bianka0 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 danka1234 napisał(a):moze ktoś umiałby ułożyc nowy,aktualny tekst do ogłoszen dla Tobiaszka?ja niestety nie jestem w tym dobra ale z gotowym tekstem zrobiłabym mu nowe ogłoszenia. Te moje teksty Danusiu sa do niczego, one muszą choć trochę być rzewne.:shake: Nie widziałyście może bazarku z tekstami do ogłoszeń? Wykupiłabym Tobiaszkowi, taki choć trochę profesjonalny. Quote
danka1234 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 kiedys były jakies bazarki z tekstami ale teraz nie wiem czy jest jakis aktualny,jak znajde troche czasu to poszukam. Quote
Arktyka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Witam all:) Tobiaszek nadal brudzi w domu ,zwlaszcza po nocy....bardzo zaprzyjaznil sie z drugim jamniorkiem Murzynkiem, nawet razem spia w jednym poslanku. Tobi bardzo ladnie sie slucha bez smyczy, fajnie sie tez dogaduje z reszta tymczasowiczow:) i razem szaleja na spacerkach. Naprawde fajny z niego psiak. Quote
Neilla Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Witam... Nadal nie moge dodac zdjec w sposob ogolnie tu przyjety wiec wrzucam jedno za posrednictwem linku - http://www.garnek.pl/neilla/12490321 U nas idealnie. Jesli mialabym wypisac wszystkie doskonale cechy psa domowo-podworkowego - Korek posiada je wszystkie...Nie brudzi, przesiaduje w domu spokojnie czas gdy musi zostac sam, niszczy...ale wylacznie skarpety ;-) idealnie chodzi na smyczy, jest wyjatkowo posluszny jak na indywidualiste jamnika ;-) reaguje na wszystkie komendy... Ideal...Jest na dietce miesno-kaszowo-warzywnej bo trzeba go zaokraglic ;-) Wcina preparat witaminowy na siersc i na...okropny odor z trzewi ;-) I co najwazniejsze...jest cudownym przytulakiem i wiernym towarzyszem lesnych wypraw... Pozdrawiam(y)... Quote
bianka0 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Nie martw się , z chęcią wstawię takie śliczne zdjęcia. I proszę o więcej, tak naprawdę to dopiero teraz widzę jak Korek wygląda. Jest śliczny, dziewczynka też.:cool3: Quote
bianka0 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Arktyka napisał(a):Witam all:) Tobiaszek nadal brudzi w domu ,zwlaszcza po nocy....bardzo zaprzyjaznil sie z drugim jamniorkiem Murzynkiem, nawet razem spia w jednym poslanku. Tobi bardzo ladnie sie slucha bez smyczy, fajnie sie tez dogaduje z reszta tymczasowiczow:) i razem szaleja na spacerkach. Naprawde fajny z niego psiak. Cieszę się, że nie jest bardzo kłopotliwy. Myślę, że z tym brudzeniem to kwestia czasu. Czy on robi i siusiu i kupkę w domu ? Arktyka, nie dostałam konta i obliczeń na PW. Już koniec miesiąca, więc proszę podlicz go teraz do połowy stycznia. Zrobię jeden przelew. Quote
danka1234 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Korek ślicznie wyglada. Arktyka,zrób prosze troche zdjec Tobiaszkowi ,by było z czego wybrac do ogłoszeń.Poprzednie jak sama zauważyłas nie były najleszej jakosci. Quote
Arktyka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 danka niestety jesli chodzi o jakosc to nic nie poradze bo moj aparat jest jaki jest....a ze mnie jest doopa nie fotograf... Quote
bianka0 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Bardzo ładne zdjęcia, Tobi umie pozować. Dziękuję za informacje, spróbuję jakoś dyplomatycznie napisać tekst.:cool3: Quote
danka1234 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 dzieki za zdjecia,Tobi bardzo ładnie wyszedł,jakos jest uzalezniona od aparatu wiec wpływu na nie nie masz,troche sie podretuszuje. Wstaw jeszcze jakbys miała Tobiaszka z Murzynkiem bo czytałam na jego watku ze tak sie skumplowali ze nawed w jednym legowisku leżą. pewnie wszyscy chcieli by to zobaczyc. Quote
Arktyka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 oki postaram sie chlopakow uchwycic:) Quote
bianka0 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ROZLICZENIE: Wpływy z bazarku dla Korka i Tobiasza : 1804 zł http://www.dogomania.pl/threads/1965...-Do-30.11.2010 Leczenie Korka - 62 zł Leczenie Tobiego - 57 zł Dojazd weterynarza - 20 zł Pobyt w hoteliku u Lilki Tobiasza - 184 zł Pobyt w hoteliku u Lilki Korka - 192 zł Koszty przejazdu na wizytę przedadopcyjną - 20 zł Transport Tobiasza z hoteliku Lilki do DT Arktyki - 255 zł Pobyt Tobiego w DT u Arktyki od 13.12.2010 - 13.01.2010 - 310 zł Wydatki : 1100 zł Pozostało - 704 zł ---------------------------------------------------------------------------------------- Przelałam za pobyt Tobiego u Arktyki do 13.01. Zmieniła się trochę kwota do rozliczenia, bo była nadpłata z bazarku :p Israel, czy możesz wstawić rozliczenie w pierwszy post ? Quote
nescca Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Cudowny Tobiś....pozuje jak doświadczony model. Ten nosek tylko mnie jeszcze boli.... ciągle taki poraniony.... ale on chyba już taki pozostanie. Korus też przepiekny... taj jak i dziewczynka na fotce. Sciskamy oba psiaki :) Quote
Arktyka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 nosek z czasem powinien sie zabliznic...teraz juz nie ma go w ten nochalek kto podgryzac , wiec chlopak powinien z czasem wypiekniec:):) Jesli chodzi o pozowanie to jest rewelacyjny....bo z murzynkiem nie jest juz tak latwo i aparat za nim nie nadaza, w wiekszosci pozostaje mi sam ogon w kadrze;) Quote
Arktyka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 sorry ze ja nie w temacie ,ale macie moze cioteczki numer telefonu do pana ktory przywozil Tobiaszka i kubusia? bo dziewczyny z watku zebala szukaja transportu....:razz: Quote
bianka0 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 TOBI To czteroletni jamniczek , który przebywał w śląskim schronisku, porzucony przez poprzednich właścicieli. Był tam dominowany przez inne psy i dotkliwie pogryziony, o czym świadczą liczne blizny na uszach i pyszczku. Blizny są w trakcie gojenia, będą jeszcze nieco mniej widoczne, chociaż zapewne pozostanie mu na stałe ślad po pobycie w schronisku. Jest pieskiem bardzo kontaktowym, wybitnie ukierunkowanym na posiadanie swojego właściciela. Do ludzi jest bardzo łagodny, przymilny, lubi pieszczoty i głaskanie. Chce cały czas być w obecności człowieka. Jest bardzo posłuszny, ładnie chodzi na smyczy i bez niej. Nie oddala się, nie ma tendencji do ucieczek. Dogaduje się z suczkami i psami, nie jest do nich agresywny.Lubi się z nimi bawić. Nie wiemy jak zachowuje się w stosunku do dzieci i kotów. Musi co kilka godzin wychodzić na dwór, nieco częściej niż inne psy. Ze względu na to, dla pieska lepszy byłby domek z ogródkiem. Prawdopodobnie Tobi w schronisku oduczył się kontrolowania swoich potrzeb fizjologicznych. Wcześniej na pewno był pieskiem domowym. Cierpliwy opiekun będzie musiał pomóc mu przypomnieć sobie o tym. Przebywa teraz w domu tymczasowym, w okolicach Torunia. Jest odrobaczony, odpchlony, posiada komplet szczepień. Jest zdrowy. W najbliższych dniach przewidziana jest kastracja pieska. Jest jamnikiem, więc może przebywać tylko w domu, nie będzie wydany na podwórko, do budy. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej. Tobi, tak bardzo skrzywdzony przez człowieka i los bardzo prosi o nowy dom. W zamian odda całe swoje serduszko i przyniesie swojemu panu dużo radości. To bardzo kochany piesek. Tel. kontaktowy do opiekunki : 54 235 46 85 komórkowy 883 763 977 Quote
danka1234 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 tekst jest wiec jak najszybciej postaram sie zrobic ogłoszenia,dzisiaj dogo mi strasznie chodzi,muli,watki sie nie otwierają. Quote
bianka0 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 danka1234 napisał(a):tekst jest wiec jak najszybciej postaram sie zrobic ogłoszenia,dzisiaj dogo mi strasznie chodzi,muli,watki sie nie otwierają. Dziękuję Danusiu, jeżeli jest za długi lub coś jest nie tak, to zrób korektę. Quote
Arktyka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Przelew doszedl za dt Kubusia-dziekuje:)sorki Tobiaszka.......ach zaczynam po malu sie gubic na tych watkach;) Z okazji Sylwestra zyczymy wszystkim wraz z Tobiaszkiem i reszta moich podopiecznych Szczesliwego Nowego Roku:):) Quote
danka1234 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 nowe ogłoszenia dla Tobiego; 1-alegratka 2-gumtre 3-kokosy 4-e-oferty 5-ojej 6-kupie psa 7-adopcja psa 8-psy.pl 9-przygarnij zwierzaka 10-nasi pupile 11-szukaj zwierzaka 12-zwierzeta-świat ogłoszen 13-psia mania 14-cafeanimal 15-przylepa pl 16-szerlok 17-morusek 18-do adopcji 19-animalia 20-ofertka Quote
bianka0 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dziękuję Danusiu.:loveu: Coraz mniej osób do pieska zagląda, ale to nic, jak zawsze najważniejsze są ogłoszenia. Quote
danka1234 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 znajdziemy mu domek ja robie ogłoszenia,Isadora przygotowuje allegro i bedziemy pamietac o Tobiaszku. Quote
JamniczaRodzina. Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Napewno znajdzie fajny domek wygląda na bardzo sympatycznego psiaka. Quote
Recommended Posts