Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cygan cudowny i fantastycznie, że znalazł świadomy domek :multi:. Rudaski widać spragnione wiedzy o pielęgnacji urody a przecież są cudowne i nic im nie brakuje:loveu::multi: . Uwielbiam takie krajobrazy po "bitwie" i te mineczki niewinne:eviltong::evil_lol::diabloti:

Posted

Pieknie:evil_lol::roflt:, miny maja jakby jeden zwałał :roll:na drugiego i to nie ja, to on:eviltong:.

Chyba przy tej gromadzce to się nudzić nie mozna.

Posted

Cudowni są.....uwielbiam takie minki niewiniątek....bo to przecież nie Oni to zrobili...Krysia sama se podarła,żeby lepiej w worku się zmieściło a na Biedne JAmniki zwala:diabloti::mad:....a Cygan taki puchaty....super,że ma domek

• 3 weeks later...
Posted

anica napisał(a):
O rety !
jamniczki - niszczarki... Super fotki .. tak minki niewiniątek - uwielbiam je :)

Może by tak zatrudnić ich w jakiejś firmie do niszczenia dokumentów :evil_lol:

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Dosypiają na dywanie :)

Tak dokładnie:) Wredna pani nie chce się jeszcze położyć do łóżeczka a przecież trzeba ją mieć na oku :crazyeye: Zaraz zajrzę na bazarek:lol:

Posted

.....no i w każdej scenerii...wszędzie jamniki wyglądają BOSKO...nie źle...wróć....Jamniki upiększają każdą scenerię....gdzie się pojawiają tam wszystko inaczej-lepiej,piękniej.....cudowniej wygląda...wiem ,wiem...brzmi to :diabloti:.....no ale niech brzmi ....dla JAMNIK-TO JEST TO!:evil_lol: