bianka0 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Krysia napisał(a):Wątek Frediego obserwowałam a tych nowych miałam właśnie sprawdzić Zapraszam :loveu: Właśnie mam wiadomość od as_ko, że miniaturka będzie miała transport do hoteliku we wtorek. będzie już bezpieczna, nie ma jeszcze wątku. Quote
coronaaj Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Jestem znowu u Tobiaszka ale wszystko widac super... Dudzia potrzebuje odwiedzin cioteczki... http://www.dogomania.pl/threads/201845-Dudzia-10-letnia-pudelka-Gdynia-bezpieczna-w-DT-w-Toruniu Quote
bianka0 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Horroru ciąg dalszy nastąpił. http://www.dogomania.pl/threads/194381-Zerwij-jamnika-z-%C5%82a%C5%84cucha!-Poszukiwany-DT-deklaracje.-Niedlugo-zima...-%28/page40 Cieszę się że to już nie dotyczy Tobiasza. Quote
lilk_a Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='bianka0']Horroru ciąg dalszy nastąpił. http://www.dogomania.pl/threads/194381-Zerwij-jamnika-z-%C5%82a%C5%84cucha!-Poszukiwany-DT-deklaracje.-Niedlugo-zima...-%28/page40 Cieszę się że to już nie dotyczy Tobiasza. faktycznie ..... dobrze ze Tobi juz w domu Quote
coronaaj Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='bianka0']Horroru ciąg dalszy nastąpił. http://www.dogomania.pl/threads/194381-Zerwij-jamnika-z-%C5%82a%C5%84cucha!-Poszukiwany-DT-deklaracje.-Niedlugo-zima...-%28/page40 Cieszę się że to już nie dotyczy Tobiasza. Na szczescie ale ja sie zawzielam...wiesz o co mi chodzi , dzisiaj jestem padnieta...znowu powodz w kuchni...zabije tego swojego starego...psy malo nie pogryzly hydraulika ...dwa nastepne kosztorysy ...chce do Polski...jak najszybciej...z kurduplami... Quote
bianka0 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Krysiu jeszcze raz bardzo dziękuję całej Twojej rodzinie za informacje o sytuacji Tobiaszka w hoteliku.:loveu: Nie miałabym zapewne do dziś zielonego pojęcia o tym co się z pieskiem tak naprawdę dzieje. Gdyby nie Wasza szybka reakcja i wyrozumiałość, konsekwencja w postępowaniu, teraz ja nie wiedziałabym co z pieskiem zrobić. Tobiaszek od miesiąca ma u Was cudowny dom, a tak dalej biedactwo byłoby przerzucane z rąk do rąk. A jak się sprawuje gagatek ?:cool3: Quote
Krysia Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Teraz biega z moim mężem nad stawem i umacniają brzegi bo po zimie się poobrywały .Żałuję że baterie od aparatu mi już całkiem padły bo bym narobiła ślicznych zdjęć ,ale to nic co się odwlecz to....:) Po miesiącu już wie że my jesteśmy jego rodziną i się pilnuje ładnie reaguje na wołanie,a co najważniejsze nie biega za młodymi obcymi osobami (to pewnie była wina wolontariuszek ,musiały być dobre dla niego).O wczoraj po raz pierwszy sam,z własnych chęci wskoczył na kolana do męża siedzącego na fotelu przed telewizorem.Do tej pory trzeba było go zachęcać ,iść po niego i prawie na siłę go brać chociaż pużniej widać było że mu się podoba:) Quote
bianka0 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jak czytam takie wiadomości to sama się do siebie uśmiecham :lol: Wyobrażam sobie to buszowanie Tobiego nad stawem i jego szczęście po tylu miesiącach gehenny. P.S. avatarek z Tobiaszkiem jest cudowny. Quote
Krysia Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 wczoraj oglądałam wątek o takich dwóch jamniczkach zabiedzonych z Grudziądza , cała noc myślałam nad tym :shake: Jedna ma dom tymczasowy a ta druga?Skłonna bym ją wziąć na odkarmienie tylko nie bardzo wiem co należy do obowiązków takiego domu tymczasowego :loveu:dom opiekę miłość cierpliwość jedzenie oferuję za darmo ;)Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak zagłodzić takie maleństwo:angryy: Quote
Krysia Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 oni razem już jak się lód roztapiał biegali po krach Tobi nie boi się wody ani kąpieli i z takich wypraw trzy dni pod rząd przychodził cały mokry .Żartowałam że dzień bez kąpieli w stawie to dzień stracony:) Quote
bianka0 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='Krysia']wczoraj oglądałam wątek o takich dwóch jamniczkach zabiedzonych z Grudziądza , cała noc myślałam nad tym :shake: Jedna ma dom tymczasowy a ta druga?Skłonna bym ją wziąć na odkarmienie tylko nie bardzo wiem co należy do obowiązków takiego domu tymczasowego :loveu:dom opiekę miłość cierpliwość jedzenie oferuję za darmo ;)Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak zagłodzić takie maleństwo:angryy: Krysiu czy o tym wątku piszesz ? http://www.dogomania.pl/threads/204397-LILKA-wychudzona-jamniczka-czeka-na-transport-z-Grudzi%C4%85dza-do-Warszawy-%28BDT%29-!/page2 Jeżeli tak, to jamniczka jedzie na BDT do dziadków Andzike, a ta druga sunia nie jest jamniczką, to Szisza, tu jest jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/204488-Tak-wygl%C4%85daj%C4%85-zag%C5%82odzon******-!?p=16531680#post16531680 To nieduża dropiata sunia. Zaproponuj na wątku swoją pomoc, dziewczyny na pewno się ucieszą. Obowiązkiem domu tymczasowego jest przede wszystkim miłość do psa, opieka weterynaryja, dbanie o jego bezpieczeństwo, pomoc w adopcji psa. dziewczyny na wątku na pewno wszystko Ci napiszą czego oczekują od DT. Quote
Krysia Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 nie ja myślałam że to jamniczka(mam do nich słabość):cool3: a dla takiego dużego pieska to nie za bardzo mam warunki:angryy: Quote
Krysia Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 a co tam u Korka towarzysza niedoli Tobiaszka Quote
bianka0 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Krysia napisał(a):a co tam u Korka towarzysza niedoli Tobiaszka Korek też ma wspaniały domek :loveu: Jest pieskiem ukochanym przez cały dom, nawet są kłótnie kto ma wychodzić z nim na spacer, wszyscy chcą to robić :cool3: Jest bardzo spokojny i zdyscyplinowany, zna swoje miejsce. Śpi w swoim miejscu na pierzynce, czasami zajrzy do państwa i grzecznie wraca spać. Kiedyś musiał zostać na kilka dni w super hoteliku, takim dla VIPów z podgrzewaną podłogą i też zachwycał opiekunów urodą i ułożeniem. Na wyjeździe w Międzyzdrojach wzbudzał zachwyt przechodniów swoim pięknem, wszyscy zachwycali się jego eksteriorem :evil_lol:. Już ma lepszy apetyt, nie jest już takim wybrednym niejadkiem. Jego pani pracuje w lesie, więc często jej towarzyszy, bardzo lubi te spacery. Kastracja przewidziana w czasie urlopu pani na przełomie marca i kwietnia. Będą nowe fotki :multi: Quote
Krysia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Świetnie:cool3: obejrzymy z przyjemnością:crazyeye: Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 A teraz popatrzmy wszyscy na PŁATNY DOMOWY DOM TYMCZASOWY U ARKTYKI w stodole. Quote
JamniczaRodzina. Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Super Dt to na te wykladziny w stodole psiaki jej sikają. Quote
Krysia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 :shake:No proszę ktoś był bardziej dociekliwy od nas i zajrzał głębiej:shake: Quote
furciaczek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Zapraszam... http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki?p=16560022#post16560022 Watek dotyczacy zaistnialej sytuacji w "hotelu" Arktyki Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Krysia']:shake:No proszę ktoś był bardziej dociekliwy od nas i zajrzał głębiej:shake: Krysiu uratowaliście Tobiaszka, wszyscy którzy mu kibicowali mamy dług wdzięczności wobec Was.:loveu: Quote
Krysia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Nie tylko Tobiasz zyskał:crazyeye: Przetarł szlaki na polepszenie doli reszcie piesków .Niestety nie potrafią opowiedzieć co im się przytrafiło:angryy: Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 A tu widać że jednak jakieś inwestycje poczyniła. Przygotowała ,,pokoiki ''dla psów, żeby mogły na poduszeczkach leżeć. Quote
Krysia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Nowe zdjęcia Tobiaszka z wiosennych spacerów po przydomowej działce Wiatr w Uszach:) Stróż Może Tobi złowi złotą rybkę:) Chociaż jego życzenie chyba się spełniło bo nie przebywa już u Arktyki i ma własny dom Pan umocnił a psina robi podkopy Oznaczanie terenu Tobi juz się cieszy z Wiosny i nie może się doczekać ogniska, kijek na kiełbasę już ma:razz: Wszystkie blizny już zanikają a ta na nosku bardzo szybko. Quote
ALMA2 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 niektóre osoby powinny chyba cię przeprosić Bianko - tyle miały do powiedzenia. Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Piękne zdjęcia Krysiu.:multi::multi: Tak, Tobi nawet jakby złowił złotą rybkę, to spokojnie mógłby ją wypuścić. Jego wszystkie psie marzenia spełniły się :loveu: Dziękuję za zdjęcia. ALMA2 napisał(a):niektóre osoby powinny chyba cię przeprosić Bianko - tyle miały do powiedzenia. Niekoniecznie ALMA. Ważny dla mnie był Tobi. Cały czas od śmierci Kuby ( staruszka który z nim przyjechał ) coś mi nie pasowało. To było bardzo męczące uczucie kiedy się wie, a nie można tego jeszcze poprzeć faktami. Jedni weszli na wątek trochę pokrzyczeć, ci mądrzy do których pisałam nic nie powiedzieli, ale zaczęli myśleć. I całe szczęście nie trwało to tak długo, żeby odszedł kolejny staruszek. Quote
Recommended Posts