Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krysia napisał(a):
Witam jestem nową właścicielka Tobiaszka:D

Chciałam bardzo Państwu podziękować za wytrwałość w adopcji Tobiaszka.:loveu:
Jestem wdzięczna, że pomimo nieprzyjemności nie zrezygnowaliście z dania mu kochającego domu.
Miałam szczęście poznać dzięki Tobiaszkowi ludzi TAKICH JAK WY.:lol:

Posted

Dobry wieczór
Dziękuję za życzliwe słowa. Chciała bym wstawić nowe zdjęcia Tobiego na forum lub do jego galerii, niestety nie wiem za bardzo jak, ponieważ jestem nowa na dogo:crazyeye:. Była bym wdzięczna gdyby mógł mnie ktoś poinstruować jak to zrobić?

Posted

Jesteśmy bardzo zadowoleni Tobi jest bardzo sympatyczny i wesoły

Nigdzie nie jest bezpieczniej niż przytulając się do pana( to nic że się go nie słucha:))

Tobi: Wyciąganie piłeczki z buta do którego ją wepchnąłem nosem to świetna zabawa!

Tobi: Kocham jeść!!
Pani zadowolona widzi że niedługo kochana psina będzie tłuściutka

Mniam mniam

Posted

No świetnie udało Wam się od razu wkleić zdjęcia :p
Szybki i udany start na dogo .

Tobiaszek kochany, nie mogę się napatrzeć.:crazyeye:
Sama się do siebie śmieję z radości.

Posted

Co słychać nowego u Tobiaszka ?
Przepraszam, że nie zaglądałam, ale następna moja sunia szykuje się do nowego domu.
Zabrało to trochę czasu. Ale wszystko spokojnie bez przejść i większych sensacji, Evitka będzie w nowym domu w sobotę.

Posted

bianka0 napisał(a):
Co słychać nowego u Tobiaszka ?
Przepraszam, że nie zaglądałam, ale następna moja sunia szykuje się do nowego domu.
Zabrało to trochę czasu. Ale wszystko spokojnie bez przejść i większych sensacji, Evitka będzie w nowym domu w sobotę.

To masz szczescie..gratulacje . Moje pudle ..no slepawe musza jeszcze posiedziec w DT..ale jest OK Pepe i Joki...

Jak Tobiaszek, moze jakies zdjecia??

Posted

Witam
Tobiaszek jest grzeczny i bardzo sie zadomowił biega i bawi się z nami codzienie na dywanie. Ostatnio zaczął się nawet przweracac dogóry łapkami i podgryzać wszystkich żeby sie z nim bawili. Powoli tez przyzwyczaja się do dziadków. Coraz bardziej równiez chce sie przytulac i wskakiwać na kolano. Ujawnily sie równiez jego jamnicze przyzwyczajenia i zaczął sie zakopywac w kocyk.:D Tobi jest bardzo grzeczny i rozbawiony. W tłusty czwartek mieliśmy gości z małym dzieckiem i okazało się również że jest bardzo przyjazny dla dzieci
Trochę ostatnio zaniedbaliśmy zaglądanie na wątek bo mieliśmy małe przemeblowanie a Tobi chodził za nami i wszystko go ciekawiło. Ogólnie to Tobi strasznie przytył jest już dwa razy grubszy w takim tempie to niedługo zamiast chodzić będzie się kulał:evil_lol: heheeh

Posted

Nie przytył, tylko nareszcie wygląda jak prawdziwy jamnik :evil_lol:
Piękną ma sierść, a ja martwiłam się, że te blizny zawsze będą widoczne jak na tych zdjęciach w hoteliku.
Dziękuję bardzo za dobre wiadomości :loveu:

Posted

Wszystkie jamnory są ciekawe.:-o Harutek asystuje przy wszystkich zajęciach naprawczych. W piątek pełna asysta przy zmianie wkładów w filtrach do wody. Musiałam go z kuchni wyciągać bo skubaniuki wszędzie nochala wsadzał i wyjątkowo czynnie przeszkadzał.:evil_lol:

Posted

Tak zgadzam się Jamole są strasznie ciekawe ale to dobrze bo są również bardzo mądre i szybko się uczą.
Tobiemu poprawiło się również futerko i nie widać już blizn z schroniska wszystko ładnie się goi tylko na nosku pozostał ślad.
Na tym zdjęciu widać że poprawił się również wagowo:D

Jaka fajna zabawa:)

Na kilku zdjęciach Tobi jest zaspany bo polubił przysypiać na kolanach:D:cool3: