bianka0 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Nazbierało mi się trochę tych zwierzaków, czasami się gubię :evil_lol: Quote
danka1234 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 zatem policzmy je bys któregos nie zgubiła 1-Fabian u Funi 2-Jaśko u Funi 3-Tobi u Arktyki 4- Szarp u Murki 5-Ewita w hoteliku?\ 6-Nuka-u bianka0 7-szczeniak-został 1 na wsi 8-Kluska - niedługo dojedize do Murki Quote
bianka0 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 danka1234 napisał(a):zatem policzmy je bys któregos nie zgubiła 1-Fabian u Funi 2-Jaśko u Funi 3-Tobi u Arktyki 4- Szarp u Murki 5-Ewita w hoteliku? 6-szczeniak-został 1 na wsi 7-Kluska - niedługo dojedize do Murki Owszem Danusiu, dziękuję. Czasami zapominam pisać na ich wątkach, ale te z hotelików są najważniejsze do adopcji. Reszta jak Aza i Nuka mogą sobie spokojnie czekać. Quote
danka1234 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 o widzisz,zapomniałam zupełnie o Nuce a to dlatego ze masz ją u siebie w domu. Quote
Isadora7 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [FONT=Arial Black]Allegro dla Tobiasza[/FONT] http://allegro.pl/tobi-sympatyczny-jamnik-odda-merdanie-ogonka-i1395568228.html :cool1: Quote
bianka0 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dziękuję Wam za allegro i ogłoszenia.:loveu: Trzeba je wkleić w pierszy post, tak samo jak rozliczenie bazarku. Ale od wielu dni nie było israela na dogo. Quote
danka1234 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 bianka0,wklej rozliczenie bazarku i aktualne ogłoszenia w swój post nr5 tez bedzie na 1 stronie i na poczatku watku. Quote
bianka0 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 danka1234 napisał(a):bianka0,wklej rozliczenie bazarku i aktualne ogłoszenia w swój post nr5 tez bedzie na 1 stronie i na poczatku watku. Tak masz rację, powklejam w 5 post. Zrobione.:cool3: Quote
leni356 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Czy było więcej domków na Korka? prawdopodobnie do adopcji będzie jamnik szczotka, ma jeszcze kilka dni kwarantanny Quote
Isadora7 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 leni356 napisał(a):Czy było więcej domków na Korka? prawdopodobnie do adopcji będzie jamnik szczotka, ma jeszcze kilka dni kwarantanny Leni "szczotki" bardzo szybko "schodzą". Quote
bianka0 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Wklejam z wątku jamników do adopcji Napisał soboz4 maiło być 34 Tobi, Pani dzwoniła do podanych jamników, ale ani jeden telefon nie był włączony Powiedziałam żeby dzwoniła później, na razie nie ma kontaktu z podanymi telefonami na stronie Arktyko , proszę odszukaj nr kobiety, ja też próbuję się do Ciebie dodzwonić. Quote
danka1234 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 banka0,jaki numer podawałyscie Pani? bo Arktyka mowiła ze czesto ucieka zasieg wiec lepiej podac na stacjonarny. Quote
bianka0 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 danka1234 napisał(a):banka0,jaki numer podawałyscie Pani? bo Arktyka mowiła ze czesto ucieka zasieg wiec lepiej podac na stacjonarny. Do ogłoszeń Danusiu podałam obydwa, wczoraj również dzwoniłam pod obydwa. Quote
Isadora7 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Na stronie i allegro też były podane obydwa. Quote
bianka0 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Isadora7 napisał(a):Na stronie i allegro też były podane obydwa. Można zmienić na mój w ogłoszeniach. Ja właściwie mam teraz tyle psów, że wszystkie zasady wzięły w łeb i odbieram nawet w czasie pracy z informacją, że oddzwonię. A o nowych rzeczach od czasu do czasu dowiem się od Arktyki. Quote
leni356 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Isadora7']Leni "szczotki" bardzo szybko "schodzą". Może pomożecie? Ludwiczek ma 6 lat, łagodny do ludzi, cały czas się pcha na kolanka, podaje łapkę. Zgadza się z innymi psami, łagodny. Szuka domu w Wwie lub okolicach. Kontakt: 791 949 077, adopcje@psydoadopcji.pl Został znaleziony przymarznięty do chodnika :( trzeba było go odrywać :shake: Ludwiczek: Quote
Isadora7 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='leni356']Może pomożecie? Ludwiczek ma 6 lat, łagodny do ludzi, cały czas się pcha na kolanka, podaje łapkę. Zgadza się z innymi psami, łagodny. Szuka domu w Wwie lub okolicach. Kontakt: 791 949 077, adopcje@psydoadopcji.pl Został znaleziony przymarznięty do chodnika :( trzeba było go odrywać :shake: Ludwiczek Zaraz mnie Q... szlag jasny tarfi, no po prostu mnie telepie... żesz ....#@&%#&%$^* bym mendę dorwałą. Już go wstawiam na SOS i jak sie ogarne wieczorem zrobie mu aukcje bo widze ze szorściak jaki jest u mnie ma kilku obserwatorów. Nożżżz mnie telepła złość.... Quote
leni356 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Dzięki. Najgorsze że do poniedziałku kwarantanna, ja już siedzę jak na szpilkach. Chciałabym żeby jakiś dom się zgłosił żeby nie musiał tam dłużej siedzieć. No i żeby ten ch** się nie zgłosił, bo jakiegoś właściciela miał Quote
__Lara Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Isadora7 napisał(a):Zaraz mnie Q... szlag jasny tarfi, no po prostu mnie telepie... żesz ....#@&%#&%$^* bym mendę dorwałą. Już go wstawiam na SOS i jak sie ogarne wieczorem zrobie mu aukcje bo widze ze szorściak jaki jest u mnie ma kilku obserwatorów. Nożżżz mnie telepła złość.... Mną też aż telepie............................................................................ Quote
Isadora7 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ludwiczek http://jamniki.eadopcje.org/psiak/76 :cool1: Quote
bianka0 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ten to już zupełnie jak mój Goliacik , nawet taki kocmołuchowaty jak nasz. Na początku myślałam, że Isadoro wstawiłaś zdjęcia Goliata. On na pewno nie będzie długo czekał na dom, tylko żeby zabrać go ze schroniska. Quote
Isadora7 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Już poleciał po facebooku i naszej klasie, tez myślę ze szybko znajdzie domek, oby najlepszy. Goliacik masz rację kopia Goliacika. Quote
kado Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Boże, co za szorstkie cudo...Szorściaczki to moja miłość największa...:) Wykapany nasz Kadunio:) Domek znajdzie lada chwila:) Quote
bianka0 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A Arktyka milczy jak zaklęta, ciekawe czy ktoś dzwonił o Tobiego. Quote
bianka0 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Dzwoniłam do Arktyki. Z powodu awarii nie ma dostępu do internetu :shake: U Tobiaszka wszystko w porządku, nikt o niego nie dzwonił :-( W tym tygodniu Arktyka ma jedną sterylizację i kastrację. Tobiaszek do ciachnięcie jest umówiony na następny tydzień. NEILLA czy mogłabyś napisać parę słów o Korku ? Nietety kontakt telefoniczny do nowego domu Korka miał israel, a on dłuższy czas jest już nieobecny na dogo. Quote
Recommended Posts