Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

bianka0 napisał(a):
Krysiu, czy będą potrzebne ogłoszenia dla Cygana, czy macie już kogoś chętnego na niego.

Niestety nie ma nikogo chętnego na tak dużego psa:razz:

Posted

Krysiu - zdjęcia przeurocze:iloveyou:.... tylko ja i tak nie wiem, które to z Twoich dzieciaków:hmmmm:..... nie nauczę się chyba nigdy Ich rozróżniać:hmmmm::niewiem::shake::eviltong::evil_lol:.....

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Krysiu - zdjęcia przeurocze:iloveyou:.... tylko ja i tak nie wiem, które to z Twoich dzieciaków:hmmmm:..... nie nauczę się chyba nigdy Ich rozróżniać:hmmmm::niewiem::shake::eviltong::evil_lol:.....

Nie przejmuj się ja sama dobrze muszę się przyjrzeć czasami żeby młodzież rozpoznać:hmmmm:.Wtedy mówię spójrz mi w oczy bo muszę zobaczyć ktoś ty:crazyeye: Tobiasz nadal jest większy i grubszy:razz: a tu na wszystkich to Toffik:eviltong: Dzięki że nadal nas odwiedzasz :lol:

Posted

Krysia napisał(a):
Niestety nie ma nikogo chętnego na tak dużego psa:razz:

Krysiu napisz jakiś tekst dla Cygana. Wstaw z 5-6 dobrych zdjęć.
Dzięki Saruni-Niuni moje pieski mają wygranych 8 kompletów ogłoszeniowych, zostało mi jeszcze 7, to wykorzystamy dla Cygana.

• 3 weeks later...
Posted

Cudowne te Twoje rudzielce:loveu: a w kwiatkach to wymiatają i ten sztruksik na czółkach rozczulający:p . Podusiłabym robaczki :eviltong::multi: tak bym pitulała. Harek się nie daje (warkoli) widać, że nikt wcześniej tego nie robił z nim, tylko Ferkę mogę przytulić:loveu:.
Wiosenne rudaski :loveu:

Posted

Dziękuję za odwiedzinki:) Długo tu nie zaglądałam:) Wczoraj zaczełam wstawiać zdjęcia i goście:).Dziś wstawię resztę jak się da i komputer mi się nie zbuntuje:) Wczoraj przybiegłam szczęśliwa i chciałam się podzielić wiadomością ale nie zdążyłam:) Znależliśmy domek chyba wspaniały dla mojego przybłędy, owczarka CYGANA.Będzie mieszkał w Rypinie z drugim psem w typie huski .W domu z ogrodem.Jest to rodzina młoda ale świadoma .Młody pan Łukasz mówił że jego pierwszy pies zdechł na jego rękach ze starości a z cyganem od razu złapali cudowny kontakt :) Przyjedzie po niego dziś lub jutro:loveu:

Posted

Krysia napisał(a):
Dorotko to twój promowany:) TOBIASZ

Tobiasz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
On jest coraz piękniejszy, jak jeden ze szczeniaczków.
Rozkwitł chłopak u Was Krysiu.

A Cyganowi życzę dużo szczęśliwych dni w nowym domu. Uratowaliście mu życie.

Posted

bianka0 napisał(a):
Tobiasz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
On jest coraz piękniejszy, jak jeden ze szczeniaczków.
Rozkwitł chłopak u Was Krysiu.

A Cyganowi życzę dużo szczęśliwych dni w nowym domu. Uratowaliście mu życie.

Tak Tobiasz wypiękniał :loveu:,jest nadal największy i tak chyba pozostanie:diabloti: Cygan już teraz będzie miał dobrze będę sprawdzać :evil_lol:.Adoptował go kolega siostrzenicy .Ten drugi pies u niego to też podrzutek:cool3: W porównaniu do uratowanych żyć przez ciebie Dorotko to drobnostka ale cieszy jak diabli:diabloti:.Dzięki za oferowanie ogłoszeń, ale nie chciałam zabierać innym psom bardziej potrzebującym przecież on był u mnie bezpieczny, i wierzyłam że mi samej (przy wsparciu całej rodziny)się uda :multi: Teraz wstawię kilka zdjęć Cygana póki jest jeszcze u mnie a potem jamniorków:evil_lol: