Neilla Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Witam i dodaje kilka fotek do "korkowej" galerii...;-) http://www.garnek.pl/neilla Pozdrawiamy Quote
bianka0 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Koreczek :loveu: Korek jest bardzo grzecznym pieskiem, trochę nie ma apetytu. Zjada, ale ma swoje dni, gdzie apetyt jest mniejszy. Stopniowo przybiera na wadze. Przygotowywany jest do kastracji, po konsultacji z weterynarzem. Na razie musiał dojśc do siebie po traumatycznych przejściach. Nowy dom i Korek są szczęśliwi, że na siebie trafili :loveu: TOBI - Arktyko, proszę napisz ile kosztowały antybiotyki, zrobię przelew już razem z kastracją. Bardzo przystępną cenę zabiegu udało Ci się uzyskać. Dziękuję :lol:, również za opiekę nad Tobiaszkiem I bardzo proszę o zdjęcia w wolnej chwili z niedzielnej sesji. Quote
Isadora7 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jakby postawić Koreczka, Ludwiczka i Goliacika to jak bracia :) Quote
bianka0 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 One są wszystkie bardzo fotogeniczne, szorściuszki mają swój niepowtarzalny urok. A po dzisiejszym dniu stwierdzam po raz kolejny, że są znacznie mniej kłopotliwe we współżyciu. Moje gładkie dały mi dzisiaj wycisk :mad: Quote
Isadora7 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ja na długowłose tez nie narzekam. A Pani od Ludwisia dzwoniła i zakochana na zabój. Ludwiś jamniś-ideał. Kontaktowy, posłuszny, sympatyczny. Aaaa co narozrabiały Twoje gładkie? Quote
bianka0 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Isadora7 napisał(a): Aaaa co narozrabiały Twoje gładkie? Wszystko co możliwe, najpierw dobrały się do jedzenia Jogiego ( nierozdrobnione z kostkami) i było rzyganie po całym domu. Potem wszystkie trzy przyszły tak utytłane w błocie i jeszcze czym innym że pozostało tylko łapanie, kąpiel i pranie dywanów, kojców i kocyków. Niestety Polcia też lubi się tarzać w zapachowych rzeczach, tak jak Tuptuś i Frytka. Quote
E-S Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Wstawiłam Tobisia na fb : http://www.facebook.com/album.php?aid=5703&id=103640539712546 Quote
bianka0 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='E-S']Wstawiłam Tobisia na fb : http://www.facebook.com/album.php?aid=5703&id=103640539712546 Dzięki E-S :p Quote
E-S Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 bianka0 napisał(a):Dzięki E-S :p Ale że co ta zielona buźka malkontenta, że źle coś ? poprawić coś ? skasować ? dopisać ??? Quote
bianka0 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 E-S napisał(a):Ale że co ta zielona buźka malkontenta, że źle coś ? poprawić coś ? skasować ? dopisać ??? Nie, wybacz, ale to był mój uśmiech pod koniec tygodnia. Quote
E-S Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 bianka0 napisał(a):Nie, wybacz, ale to był mój uśmiech pod koniec tygodnia. Aaa, ja już w piątek nie jestem w stanie się uśmiechać. Warczę i szczerzę morderczo kły tylko. Tym bardziej jak wydzwaniają klienci o 21 "bo wie pani, ja miałam zadzwonić wczoraj do firmy ale zapomniałam to dzwonię teraz do pani na komórkę" ... tak, bo firmę na weekend zaniosę se do domu i w piątek o 21 zacznę kolejną robotę ledwo wróciłam z pracy po 12 h, bo paniusia se zapomniała że ma w czwartek się zgłosić ... jakby nie wiedziała od kilku lat jak moja praca wygląda. Szlag mnie trafia, wyłączyłam telefony właśnie. Quote
bianka0 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ja niestety stacjonarnego nie mogę odbierać w weekendy, bo chyba bym zwariowała. Odbiera moje dziecko, które reaguje tylko na hasło ,, pies " lub ,,od psa" i wtedy mnie woła. Quote
Arktyka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 wybaczcie cioteczki ze dopiero teraz weszlam...dzisiaj w nocy odszedl moj Kubus ktorego mialam od miesiaca na dt...mam strasznego dola i jestem nie do zycia...:( cioteczko za antybiotyk jest 8,30zl.... Quote
bianka0 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Arktyko współczuję Ci. Kiedy już dojdziesz do siebie, bardzo proszę o te zdjęcia z sesji w zeszły weekend. Czekam z ogłoszeniami, trzeba w nich powymieniać zdjęcia, bo te które są nie zachęcają do adopcji. Quote
bianka0 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Arktyko, czy możesz napisać parę słów, jak czuje się Tobi po operacji? Quote
Arktyka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Maly czuje sie dobrze, apetycik mu dopisuje, nawet hasa z pileczka...wiec chyba strata klejnotow nie byla dla niego az tak dotkliwa...;) cioteczko ksiegowa...!!:) przelalas juz pieniazki za kastracje...bo nie moge dostac sie do banku i sprawdzic....:( Quote
nescca Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Tobiczku piekny..... jeszcze u Arktyki siedzisz? Spadaj już kochany :) Leć do domku. Arktyko.....współczuję bardzo . Quote
bianka0 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Arktyka napisał(a): teraz w weekend ma przyjechac do mnie ciotka Ilo_n na sesje foto wszystkich moich podopiecznych wiec beda ladne zdjecia Tobiaszka:) Przypominam obietnicę. Przelałam na konto Arktyki 248,30 zł. 100 zł kastracja 8,30 zł antybiotyk 140zł pobyt w hoteliku od 01 lutego do 14 lutego ( włącznie) Quote
bianka0 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ROZLICZENIE: Wpływy z bazarku dla Korka i Tobiasza : 1804 zł http://www.dogomania.pl/threads/1965...-Do-30.11.2010 Leczenie Korka - 62 zł Leczenie Tobiego - 57 zł Dojazd weterynarza - 20 zł Pobyt w hoteliku u Lilki Tobiasza - 184 zł Pobyt w hoteliku u Lilki Korka - 192 zł Koszty przejazdu na wizytę przedadopcyjną - 20 zł Transport Tobiasza z hoteliku Lilki do DT Arktyki - 255 zł Pobyt Tobiego w DT u Arktyki od 13.12.2010 - 13.01.2011 - 310 zł Pobyt Tobiego w DT u Arktyki od 13.01.2011 - 31.01.2011( włącznie) - 190 zł Pobyt Tobiego w DT u Arktyki od 01.02.2011 - 14. 02.2011( włącznie) - 140 zł Kastracja Tobiego - 100 zł Antybiotyk - 8,30 zł Wydatki : 1538,30 zł Pozostało - 265,70 zł Quote
JamniczaRodzina. Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Dwa tygodnie mijają od obiecanej sesji a tu dalej nie ma zdjęć.:roll: Quote
bianka0 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Arktyko mam prośbę, potraktuj kontakt z nami równie profesjonalnie jak opiekę na d Tobim. Ja całkowicie rozumiem brak czasu na wpisy o psie codziennie, ale ostatnio wiadomości o nim ukazują się tylko po naszych ponagleniach, albo tylko kiedy dotyczą pieniędzy. Nie wątpię, że Tobiaszek jest w bardzo dobrych rękach, ale ja jestem na drugim końcu Polski i zrozumiałe jest to że chcę wiedzieć czy u niego wszystko w porządku. Nie zawsze mam czas i możliwości dzwonienia. Od 2 tygodni czekamy na obiecane zdjęcia, nie dla własnej ciekawości, tylko żeby zwiększyć jego szansę adopcji, zmieniając te nieciekawe zdjęcia w ogłoszeniach. Quote
Arktyka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Bianko ja rowniez czekam na zdjecia Tobiasza od cioteczki Ilonki, obiecala ze wstawi w tym tygodniu i przeprosila ze z opoznieniem ale ma sesje egzaminacyjne studenciakow i mase prac do sprawdzenia, tez czekam z niecierpliwoscia...i sie denerwuje....... Jesli chodzi o relacje...sorki ale co mam codziennie pisac....?? jesli nic u psiaka sie nie wydarzylo...sorki mam codziennie pisac tobi zrobil koope i nasikal w domu...?Jesli bedzie cos sie dzialo czy to zdrowotnie czy w jakiejs innej formie to oczywiscie zaraz napisze na forum...ponadto cioteczko ja nie mam czasu wpadac ot tak sobie na forum i pisac ach i och...jesli mam konkrety to pisze. Przy moich psiakach mam naprawde zapieprz, czasem nie nadazam sprztac szczylow czy zasrakanych wykladzin....wybacz mam pod opieka w sumie 9 psiakow z kazdym musze wyjsc na spacer, nie kazdego psiaka moge wziasc bez smyczy, mam dziadki z ktorymi musze kursowac po 6-7 razy dziennie, dodatkowo podworko tez musze obskoczyc po koopach ,czesc psiakow bierze leki, mam mase spraw zwiazanych z psiakami o ktorych musze pamietaca oprocz tego prowadze normalne zycie....musze isc porabac drzewo, przyniesc wegiel , napalic w piecu i skoczyc po zakupy...wybacz ale zycie na wsi to nie miasto... Quote
bianka0 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Arktyko, nie obrażaj się. W domu mam 6 ( do niedawna 7 ) chorych psów, konia w hotelu, którego muszę wyczyścić, oporządzić boks. Pracuję 10 godzin dziennie, a po nocach siedzę robię ogłoszenia psom, których mam 5 w hotelikach, między innymi w Twoim.Mieszkam i pracuję na wsi. Ale parę słów co 2- 3 dni na wątku każdego z 9 psów można napisać, jest to między innymi promocja Twojego hoteliku. Cieszę się, że będziemy mogli wymienić zdjęcia w ogłoszeniach. Quote
Recommended Posts