Krysia Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Wesołych Świąt Wielkanocnych:smile::smile: Dla wszystkich Dogomaniaków:):) kurczaczka małego, baranka białego, brzuszka pełnego, jajeczka smacznego, samej radości i lawiny gości. Świąt mile spędzonych i kolorowych. ŻYCZY: Krysia z mężem i dziećmi oraz Tobiaszek ,Sonia i Gremlin Pozdrawiamy:) Quote
bianka0 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Tobiaszek jest wielbicielem tulipanów i krasnali :evil_lol: Staw już przygotowany na sezon letni, Tobi w końcu zaakceptował przeróbki. Krysiu czy staw zarybiacie ? Quote
Krysia Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Tak staw jest zarybiony:cool3:.To miała być tylko fontanna a jak mój mąż zaczął kombinować to wyszedł taki staw .:evil_lol: Najlepiej w nim się czują wszelkiego rodzaju karpie bo to jest staw wykopany jakieś 5 lat temu na zupełnie nowym miejscu :shake: i nawet była obawa że nie będzie wody:evil_lol:.Tobiasz może cały dzień spędzić nad nim , chodzi po brzegu moczy nogi i zawsze ma coś nowego i ciekawego do oglądania np.żaby czy jakieś robaczki pływające po wodzie a i rybka się trafi że po chlebek przypłynie:cool3:.Największą dumą w stawie gospodarza jest około 5 kilowy karp(kilowych jest dużo) i jeden karp pomarańczowy też tej wielkości:evil_lol:(więc złota rybka też jest). Quote
bianka0 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Ja też wolałabym staw niż fontannę :evil_lol: No i Tobiaszek może sobie łapki pomoczyć. Ale się psince trafiło :multi: Ta ,, złota rybka " to pewnie karaś. Bardzo delikatnie bierze, trudna do złowienia. Quote
Grosziwo Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Krysia napisał(a): Wesołych Świąt Wielkanocnych:smile::smile: Dla wszystkich Dogomaniaków:):) kurczaczka małego, baranka białego, brzuszka pełnego, jajeczka smacznego, samej radości i lawiny gości. Świąt mile spędzonych i kolorowych. ŻYCZY: Krysia z mężem i dziećmi oraz Tobiaszek ,Sonia i Gremlin Pozdrawiamy:) Najpiękniejsza kartka świąteczna jaką widziałam ! "Zajączek" wymiata ! A co do pomarańczowej rybki to faktycznie może być karp, mój szwagier takowe ma w swoim oczku wodnym. Śmiałam się, że na Wigilię hoduje. Quote
yunona Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Śliczny zajączek :eviltong: tylko mu czegóś uszka opadły:lol::evil_lol:. Tobiaszek szczęśliwy ma swój staw , rybki i kompanów do zabawy we wspaniałej rodzince:lol::multi: Quote
nescca Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='Krysia'] Wesołych Świąt Wielkanocnych:smile::smile: Dla wszystkich Dogomaniaków:):) kurczaczka małego, baranka białego, brzuszka pełnego, jajeczka smacznego, samej radości i lawiny gości. Świąt mile spędzonych i kolorowych. ŻYCZY: Krysia z mężem i dziećmi oraz Tobiaszek ,Sonia i Gremlin Cudowne.... najpiękniejszy króliczek wielkanocny jakiego widziałam. I nosek juz zagojony.... Pani Krysiu.....Dziękujemy i ściskamy Was wszystkich....i Wasze Ryby też :) Należą Wam się brawa.....za to wszystko co zrobiliście dla chłopaka. A że naszych oklasków nie usłyszycie (bo za daleko) to macie nasze serducha.... na wieki :) Quote
Krysia Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Dziękuję za miłe słowa:lol:. Problemy też są .Tobiasz się poczuł jak u siebie i próbuje sił z Gremlinem:angryy:.Chce objąć przywództwo na podwórku a tamten się nie daje:angryy:.Dwóch facetów:mad: wiadomo!!:shake: Quote
Neilla Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Kilka wiesci z Korkowa: Jestesmy juz na prostej...Od zabiegu minely dwa tygodnie. Korek /zwany tez Zenobim, Zenem, Madziakiem, Punga, a ostatnio Wydmuszka ;-)/ doszedl w pelni do siebie. Patrzylam dzis jak biegal po pustej nadbaltyckiej plazy...z rozwianym wlosem ;-) Ma taka smieszna - puchata, miekka i dluga siersc ze wyglada na wietrze jak maly pisklak. Zaokraglil sie juz slodko i wyglada w koncu niezwykle przyzwoicie ;-) Pozdrawiamy... Quote
Neilla Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Aaaa...kilka nowych fotek ;-) http://www.garnek.pl/neilla Quote
bianka0 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Czy może być coś piękniejszego niż dwie szczęśliwe mordki Tobiego i Korka ? Dziękuję obu domkom, za to serce które im dajecie.:Rose: Quote
bianka0 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Wklejam zdjęcia Korka. Tak się przyjemniej ogląda ;) Quote
JamniczaRodzina. Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Prosze prosze jaki turysta.:lol: A co tam słychać u mojego ulubieńca Tobiaszka. Quote
Krysia Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Kilka nowych fotek Tobiaszka z Wiosennych spacerków i zabaw na działce u znajomych: Nawet szybko polubił zabawę na zjeżdżalni sam się na nią pakuje z chęcią. Quote
bianka0 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 To rzadkie u jamników. Są takie...ostrożniutkie :evil_lol: Quote
Krysia Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nasz Tobi to prawdziwy odważniak :) Gdzie młoda pani tam i on .Nadaje się do rodzinki (sporty ekstremalne bardzo proszę):)to nic że nie wypada jamnikowi:) Quote
nescca Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Czyli nasz Koruś ze ślązaka zmienił się w..... rybaka :) Sciskamy serdecznie Koreczka Rybaka i Tobiasza sportowca ektremalnego. Quote
Recommended Posts