bianka0 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Krysiu, czy będą potrzebne ogłoszenia dla Cygana, czy macie już kogoś chętnego na niego. Quote
Krysia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 bianka0 napisał(a):Krysiu, czy będą potrzebne ogłoszenia dla Cygana, czy macie już kogoś chętnego na niego. Niestety nie ma nikogo chętnego na tak dużego psa:razz: Quote
Sarunia-Niunia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Krysiu - zdjęcia przeurocze:iloveyou:.... tylko ja i tak nie wiem, które to z Twoich dzieciaków:hmmmm:..... nie nauczę się chyba nigdy Ich rozróżniać:hmmmm::niewiem::shake::eviltong::evil_lol:..... Quote
Krysia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Krysiu - zdjęcia przeurocze:iloveyou:.... tylko ja i tak nie wiem, które to z Twoich dzieciaków:hmmmm:..... nie nauczę się chyba nigdy Ich rozróżniać:hmmmm::niewiem::shake::eviltong::evil_lol:..... Nie przejmuj się ja sama dobrze muszę się przyjrzeć czasami żeby młodzież rozpoznać:hmmmm:.Wtedy mówię spójrz mi w oczy bo muszę zobaczyć ktoś ty:crazyeye: Tobiasz nadal jest większy i grubszy:razz: a tu na wszystkich to Toffik:eviltong: Dzięki że nadal nas odwiedzasz :lol: Quote
bianka0 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Krysia napisał(a):Niestety nie ma nikogo chętnego na tak dużego psa:razz: Krysiu napisz jakiś tekst dla Cygana. Wstaw z 5-6 dobrych zdjęć. Dzięki Saruni-Niuni moje pieski mają wygranych 8 kompletów ogłoszeniowych, zostało mi jeszcze 7, to wykorzystamy dla Cygana. Quote
ALMA2 Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 myślę, że dużo osób Krysiu odwiedza Wasz watek, miło jest patrzeć na takie rozkoszne zdjecia. Quote
bianka0 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Krysiu, który to facecik? A ja czekam na staruszkę Jagę, wiozą ją pracownicy schronu z Łodzi. Quote
yunona Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Cudowne te Twoje rudzielce:loveu: a w kwiatkach to wymiatają i ten sztruksik na czółkach rozczulający:p . Podusiłabym robaczki :eviltong::multi: tak bym pitulała. Harek się nie daje (warkoli) widać, że nikt wcześniej tego nie robił z nim, tylko Ferkę mogę przytulić:loveu:. Wiosenne rudaski :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Boooskie są, cuuudne, ale ja już chyba to mówiłam. I będe powtarzać. zapraszam do kolejnej jamniczej biedy, po kliknieciu w banerek [INDENT=5] Quote
Sarunia-Niunia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jak zwykle śliczne zdjęcia, jednak to: http://images41.fotosik.pl/1466/472ae3ab82370377gen.jpg - najpiękniejsze:) Cudne jamnioreczki i sama radość i wiosna:) Quote
Krysia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Dziękuję za odwiedzinki:) Długo tu nie zaglądałam:) Wczoraj zaczełam wstawiać zdjęcia i goście:).Dziś wstawię resztę jak się da i komputer mi się nie zbuntuje:) Wczoraj przybiegłam szczęśliwa i chciałam się podzielić wiadomością ale nie zdążyłam:) Znależliśmy domek chyba wspaniały dla mojego przybłędy, owczarka CYGANA.Będzie mieszkał w Rypinie z drugim psem w typie huski .W domu z ogrodem.Jest to rodzina młoda ale świadoma .Młody pan Łukasz mówił że jego pierwszy pies zdechł na jego rękach ze starości a z cyganem od razu złapali cudowny kontakt :) Przyjedzie po niego dziś lub jutro:loveu: Quote
Krysia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='Krysia'] Dorotko to twój promowany:) TOBIASZ Quote
bianka0 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Krysia napisał(a):Dorotko to twój promowany:) TOBIASZ Tobiasz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: On jest coraz piękniejszy, jak jeden ze szczeniaczków. Rozkwitł chłopak u Was Krysiu. A Cyganowi życzę dużo szczęśliwych dni w nowym domu. Uratowaliście mu życie. Quote
Krysia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 bianka0 napisał(a):Tobiasz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: On jest coraz piękniejszy, jak jeden ze szczeniaczków. Rozkwitł chłopak u Was Krysiu. A Cyganowi życzę dużo szczęśliwych dni w nowym domu. Uratowaliście mu życie. Tak Tobiasz wypiękniał :loveu:,jest nadal największy i tak chyba pozostanie:diabloti: Cygan już teraz będzie miał dobrze będę sprawdzać :evil_lol:.Adoptował go kolega siostrzenicy .Ten drugi pies u niego to też podrzutek:cool3: W porównaniu do uratowanych żyć przez ciebie Dorotko to drobnostka ale cieszy jak diabli:diabloti:.Dzięki za oferowanie ogłoszeń, ale nie chciałam zabierać innym psom bardziej potrzebującym przecież on był u mnie bezpieczny, i wierzyłam że mi samej (przy wsparciu całej rodziny)się uda :multi: Teraz wstawię kilka zdjęć Cygana póki jest jeszcze u mnie a potem jamniorków:evil_lol: Quote
ALMA2 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Jamniorki jak zawsze piekne :) . Gratulacje z okazji znalezienia Cygankowi domu - podziwiam, bo dla mnie to bardzo trudne zadanie. Quote
Recommended Posts