Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wesołych Świąt Wielkanocnych:smile::smile:
Dla wszystkich Dogomaniaków:):)

kurczaczka małego, baranka białego, brzuszka pełnego,
jajeczka smacznego, samej radości i lawiny gości.
Świąt mile spędzonych i kolorowych.
ŻYCZY: Krysia z mężem i dziećmi oraz Tobiaszek ,Sonia i Gremlin
Pozdrawiamy:)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tobiaszek jest wielbicielem tulipanów i krasnali :evil_lol:
Staw już przygotowany na sezon letni, Tobi w końcu zaakceptował przeróbki.
Krysiu czy staw zarybiacie ?

Posted

Tak staw jest zarybiony:cool3:.To miała być tylko fontanna a jak mój mąż zaczął kombinować to wyszedł taki staw .:evil_lol: Najlepiej w nim się czują wszelkiego rodzaju karpie bo to jest staw wykopany jakieś 5 lat temu na zupełnie nowym miejscu :shake: i nawet była obawa że nie będzie wody:evil_lol:.Tobiasz może cały dzień spędzić nad nim , chodzi po brzegu moczy nogi i zawsze ma coś nowego i ciekawego do oglądania np.żaby czy jakieś robaczki pływające po wodzie a i rybka się trafi że po chlebek przypłynie:cool3:.Największą dumą w stawie gospodarza jest około 5 kilowy karp(kilowych jest dużo) i jeden karp pomarańczowy też tej wielkości:evil_lol:(więc złota rybka też jest).

Posted

Ja też wolałabym staw niż fontannę :evil_lol:
No i Tobiaszek może sobie łapki pomoczyć. Ale się psince trafiło :multi:

Ta ,, złota rybka " to pewnie karaś. Bardzo delikatnie bierze, trudna do złowienia.

Posted

Krysia napisał(a):

Pozdrawiamy:)

Najpiękniejsza kartka świąteczna jaką widziałam ! "Zajączek" wymiata !

A co do pomarańczowej rybki to faktycznie może być karp, mój szwagier takowe ma w swoim oczku wodnym. Śmiałam się, że na Wigilię hoduje.

Posted

Śliczny zajączek :eviltong: tylko mu czegóś uszka opadły:lol::evil_lol:. Tobiaszek szczęśliwy ma swój staw , rybki i kompanów do zabawy we wspaniałej rodzince:lol::multi:

Posted

[quote name='Krysia']

Cudowne.... najpiękniejszy króliczek wielkanocny jakiego widziałam. I nosek juz zagojony.... Pani Krysiu.....Dziękujemy i ściskamy Was wszystkich....i Wasze Ryby też :) Należą Wam się brawa.....za to wszystko co zrobiliście dla chłopaka. A że naszych oklasków nie usłyszycie (bo za daleko) to macie nasze serducha.... na wieki :)

Posted

Dziękuję za miłe słowa:lol:. Problemy też są .Tobiasz się poczuł jak u siebie i próbuje sił z Gremlinem:angryy:.Chce objąć przywództwo na podwórku a tamten się nie daje:angryy:.Dwóch facetów:mad: wiadomo!!:shake:

Posted

Kilka wiesci z Korkowa:
Jestesmy juz na prostej...Od zabiegu minely dwa tygodnie. Korek /zwany tez Zenobim, Zenem, Madziakiem, Punga, a ostatnio Wydmuszka ;-)/ doszedl w pelni do siebie. Patrzylam dzis jak biegal po pustej nadbaltyckiej plazy...z rozwianym wlosem ;-) Ma taka smieszna - puchata, miekka i dluga siersc ze wyglada na wietrze jak maly pisklak. Zaokraglil sie juz slodko i wyglada w koncu niezwykle przyzwoicie ;-) Pozdrawiamy...

Posted

Kilka nowych fotek Tobiaszka z Wiosennych spacerków i zabaw na działce u znajomych:
Nawet szybko polubił zabawę na zjeżdżalni sam się na nią pakuje z chęcią.

Posted

Nasz Tobi to prawdziwy odważniak :) Gdzie młoda pani tam i on .Nadaje się do rodzinki (sporty ekstremalne bardzo proszę):)to nic że nie wypada jamnikowi:)