bianka0 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Krysia napisał(a):Dorotko:evil_lol: zapomniałaś chyba że malcy też są u mnie dzięki tobie:loveu: To już nie malcy, to już prawdziwi faceci :evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [CENTER][COLOR=#339933][FONT=georgia][SIZE=5][I][B]W Mikołajki dla Tob[SIZE=5]is[SIZE=5]ia, Rikunia i Toficzka[/SIZE][/SIZE]... Mikołajek... [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [IMG]http://www.psplipiny.hejnet.pl/images/stories/mikoaj.png[/IMG] [/CENTER] Quote
Krysia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Dzisiaj wszyscy faceci się popisali:diabloti: Pobiegli na spacer jak co dzień nad staw , tylko z panem nie z panią i draka murowana:angryy: Tobi poszedł z zębiskami na Gremika a fanklub (Riki iTofik) do pomocy :mad: Skutki są takie: Pan ma 4 palce pogryzione,Gremik o mało nie został uduszony a Tobi przednią łapkę ma spuchniętą i nosi ją w górze:shake: Teraz każdy leży na swoim posłaniu obrażeni wszyscy na wszystkich,a grzeczne to wszystko że aż nie możliwe:cool3: Quote
bianka0 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Krysia'] Tobi poszedł z zębiskami na Gremika [/QUOTE] A to Tobiaszek, zaczął rozrubę jak prawdziwy jamnik :diabloti: Quote
yunona Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Wiadomo, gdzie się leją - to faceci:evil_lol:. Bojowe towarzycho :diabloti: Kobitki chyba rzadziej za włoski się tarmoszą :eviltong:;) Quote
bianka0 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='yunona']Wiadomo, gdzie się leją - to faceci:evil_lol:. Bojowe towarzycho :diabloti: Kobitki chyba rzadziej za włoski się tarmoszą :eviltong:;)[/QUOTE] :evil_lol: To fakt, nawet po odjajczeniu jest to gatunek bardziej zaczepny i nerwowy. Quote
Krysia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Fakt :evil_lol:faceci!!! Mam przecież i kobietkę wilczkię Sonię .Ona jest bardzo pozytywnie nastawiona . Jak tamci się szarpali to ona przerażona i w nogi:cool3: do panci:evil_lol: Tobiaszek za to jak złapie to nie puści i pan otwierał mu mordkę,:angryy: dlatego ma palce dziś w opuchniętym stanie :placz: Nasza córcia się go pytała czy krokodylowi też by pchał paluchy w mordę:lol: a on na to że jak by mu psa chciał zjeść to na pewno tak!!! Tobiaszek dziś taki skruszony :cool3: a pan udaje że go nie widzi:cool3: Quote
bianka0 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Czyli początek awantury i pogryzione palce pana to robota Tobiaszka . Kto by pomyślał, a taki z niego był aniołeczek :angel: Quote
Krysia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Wychował sobie stado i poczuł że młode zawsze staną za nim(nie pomylił się:mad:) i zrobił się odważny:cool3:. Teraz wiem dlaczego w schronisku był w takim opłakanym stanie:diabloti: . Jest aniołeczkiem:saeek: Quote
bianka0 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Krysiu jak ja się ciągle cieszę że Tobiaszek jest u Was. :lol: Do dzisiaj skóra mi cierpnie jak sobie przypominam co ten piesek przeszedł. Quote
Krysia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Wyspecjalizował się w duszeniu innych psów:placz:i to właśnie by zrobił z moim Gremikiem :shake: Taki tłuściutki a jak dopadnie go furia to sprytny i zwinny:cool3: , na komendy głuchnie:shake: Quote
bianka0 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='yunona']A Tobiaszek odjajczony?:eviltong:[/QUOTE] Tak odjajczony jeszcze u Arktyki. Jeszcze na wątku się żaliła że po kastracji musiała mu pampersy zakładać :evil_lol: Quote
yunona Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 O matko, mróz mi po plecach przeleciał, z jednej strony to chciałabym zapomnieć o tym koszmarze, jakie miały psiaki u niej a z drugiej strony....ech - czy wiesz jak się zakończyła cała sprawa? Był wątek specjalny na który wstęp miały osoby specjalne, wszystko było tajne przez poufne i w zasadzie nie wiem jakie było zakończenie tej sprawy. :???: Quote
Krysia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Też jestem ciekawa jak sie ta sprawa skończyła . Pan wczoraj dostał gorączki i ręka mu spuchła , dziś pojechał do lekarza ,przed chwila wrócił .Ma początek zapalenia żył i dostał zastrzyki przeciw tężcowi.Czeka nas jeszcze sanepid .Nie wiem czy się bać? Quote
yunona Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Nie ma się czego bać. Po pierwszym pogryzieniu byłam w szpitalu, głownie ze względu na tężca i spuchniętą rękę. Jeśli psiaki szczepione to nic się nie powinno dziać. Ja na wyposażeniu apteczki mam antybiotyk, który można kupić bez recepty (sprzedawany w saszetkach - nazywa się Tribiotic). Po pogryzieniu czyszczenie rany - woda bieżąca, utleniona, spirytus, antybiotyk i plastry. Goi się szybko. Na opuchliznę świetny jest żel Altacet. U mnie w domu raz na miesiąc-dwa zdarza się niekontrolowany odruch kłapnięcia Harutka:diabloti:. Quote
Krysia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Dzięki :loveu:Przecież czytam systematycznie wątek czarodzieja HARUTKA I FERKI więc dobrze wiem jak to u Ciebie jest:shake: Żałuję że wcześniej się nie zapytałam bo ten antybiotyk (tribiotyc) jest u nas w domu i może obyło by się bez dzisiejszej wizyty u lekarza:mad: Quote
JamniczaRodzina. Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 To się narobiło gryzonie jedne najgorzej z tej walki widać wyszedł pan. Quote
Krysia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Dostał 14 dni zwolnienia lekarskiego:cool3: A było nie pchać palców tam gdzie nie trzeba:diabloti: Quote
bianka0 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Krysia'] A było nie pchać palców tam gdzie nie trzeba:diabloti:[/QUOTE] Czyli w jamniczą paszczę :evil_lol: To możemy powitać w klubie poharatanych rąk. Nie mam pojęcia jak skończyło się z Arktyką, pewnie mogą jej najwyżej soli pod ogon nasypać. Quote
yunona Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Krysia']Dzięki :loveu:Przecież czytam systematycznie wątek czarodzieja HARUTKA I FERKI więc dobrze wiem jak to u Ciebie jest:shake: Żałuję że wcześniej się nie zapytałam bo ten antybiotyk (tribiotyc) jest u nas w domu i może obyło by się bez dzisiejszej wizyty u lekarza:mad:[/QUOTE] Na zimne należy zawsze też dmuchać, lekarz to lekarz. Ja przecież też byłam i teraz to robię dokładnie to co mi kazał lekarz :) Fajnie, i miło mi , że podczytujesz wątek :loveu: . Quote
Mika31 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Wesołych, rodzinnych świąt oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku życzą Maksio,Pikuś i Mika z rodziną Quote
Sarunia-Niunia Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [FONT=book antiqua]Pokój na ziemi ludziom,[/FONT] [FONT=book antiqua] a w niebie cisza gwiazd, [/FONT] [FONT=book antiqua]grają anieli, świat się chlebem dzieli. [/FONT] [FONT=book antiqua]Świat ma dziś świąteczny blask… [/FONT] [FONT=book antiqua] Życzymy: [/FONT][FONT=book antiqua]Nastrojowych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia!!! Niech te Święta będą pełne Ciepła, Dobra, Nadziei, [SIZE=4]Radości, Pokoju i Miłości!!! Korunia, Nercio, [SIZE=4]Maxio, Killerek i ja...[/FONT] Quote
Recommended Posts