Krysia Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Dziękujemy za życzenia i również Życzymy Szczęśliwego Nowego 2014 Roku:):) Quote
lilk_a Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Krysiu :) jak Wy je rozpoznajecie który który ? jak trojaczki :) Quote
Krysia Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 lilk_a napisał(a):Krysiu :) jak Wy je rozpoznajecie który który ? jak trojaczki :) Myślę że tak jak bliżniacze dzieci, rodzice rozpoznają :) tak dla nas nasze pieski różnią sie bardzo od siebie:) Quote
JamniczaRodzina. Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 No nareszcie Krysiu powróciłaś na dogo :diabloti: super fotki :)jamniczki doglądające plonów rzepakowych maja gdzie się wybiegać rozbójnicy. Quote
bianka0 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Tobi jaki szczęśliwy....:lol: Wszystkie paróweczki sa szczęśliwe z Wami. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Krysiu, jak fajnie, że jesteście z powrotem z nami:):):) Chłopaczki wyglądają pieknie i widać, że dobrze się Im żyje w Waszej Rodzince:) Krysia napisał(a):Myślę że tak jak bliżniacze dzieci, rodzice rozpoznają :) tak dla nas nasze pieski różnią sie bardzo od siebie:) Mnie tez często pytają jak odróżniamy Tinkę, Nercia i Maxia... my nie mamy z tym żadnego problemu, bo naprawdę każde jest inne... jednak u Was wydaje się, że Tobi, Tofik i Riko są... dokładnie tacy sami;)... Jednak jak są członkami Rodziny to dla domowników każdy jest inny, prawda? Pozdrawiamy całą Waszą Ludzko-Psią Rodzinkę i życzymy szczęścia na cały Nowy Rok!!! Quote
Celina12 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Napatrzeć się nie mogę-a najbardziej ta łóżkowa mi sie podoba. Wielkie całusy ślemy Quote
YxNinaxY Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 dzień dobry! Ja tylko z informacją, że wczoraj w pracy miałam miłego gościa - odwiedził mnie Korek :loveu: Ma się świetnie, zadowolony, radosny przedłużacz :cool3: Pani również bardzo z niego zadowolona :) Quote
bianka0 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 YxNinaxY napisał(a):dzień dobry! Ja tylko z informacją, że wczoraj w pracy miałam miłego gościa - odwiedził mnie Korek :loveu: Ma się świetnie, zadowolony, radosny przedłużacz :cool3: Pani również bardzo z niego zadowolona :) Dziękuję bardzo za wspaniałą wiadomość :multi: Quote
YxNinaxY Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ależ proszę bardzo ;) Mam nadzieję, ze jescze kiedyś mnie odwiedzi :) Quote
Krysia Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 To już prawie 3 lata jak robaczki są u nas:) Quote
yunona Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Aż powtórzę, sceneria łóżkowa wymiata, cudowne widoki :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: : Quote
JamniczaRodzina. Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Jak to szybko zleciało miały szczęście ,że trafiły do waszego domciu .Krysiu porzuć NK :diabloti:i wracaj na Dogo przydałoby sie trochę foteczek robaczków Quote
Recommended Posts