bianka0 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A to niespodzianka :multi::multi::multi: Witamy NOWĄ RODZINKĘ TOBIASZKA :loveu: Cieszę się, że udało się zalogować. Będziemy mieli informacje o Tobiaszku na bieżąco. Quote
Mika31 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 cudownie nie ma jak wiadomości z nowego domu a tu niestety tragedia zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/202847-STARY-JAMNIK-z-chorym-sercem-bez-szans-na-adopcje-a-mo%C5%BCe-i-na-%C5%BCycie...-POM%C3%93%C5%BB Quote
Jagoda1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Witamy:lol:, cieszymy się, że Tobi ma nową, kochającą Rodzinę. Quote
bianka0 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Krysia napisał(a):Witam jestem nową właścicielka Tobiaszka:D Chciałam bardzo Państwu podziękować za wytrwałość w adopcji Tobiaszka.:loveu: Jestem wdzięczna, że pomimo nieprzyjemności nie zrezygnowaliście z dania mu kochającego domu. Miałam szczęście poznać dzięki Tobiaszkowi ludzi TAKICH JAK WY.:lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Witamy nową rodzinkę naszego ulubieńca.:) Quote
Krysia Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dobry wieczór Dziękuję za życzliwe słowa. Chciała bym wstawić nowe zdjęcia Tobiego na forum lub do jego galerii, niestety nie wiem za bardzo jak, ponieważ jestem nowa na dogo:crazyeye:. Była bym wdzięczna gdyby mógł mnie ktoś poinstruować jak to zrobić? Quote
bianka0 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Napiszę Ci na PW.( To znaczy prywatna wiadomość) Quote
Krysia Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jesteśmy bardzo zadowoleni Tobi jest bardzo sympatyczny i wesoły Nigdzie nie jest bezpieczniej niż przytulając się do pana( to nic że się go nie słucha:)) Tobi: Wyciąganie piłeczki z buta do którego ją wepchnąłem nosem to świetna zabawa! Tobi: Kocham jeść!! Pani zadowolona widzi że niedługo kochana psina będzie tłuściutka Mniam mniam Quote
bianka0 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No świetnie udało Wam się od razu wkleić zdjęcia :p Szybki i udany start na dogo . Tobiaszek kochany, nie mogę się napatrzeć.:crazyeye: Sama się do siebie śmieję z radości. Quote
JamniczaRodzina. Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Super domek trafił się Tobiaszkowi widać ,że jest szczęśliwy.:loveu: Quote
yunona Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 i my serdecznie witamy walecznch jamnikowców tobiaszkowych:lol: Quote
lilk_a Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 yunona napisał(a):i my serdecznie witamy walecznch jamnikowców tobiaszkowych:lol: ale było o kogo walczyć :):) widać że Tobiaszek na swoim miejscu :) Quote
ALMA2 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 witamy Rodzinkę Tobiaszka. bardzo mi się podobają zdjecia, takie z życia codziennego. Quote
bianka0 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Co słychać nowego u Tobiaszka ? Przepraszam, że nie zaglądałam, ale następna moja sunia szykuje się do nowego domu. Zabrało to trochę czasu. Ale wszystko spokojnie bez przejść i większych sensacji, Evitka będzie w nowym domu w sobotę. Quote
coronaaj Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 bianka0 napisał(a):Co słychać nowego u Tobiaszka ? Przepraszam, że nie zaglądałam, ale następna moja sunia szykuje się do nowego domu. Zabrało to trochę czasu. Ale wszystko spokojnie bez przejść i większych sensacji, Evitka będzie w nowym domu w sobotę. To masz szczescie..gratulacje . Moje pudle ..no slepawe musza jeszcze posiedziec w DT..ale jest OK Pepe i Joki... Jak Tobiaszek, moze jakies zdjecia?? Quote
JamniczaRodzina. Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 My też ciekawi co słychać u Tobiaszka? Quote
Argat Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Przepraszam, ale to pilnie... Pisakowi grozi powrót do schroniska w tomaszowie, w którym nie dzieje się najlepiej... http://www.dogomania.pl/threads/203561-Lena-TRACI-DT!!!-ONA-NIE-MO%C5%BBE-WR%C3%93CI%C4%86-DO-SCHRONISKA!-Potrzebne-pieni%C4%85dze-i-miejsce?p=16436322#post16436322 Quote
Krysia Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Witam Tobiaszek jest grzeczny i bardzo sie zadomowił biega i bawi się z nami codzienie na dywanie. Ostatnio zaczął się nawet przweracac dogóry łapkami i podgryzać wszystkich żeby sie z nim bawili. Powoli tez przyzwyczaja się do dziadków. Coraz bardziej równiez chce sie przytulac i wskakiwać na kolano. Ujawnily sie równiez jego jamnicze przyzwyczajenia i zaczął sie zakopywac w kocyk.:D Tobi jest bardzo grzeczny i rozbawiony. W tłusty czwartek mieliśmy gości z małym dzieckiem i okazało się również że jest bardzo przyjazny dla dzieci Trochę ostatnio zaniedbaliśmy zaglądanie na wątek bo mieliśmy małe przemeblowanie a Tobi chodził za nami i wszystko go ciekawiło. Ogólnie to Tobi strasznie przytył jest już dwa razy grubszy w takim tempie to niedługo zamiast chodzić będzie się kulał:evil_lol: heheeh Quote
bianka0 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nie przytył, tylko nareszcie wygląda jak prawdziwy jamnik :evil_lol: Piękną ma sierść, a ja martwiłam się, że te blizny zawsze będą widoczne jak na tych zdjęciach w hoteliku. Dziękuję bardzo za dobre wiadomości :loveu: Quote
yunona Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Wszystkie jamnory są ciekawe.:-o Harutek asystuje przy wszystkich zajęciach naprawczych. W piątek pełna asysta przy zmianie wkładów w filtrach do wody. Musiałam go z kuchni wyciągać bo skubaniuki wszędzie nochala wsadzał i wyjątkowo czynnie przeszkadzał.:evil_lol: Quote
Krysia Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Tak zgadzam się Jamole są strasznie ciekawe ale to dobrze bo są również bardzo mądre i szybko się uczą. Tobiemu poprawiło się również futerko i nie widać już blizn z schroniska wszystko ładnie się goi tylko na nosku pozostał ślad. Na tym zdjęciu widać że poprawił się również wagowo:D Jaka fajna zabawa:) Na kilku zdjęciach Tobi jest zaspany bo polubił przysypiać na kolanach:D:cool3: Quote
Recommended Posts