Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napoje pewnie superowe, na sam widok chce się pić, a wróbelek z życzeniami to chyba dobra wróżba:loveu:. Łobuziaczki biegają (to dobrze, że tłuścioszki nie będą) i super chłodzenie w stawie ogrodowym:cool2:

Posted (edited)

Psiaki u Was są tak szczęśliwe aż przyjemnie popatrzeć :lol:
Gość zwiastujący dostatek w domu. :cool3:
Idę się czegoś napić.....

Edited by bianka0
Posted

Jestem po prawie 20-to dniowej przerwie spowodowanej urlopem i brakiem dostępności do neta....

Krysiu - wszystkiego najlepszego z okazji imienin, pamiętałam, jednak nie miałam możliwości złożyć Ci życzeń w dniu imienin...
Wszystkiego co najlepsze i przytulaj jamnioreczki ode mnie i moich jamniorków:)

Posted

Dzięki za życzonka:) Jamniorki były bardzo przytulane:) Ja też dopiero co wróciłam z wypadu do Ustki :)a jamnisie w domu więc się za sobą trochę stęskniliśmy:) Całuski dla ciebie i twoich czworonogów :):):)

• 2 weeks later...
Posted

[CENTER][COLOR=#00ff00][SIZE=7][FONT=georgia][B]Maxio,[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/224448-Czy-te-oczy-Maxa-mog%C4%85-k%C5%82ama%C4%87-Dlaczego-nie-mam-domu/page16"]

[B]Czy te oczy Maxa mogą kłamać? - Dlaczego nie mam domu?
[/B]
[/URL][COLOR=#00ff00][SIZE=4][FONT=georgia][B]po prawie dwóch latach pobytu w schronisku, ma szanasę na domek...
Pomóżmy Mu opuścić schroniskowy kojec i pozwólmy, by nie musiał patrzeć na świat zza krat...[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230739-Bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Maxa-Pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-pojecha%C4%87-do-domku-%29-%21"]Bazarek cegiełkowy dla Maxa. Pomóżmy mu pojechać do domku :smile: ![/URL][/B]

[SIZE=7][COLOR=#00ff00][FONT=georgia][B]Podarujmy Maxiowi uśmiech!!![/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]

[/CENTER]

• 1 month later...
Posted (edited)

Dzienks za zadeczki aż cztery i wszystkie cudowne:loveu: ;). Fotki rewelacyjne z tumanami kurzu za psiurkami . No i robaczkom roczniakom życzymy jeszcze więcej szczęścia , radości i miłości a przede wszystkim dobrego zdróweczka. A to ostatnie to wszystkim domownikom również:multi::loveu:

Edited by yunona
Posted

To jest ich codzienny rytuał :)około godziny 18 robią obchód:Dog_run: posiadłości i zaznaczają teren:diabloti: a pancia po wszystkim ma trzepanie futerek:mad: a jest ich kilka:evil_lol: