Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super ,że możecie pozwolić sobie na odpoczynek i pogoda u Was łaskawa .U nas choć trafialy się dni bez deszczu to jak można posiedzieć na dworze to diabelskie komary nie pozwalają.Widać jaki Tobiasz jest u Was szczęśliwy:loveu: zadowolony pychol.Rybka spełniła marzenia Tobiaszka o szczęśliwym domku.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak Krysiu, miałaś rację. :cool3: Złota rybka to rzeczywiście chiński karp królewski :crazyeye:
Czy zjedliście ją, czy tylko po sesji zdjęciowej darowali życie ?

Posted

Ona zawsze chętnie daje się łowić :p Przy każdym złowieniu jest mierzona ważona i puszczana do wody:lol::lol: Jest w tym stawie taka tylko jedna :razz:Kiedyś były jeszcze takie same tylko łaciate ale zimy 2lata temu nie przeżyły:shake:

Posted

Witamy...
Dawno nas nie bylo ale wiele sie dzialo i po prostu brakowalo czasu.
U nas doskonale...Korek po kastracji stal sie naszym super kumplem i szefem domu ;-) Zna wszystkie katy na podworku i w ogrodzie - doglad ich dzielnie i...samodzielnie. Trzyma sie domu, choc nie ukrywam ze z okien mamy na niego stale baczenie. No i nowosc z dzisiaj - po raz pierwszy udalismy sie do groomera...Efekt widoczny na zdjeciach - chociaz tak krotkie sciecie to pierwszy ale i ostatni raz. Musielismy to zrobic bo siersc stala sie okropna - skoltuniona, dluga i stale posklejana...No i ten wojlok na karku - nie do rozczesania. W salooonie uwidocznila sie znow trauma...Korek nie daje sie dotykac obcym w okolicach lap...zreszta - ostatnio wyszlo na jaw ze jedna z przednich lap mial kiedys zlamana. W kazdym razie nasza groomerka ma anielska cierpliwosc i wielkie serce do zwierzakow wiec...sie udalo...zrobic z korka Lorda ;-)
Pozdrawiamy serdecznie...
Dom Zakorkowany ;-)

Posted

Domku Zakorkowany ;)
Pięknie, sznaucerowato wygląda Koreczek po strzyżeniu.
Jestem zaskoczona jak można doprowadzić sierść szczotki do porządku. Mam z sierścią Goliata takie same problemy, trymujemy go 2 x w tygodniu, a on i tak wygląda jak kloszard. Chyba kiedyś spróbuję i zobaczę, czy wyda się bardziej cywilizowany.
Powoli dowiadujemy się o pieskach coraz więcej rzeczy.
Korek jest piękny, wszystkiego dobrego dla całej rodzinki :lol:

Posted

Ale cudownie wygląda Koreczek po trymowaniu.:lol::multi::multi: Najważniejsze, że i przed i po to ten sam Koreczek.:eviltong: Fajnie , że wy macie taką możliwość psiaka wyfryzować i mieć co jakiś czas z inną fryzurą. Moje są krótkowłose i tylko mogę ozdabiać ładnymi obróżkami. Uściski dla pięknego Koreczka!:loveu:

Posted

Obydwa pieski bardzo ładne i szczęśliwe.:loveu:
Przyjemnie się ogląda wiadomości o nich z nowych domów.
Kończymy z mężem tą słodką część kolejnego bazarku, już ostatnie są maliny. Mąż zastanawiał się jakie jamniki teraz wybiorę. Chciał żeby znowu był szorstkowłosy i gładki :cool3:

Posted

matko, jak on jest radosny :), aż ze szczęścia oczy spociły mi się. nabrał ślicznej sierści, jest taki ach,ach!!!
Krysiu, Tobiasz lubi drapanko pod 5 żeberkiem?

Posted

pod 5 żeberkiem nie koniecznie ale drapanie pod szyjką i po pleckach uwielbia aż się wygina:evil_lol: jak na tym pierwszym zdjęciu:lol: i uwielbia samochodem jeździć jest pierwszy i tylko patrzy :crazyeye: kto jedzie i czy weźmie pasażera:p

Posted

Cieszę się Krysiu że maluchy już u Ciebie. Jak im dałaś na imię ? Który u Ciebie zostaje, wybraliście już ?
Widzę że Tobiaszek zachowuje się jak prawdziwy tata :evil_lol: Słodko to wygląda.

Posted

Ale cudne fotki , malizny pod opieką Tobisia -tatusia super. Sama radość jak się na to patrzy ! Wyobrażam sobie z jaką przyjemnością obserwujecie robaczki.
Napisz nam troszkę o nich i niech mnie , będziecie rozpaczać jak jeden z nich pójdzie w świat ( a może nie?). Pozdrawiam i czekamy na fajne relacje :)