:p

Posted

ALMA2 napisał(a):
W Sobotę wieczorkiem pożyczyłm laptopa, pomyślałamże wejdę na chwilę na dogo. Zajrzałam do wątku Tobiaszka i utknęłam na trzy godziny, poczytałam o maluszkach, ogladałam zdjecia. Jestem pod wielkim wrażeniem.:p

Dzięki za odwiedzinki:)

Posted

Celina12 napisał(a):
...no tak męskich ....i co wybrały coś?

Te małe Łasiczki :diabloti: w liściach pewnie się gubią co???? Na pewno czują się jak kameleony-mogą się zamaskować....:evil_lol:

Tak wybrały dla swojego pancia"Patrycka Dempseja,,ponieważ często się przytulają i go wąchają:) A tak wyglądają w liściach:)))