Krysia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Dostał porządny posiłek i wylizał miskę był bardzo głodny:-( tracę nadzieję że jest czyjś:-( Moja Sonia tyle jedzenia to na dwa dni by miała:shake: Jest naprawdę śliczny:crazyeye: zdjęcia tego nie oddają (nieudolny fotograf) ale bardzo chudy kręgosłup mu sterczy w tej długiej sierści:-( Quote
bianka0 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Może uciekł w Sylwestra i błąkał się. Jak to piesek domowy nie umiał zdobyć pożywienia. Trzeba mieć nadzieję że jest czyjś i zacząć ogłoszenia. Quote
danka1234 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 śliczniutki jest,owczarki tym bardziej młode szybko domki znajdują,jakby się jednak właściciel nie odnalazł to mogę trochę pomóc z ogłoszeniami w szukaniu nowego domu. Quote
Krysia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 U mnie dziś bardzo smutny dzień to już rok jak odszedł naj ukochańszy KAPSELEK:-( Dla ciebie słoneczko:-( Quote
Krysia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 I ode mnie masz światełko:-( KAPSELKU:-( Quote
JamniczaRodzina. Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (edited) Tak Krysiu każda z nas ma taką smutną datę w swojej pamięći.:-( Edited February 16, 2012 by JamniczaRodzina. Quote
Celina12 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Na pewno spotkałeś Ślicznoto mojego Atosika,Dżekusia,Bemolka i Hektorka-baw się z NIMI i powiedz IM,że ICH KOCHAM,pamiętam i tęsknię. Kapselciu dla Ciebie ŚWIATEŁKO Quote
Krysia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dzięki Dorotko za wklejenie zdjęć KAPSELKA:-( Podziwiam że przy takiej ilości zdjęć swoich piesków i swoich podopiecznych odnalazłaś jeszcze zdjęcia mojego kochanego który jest za TM [*] Quote
JamniczaRodzina. Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (edited) [video]http://teczowymost.atspace.com/[/video] Krysiu Robaczek napewno jest tam szczęśliwy. Edited February 16, 2012 by JamniczaRodzina. Quote
bianka0 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Mam również Krysiu zdjęcie Waszego Fredka. Quote
Krysia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Fred był naszym pierwszym :crazyeye:jamnikiem i miał tylko to jedno zdjęcie:cool3: Do tej pory wydawało się nam że jamniki są wredne:lol: a tu takie zaskoczenie i pierwsza miłość.Dostał go mój mąż od sąsiadów, wieczorkiem przyniósł go do kuchni postawił w rogu i mówi "masz psa bo nie mogłem się wymówić,,:lol: No i się zaczeło wychowywanie ludzi przez psy:evil_lol: Wtedy jeszcze były dla niego jakieś zasady np .na noc spał w piwnicy z kotami , kapselek sypiał w kojczyku i nie było mu wolno wchodzić do łózka .Chociaż jak skończył rok to zaczynał naginać zasady i coraz częściej sypiał z pancią w pościeli pan się trochę gniewał a on niewinna minka i robił swoje:oops: Teraz nie ma żadnych zasad robią z nami co chcą .Nikt sobie nie wyobraża żeby jamnika nie było na kanapie lub w łóżku:evil_lol::razz: Quote
bianka0 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Krysia napisał(a): No i się zaczeło wychowywanie ludzi przez psy:evil_lol: Teraz nie ma żadnych zasad robią z nami co chcą . Pięknie to Krysiu napisałaś :p Quote
Krysia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Krysia napisał(a): wstawiałam zdjęcia kapselka ale się nie wyświetliły:shake: Quote
bianka0 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Krysiu jak tam sprawuje się ONeczek ? Quote
Isadora7 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Krysia napisał(a):U mnie dziś bardzo smutny dzień to już rok jak odszedł naj ukochańszy KAPSELEK:-( Dla ciebie słoneczko:-( Pamięci Kapselka ['] O, Panie, spraw, abym nie tyle szukał pociechy, co pocieszał; Nie tyle szukał zrozumienia, co rozumiał; nie tyle szukał miłości, co kochał. Ponieważ dając siebie, otrzymujemy; zapominając o sobie, odnajdujemy siebie; a przebaczając, zyskujemy przebaczenie. św. Franciszek z Asyżu Quote
Krysia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 bianka0 napisał(a):Krysiu jak tam sprawuje się ONeczek ? Piesek cudowny :cool3: bardzo przyjacielski ,podchodzi do wszystkich z poddańczą miną i położonymi uszkami, a jak się go głaszcze to się przytula i uśmiecha:loveu: Jest bardzo grzeczny i karny jak to oneczek. Niestety na ogłoszenia nie ma żadnego odzewu:shake: Quote
bianka0 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Krysia napisał(a): Niestety na ogłoszenia nie ma żadnego odzewu:shake: To jeszcze parę dni i jak nikt się nie znajdzie będzie trzeba robić mu ogłoszenia adopcyjne. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 I ja zapalam dla Kapselka(*) płomyczek, dopiero dzisiaj, ale nie było mnie przez tydzień.... Kapselek odszedł od Was 20m-cy i 2 dni po mojej Saruni(*) - może bawią się razem za TM.... Krysiu! Śliczny Oneczek przyszedł do Ciebie, taki młodzieniaszek i przystojniaczek:) Przyszedł w przeddzień rocznicy odejścia Kapselka... a może to jakiś znak.... Quote
bianka0 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Chyba jutro będzie rocznica przyjazdu do Was Krysiu Tobiaszka :roll: Quote
Krysia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']I ja zapalam dla Kapselka(*) płomyczek, dopiero dzisiaj, ale nie było mnie przez tydzień.... Kapselek odszedł od Was 20m-cy i 2 dni po mojej Saruni(*) - może bawią się razem za TM.... Krysiu! Śliczny Oneczek przyszedł do Ciebie, taki młodzieniaszek i przystojniaczek:) Przyszedł w przeddzień rocznicy odejścia Kapselka... a może to jakiś znak.... W pierwszej chwili też pomyślałam że to znak:razz: Tak śliczny ten Oneczek mój TZ powiedział że o takim zawsze marzył chyba zaczyna się w nim zakochiwać :evil_lol: Rozsądek mówi że trzeba go oddać przecież my mamy 5 piesków , to dość duże obciążenie finansowe:lol: będzie mu lepiej u kogoś kto ma ich mniej:lol: Quote
Krysia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='bianka0']Chyba jutro będzie rocznica przyjazdu do Was Krysiu Tobiaszka :roll: TAK to jutro a już dziś wstawiam zdjęcia jak sobie śpi słodko:) chyba w kojczyku:)HE HE Quote
Recommended Posts