Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][COLOR=#339933][FONT=georgia][SIZE=5][I][B]W Mikołajki dla Tob[SIZE=5]is[SIZE=5]ia, Rikunia i Toficzka[/SIZE][/SIZE]... Mikołajek... [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]

[IMG]http://www.psplipiny.hejnet.pl/images/stories/mikoaj.png[/IMG]
[/CENTER]

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj wszyscy faceci się popisali:diabloti: Pobiegli na spacer jak co dzień nad staw , tylko z panem nie z panią i draka murowana:angryy: Tobi poszedł z zębiskami na Gremika a fanklub (Riki iTofik) do pomocy :mad: Skutki są takie: Pan ma 4 palce pogryzione,Gremik o mało nie został uduszony a Tobi przednią łapkę ma spuchniętą i nosi ją w górze:shake: Teraz każdy leży na swoim posłaniu obrażeni wszyscy na wszystkich,a grzeczne to wszystko że aż nie możliwe:cool3:

Posted

[quote name='yunona']Wiadomo, gdzie się leją - to faceci:evil_lol:. Bojowe towarzycho :diabloti: Kobitki chyba rzadziej za włoski się tarmoszą :eviltong:;)[/QUOTE]

:evil_lol: To fakt, nawet po odjajczeniu jest to gatunek bardziej zaczepny i nerwowy.

Posted

Fakt :evil_lol:faceci!!! Mam przecież i kobietkę wilczkię Sonię .Ona jest bardzo pozytywnie nastawiona . Jak tamci się szarpali to ona przerażona i w nogi:cool3: do panci:evil_lol: Tobiaszek za to jak złapie to nie puści i pan otwierał mu mordkę,:angryy: dlatego ma palce dziś w opuchniętym stanie :placz: Nasza córcia się go pytała czy krokodylowi też by pchał paluchy w mordę:lol: a on na to że jak by mu psa chciał zjeść to na pewno tak!!! Tobiaszek dziś taki skruszony :cool3: a pan udaje że go nie widzi:cool3:

Posted

Wychował sobie stado i poczuł że młode zawsze staną za nim(nie pomylił się:mad:) i zrobił się odważny:cool3:. Teraz wiem dlaczego w schronisku był w takim opłakanym stanie:diabloti: . Jest aniołeczkiem:saeek:

Posted

Wyspecjalizował się w duszeniu innych psów:placz:i to właśnie by zrobił z moim Gremikiem :shake: Taki tłuściutki a jak dopadnie go furia to sprytny i zwinny:cool3: , na komendy głuchnie:shake:

Posted

[quote name='yunona']A Tobiaszek odjajczony?:eviltong:[/QUOTE]

Tak odjajczony jeszcze u Arktyki. Jeszcze na wątku się żaliła że po kastracji musiała mu pampersy zakładać :evil_lol:

Posted

O matko, mróz mi po plecach przeleciał, z jednej strony to chciałabym zapomnieć o tym koszmarze, jakie miały psiaki u niej a z drugiej strony....ech - czy wiesz jak się zakończyła cała sprawa? Był wątek specjalny na który wstęp miały osoby specjalne, wszystko było tajne przez poufne i w zasadzie nie wiem jakie było zakończenie tej sprawy. :???:

Posted

Też jestem ciekawa jak sie ta sprawa skończyła . Pan wczoraj dostał gorączki i ręka mu spuchła , dziś pojechał do lekarza ,przed chwila wrócił .Ma początek zapalenia żył i dostał zastrzyki przeciw tężcowi.Czeka nas jeszcze sanepid .Nie wiem czy się bać?

Posted

Nie ma się czego bać. Po pierwszym pogryzieniu byłam w szpitalu, głownie ze względu na tężca i spuchniętą rękę. Jeśli psiaki szczepione to nic się nie powinno dziać. Ja na wyposażeniu apteczki mam antybiotyk, który można kupić bez recepty (sprzedawany w saszetkach - nazywa się Tribiotic). Po pogryzieniu czyszczenie rany - woda bieżąca, utleniona, spirytus, antybiotyk i plastry. Goi się szybko. Na opuchliznę świetny jest żel Altacet. U mnie w domu raz na miesiąc-dwa zdarza się niekontrolowany odruch kłapnięcia Harutka:diabloti:.

Posted

Dzięki :loveu:Przecież czytam systematycznie wątek czarodzieja HARUTKA I FERKI więc dobrze wiem jak to u Ciebie jest:shake: Żałuję że wcześniej się nie zapytałam bo ten antybiotyk (tribiotyc) jest u nas w domu i może obyło by się bez dzisiejszej wizyty u lekarza:mad:

Posted

[quote name='Krysia'] A było nie pchać palców tam gdzie nie trzeba:diabloti:[/QUOTE]

Czyli w jamniczą paszczę :evil_lol:

To możemy powitać w klubie poharatanych rąk.

Nie mam pojęcia jak skończyło się z Arktyką, pewnie mogą jej najwyżej soli pod ogon nasypać.

Posted

[quote name='Krysia']Dzięki :loveu:Przecież czytam systematycznie wątek czarodzieja HARUTKA I FERKI więc dobrze wiem jak to u Ciebie jest:shake: Żałuję że wcześniej się nie zapytałam bo ten antybiotyk (tribiotyc) jest u nas w domu i może obyło by się bez dzisiejszej wizyty u lekarza:mad:[/QUOTE]
Na zimne należy zawsze też dmuchać, lekarz to lekarz. Ja przecież też byłam i teraz to robię dokładnie to co mi kazał lekarz :) Fajnie, i miło mi , że podczytujesz wątek :loveu: .

Posted

[FONT=book antiqua]Pokój na ziemi ludziom,[/FONT]
[FONT=book antiqua] a w niebie cisza gwiazd, [/FONT]
[FONT=book antiqua]grają anieli, świat się chlebem dzieli. [/FONT]
[FONT=book antiqua]Świat ma dziś świąteczny blask… [/FONT]

[FONT=book antiqua]

Życzymy:
[/FONT]
[FONT=book antiqua]Nastrojowych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia!!!
Niech te Święta będą pełne
Ciepła, Dobra, Nadziei, [SIZE=4]R
adości, Pokoju i Miłości!!!

Korunia, Nercio, [SIZE=4]Maxio, Killerek i ja...
[/FONT]