nescca Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 wscieklizna byla ze schronu. My doszczepiliśmy parwo ,więc jamniki nie wymagają szczepień. Dostały też advokate. Quote
Neilla Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ok. Sprawdzę jeszcze raz wpisy w książeczce...może coś faktycznie umknęło naszej uwadze... Dzięki Quote
danka1234 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Neilla,czekamy na te foteczki,chyba juz sie wybiegał i da sie sfotografować. Arktyka ,zrób prosze kilka ładnych zdjęć Tobiaszkowi,zaczął się weekend wiec chciałabym ten czas wykorzystac na zrobienie mu nowych ogłoszeń. Quote
Arktyka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Atlantyda ,zrób prosze kilka ładnych zdjęć Tobiaszkowi,zaczął się weekend wiec chciałabym ten czas wykorzystac na zrobienie mu nowych ogłoszeń. Atlantyda........hmm;) ok jutro w dzien mu porobie fotki na dworku:) Quote
danka1234 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Arktyka napisał(a): ok jutro w dzien mu porobie fotki na dworku:) domowe do ogłoszen beda nawed lepsze niz na dworze, pzrepraszam Cie ,pomyliłam nicki Quote
Neilla Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Nie wiem jak wstawic tu fotke...:oops: :roll:...Opcja "dodaj grafike" nie chce przepuscic linku do zdjecia, ktore chce wstawic... Quote
danka1234 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Neilla napisał(a):Nie wiem jak wstawic tu fotke...:oops: :roll:...Opcja "dodaj grafike" nie chce przepuscic linku do zdjecia, ktore chce wstawic... to wstaw na watek linki do zdjecia. Quote
Neilla Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Powinnam raczej napisac..."nie chce przepuscic sciezki dostepu do zdjecia"...bo fotki mam w kompie a nie w sieci... zaraz cos wymysle... Quote
Neilla Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 http://www.garnek.pl/neilla/12352945/korek Korek po dluuugim spacerze, wyrwany z poobiedniej drzemki ;-) Zdjecia sa kiepskiej jakosci bo robione telefonem...Aparat zostawilam w pracy...W poniedzialek go zabiore i zrobie cos w plenerze... Pozdrawiam Quote
danka1234 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Neilla']http://www.garnek.pl/neilla/12352945/korek Korek po dluuugim spacerze, wyrwany z poobiedniej drzemki ;-) Zdjecia sa kiepskiej jakosci bo robione telefonem...Aparat zostawilam w pracy...W poniedzialek go zabiore i zrobie cos w plenerze... Pozdrawiam czekamy zatem na kolejne zdjecia. Quote
danka1234 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Arktyka napisał(a): ok jutro w dzien mu porobie fotki na dworku:) jak tam sprawa z fotkami,są zrobione? Quote
Andzike Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ale cudaczek :) Biedne, pogryzione uszka :( Quote
Arktyka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 danka1234 napisał(a):jak tam sprawa z fotkami,są zrobione? Nie wiem cioteczko czy bedziesz z nich zadowolona....bo na dworku nie dalam rady zrobic przez niespodziewanych gosci i zastal nas wieczor.... Quote
danka1234 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 no,kiepskiej jakosci sa te zdjecia do ogłoszeń, jutro w dzień mogłabys jeszcze cos dorobić,mzoe wyjdą ładniejsze. A jak Tobi sie sprawuje,zmieniło sie jego zachowanie z tym podsikiwaniem? Quote
Arktyka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 malo tego ze jamnis podsikuje....to jeszcze potrafi zrobic koope bo akurat mu sie zachcialo...:( zmjamnisiem moga byc problemy z moimi tymczasowiczami bo jamnis ma tendencje by wyladowywac swoje sexualne frustracje;) na moich tymczasowiczach bez roznicy czy samica czy samiec....a niestety nie kazdy chlopak sobie na to pozwoli...wiec musze go caly czas miec na oku.... Quote
israel Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Kurcze, martwię się bardzo, czy te problemy z zachowaniem czystości to stres czy raczej brak wychowania. No i to molestowanie - też bardzo niepokojące. Może kastracja na to pomoże? Strasznie mi przykro Arktyko, że tyle problemów Tobi sprawia. Czy inne psiaki nie gryzą go z tego powodu? Quote
bianka0 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Słodkie zdjęcie.:loveu: Można prosić więcej.;) Quote
bianka0 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Arktyka napisał(a):malo tego ze jamnis podsikuje....to jeszcze potrafi zrobic koope bo akurat mu sie zachcialo...:( zmjamnisiem moga byc problemy z moimi tymczasowiczami bo jamnis ma tendencje by wyladowywac swoje sexualne frustracje;) na moich tymczasowiczach bez roznicy czy samica czy samiec....a niestety nie kazdy chlopak sobie na to pozwoli...wiec musze go caly czas miec na oku.... Przepraszam za długą nieobecność.Będę miała parę dni na złapanie oddechu i nadrobienie zaległości. Arktyko, czy możesz powoli zorientować się co do kastracji Tobiego ? Po doświadczeniach z moimi chłopakami wiem, że to pomaga, ale nie od razu. Potem jeszcze takie zapędy mogą być do 2-3 miesięcy. Co do sikania, to chyba czas musi swoje zrobić. Moja ostatnia jamniczka Pola leje na potęgę w domu, żadna nauka nie przynosi efektu, jest jej za zimno na dworze, nie chce wychodzić. Ma komfort siusiania w cieple, w kuchni.:shake: To Arktyko ostatni kawalerowie trafili Ci się z problemami. Arktyko, czy możesz zliczyć koszty pobytu Tobiego do 31. 12. i podać mi nr konta na PW. Chciałabym zrobić przelew, póki mam na to czas. Quote
Isadora7 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Moja tymczasowiczka Ganga (od 4 marca u mnie) podsikiwała dośc długo. Tak naprawdę to pierwszy miesiąc gdy się jej "nie trafiło". A sikała gdzie popadnie. Najchętniej na łóżko. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Wszystko to stres on był napastowany przez innych.Mój Tolek do dziś umyka z drogi.A takie psiaki dłużej dochodzą do normalnosci. Quote
Arktyka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 bianka0 napisał(a):Przepraszam za długą nieobecność.Będę miała parę dni na złapanie oddechu i nadrobienie zaległości. Arktyko, czy możesz powoli zorientować się co do kastracji Tobiego ? Po doświadczeniach z moimi chłopakami wiem, że to pomaga, ale nie od razu. Potem jeszcze takie zapędy mogą być do 2-3 miesięcy. Co do sikania, to chyba czas musi swoje zrobić. Moja ostatnia jamniczka Pola leje na potęgę w domu, żadna nauka nie przynosi efektu, jest jej za zimno na dworze, nie chce wychodzić. Ma komfort siusiania w cieple, w kuchni.:shake: To Arktyko ostatni kawalerowie trafili Ci się z problemami. Arktyko, czy możesz zliczyć koszty pobytu Tobiego do 31. 12. i podać mi nr konta na PW. Chciałabym zrobić przelew, póki mam na to czas. Dzisiaj podesle Ci moj numer na pw. O ile mnie pamiec nie zawodzi Tobiaszek przyjechal 13.12...? do 31.12 to jest 18dni X 10zl=180zl Zalatwianie sie w domu to niestety nie jest stres...chlopak tez potrafi zrobic koopy...tak jak juz pisalam wczesniej.... wraca z dworku i wchodzac do domu zaznacza od razu naroznik w kuchni...wiec jest to raczej brak wychowania....:( Kastracje moge ustalic dopiero po 31.12, gdyz czeka mnie kastracja jeszcze innego podopiecznego i sterylizacja 2 suczek... Quote
danka1234 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 moze ktoś umiałby ułożyc nowy,aktualny tekst do ogłoszen dla Tobiaszka?ja niestety nie jestem w tym dobra ale z gotowym tekstem zrobiłabym mu nowe ogłoszenia. Quote
Recommended Posts