Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, wczoraj był u mnie i opowiadał że robi jakieś ciasto z cukrem i zeszłorocznym miodem, wykłada do uli.
Dlatego na nowy miodzik musimy poczekać do przyszłego roku :-(

Posted

Mój tata mówi że u nas się nie obudziły:shake: Twierdzi że już nie mamy pszczół:shake: zaszkodziły im prawdopodobnie pużną jesienią opryski na rzepak.Mamy go 2 ha za samym płotem,myślałam sobie ale będzie miodu a tu du... Jesienią dokarmia je takim miodem z cukru bardzo gęstym:razz:

Posted

[quote name='Krysia']Mój tata mówi że u nas się nie obudziły:shake: Twierdzi że już nie mamy pszczół:shake:[/QUOTE]
Szkoda pszczół.... ich śmierć zawsze ma podwójny wymiar.

Posted

Tak to jest Tobciu :eviltong: i pod głową najbliżej też :crazyeye: brak mi na tej stronie pinesek tak jak na nk:evil_lol: To by rozwiązało sprawe:lol:

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Wow ale fajny zakup czekamy na relacje jak się ćwiczy i czy są zadawalające efekty.:lol:[/QUOTE]

Na razie ćwiczę z zapałem i schudłam ok 3kg w miesiąc, ale nie wiem jak długo starczy mi samozaparcia:evil_lol:

Posted

Ja dziś zaraz ruszam do ogrodu (tak jestem spragniona zakwasów):diabloti: Pierwsze grabienie trawy i pod iglakami jakieś 0,5h a później przyjemniejsza część programu:evil_lol: Doglądanie kwiatków i sadzenie między innymi kupionych bratków :diabloti: WIOSNA :evil_lol:WIOSNA :evil_lol:Będzie pięknie kolorowo:lol:

• 3 weeks later...
Posted

Porzuciłam :evil_lol:.Cały tydzień byliśmy nad jeziorem na działce. Grodzimy się :roll: Dziś spaliłam się na wiór ,i wpadłam do domu się wykąpać .Do wagi nie mam czasu podejść ,zdjęcia robię ale aparat zostawiłam w kempingu i niestety dziś nie wstawię, ale następnym razem postaram się nie mieć sklerozy:oops:. Jutro znowu wyjazd i nie wiem kiedy będę :razz: Pa Pa