Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostał porządny posiłek i wylizał miskę był bardzo głodny:-( tracę nadzieję że jest czyjś:-( Moja Sonia tyle jedzenia to na dwa dni by miała:shake: Jest naprawdę śliczny:crazyeye: zdjęcia tego nie oddają (nieudolny fotograf) ale bardzo chudy kręgosłup mu sterczy w tej długiej sierści:-(

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Dorotko za wklejenie zdjęć KAPSELKA:-( Podziwiam że przy takiej ilości zdjęć swoich piesków i swoich podopiecznych odnalazłaś jeszcze zdjęcia mojego kochanego który jest za TM
[*]

Posted

Fred był naszym pierwszym :crazyeye:jamnikiem i miał tylko to jedno zdjęcie:cool3: Do tej pory wydawało się nam że jamniki są wredne:lol: a tu takie zaskoczenie i pierwsza miłość.Dostał go mój mąż od sąsiadów, wieczorkiem przyniósł go do kuchni postawił w rogu i mówi "masz psa bo nie mogłem się wymówić,,:lol: No i się zaczeło wychowywanie ludzi przez psy:evil_lol: Wtedy jeszcze były dla niego jakieś zasady np .na noc spał w piwnicy z kotami , kapselek sypiał w kojczyku i nie było mu wolno wchodzić do łózka .Chociaż jak skończył rok to zaczynał naginać zasady i coraz częściej sypiał z pancią w pościeli pan się trochę gniewał a on niewinna minka i robił swoje:oops: Teraz nie ma żadnych zasad robią z nami co chcą .Nikt sobie nie wyobraża żeby jamnika nie było na kanapie lub w łóżku:evil_lol::razz:

Posted

Krysia napisał(a):
U mnie dziś bardzo smutny dzień to już rok jak odszedł naj ukochańszy KAPSELEK:-( Dla ciebie słoneczko:-(

Pamięci Kapselka [']

O, Panie, spraw, abym nie tyle szukał pociechy, co pocieszał;
Nie tyle szukał zrozumienia, co rozumiał;
nie tyle szukał miłości, co kochał.
Ponieważ dając siebie, otrzymujemy;
zapominając o sobie, odnajdujemy siebie;
a przebaczając, zyskujemy przebaczenie.

św. Franciszek z Asyżu

Posted

bianka0 napisał(a):
Krysiu jak tam sprawuje się ONeczek ?

Piesek cudowny :cool3: bardzo przyjacielski ,podchodzi do wszystkich z poddańczą miną i położonymi uszkami, a jak się go głaszcze to się przytula i uśmiecha:loveu: Jest bardzo grzeczny i karny jak to oneczek. Niestety na ogłoszenia nie ma żadnego odzewu:shake:

Posted

I ja zapalam dla Kapselka(*) płomyczek, dopiero dzisiaj, ale nie było mnie przez tydzień....

Kapselek odszedł od Was 20m-cy i 2 dni po mojej Saruni(*) - może bawią się razem za TM....

Krysiu! Śliczny Oneczek przyszedł do Ciebie, taki młodzieniaszek i przystojniaczek:)
Przyszedł w przeddzień rocznicy odejścia Kapselka... a może to jakiś znak....

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']I ja zapalam dla Kapselka(*) płomyczek, dopiero dzisiaj, ale nie było mnie przez tydzień....

Kapselek odszedł od Was 20m-cy i 2 dni po mojej Saruni(*) - może bawią się razem za TM....

Krysiu! Śliczny Oneczek przyszedł do Ciebie, taki młodzieniaszek i przystojniaczek:)
Przyszedł w przeddzień rocznicy odejścia Kapselka... a może to jakiś znak....
W pierwszej chwili też pomyślałam że to znak:razz: Tak śliczny ten Oneczek mój TZ powiedział że o takim zawsze marzył chyba zaczyna się w nim zakochiwać :evil_lol: Rozsądek mówi że trzeba go oddać przecież my mamy 5 piesków , to dość duże obciążenie finansowe:lol: będzie mu lepiej u kogoś kto ma ich mniej:lol:

Posted

[quote name='bianka0']Chyba jutro będzie rocznica przyjazdu do Was Krysiu Tobiaszka :roll:
TAK to jutro a już dziś wstawiam zdjęcia jak sobie śpi słodko:) chyba w kojczyku:)HE HE