Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Krysiu masz kogo piastować fajny wnusio :evil_lol:

Każdy radzi sobie jak może:diabloti: a na zdjęciu to Toffik tylko jemu udało się zrobić zdjęcie:diabloti: Następne zdjęcie specjalnie dla bianki:lol::loveu:

Posted

Super dzidziuś Ci się trafił ;) :) ! A Tobiaszkowe zdjęcie spowodowało mycie monitora , z poczatku nie wiedziałam które to takie rozkoszne, ale doszłam po tym, o czym pisze Bianka ;) :)

Posted

A ja miałam odwiedziny:diabloti: były pod samym oknem tylko nie zdążyłam po aparat:mad: i się trochę oddaliły:cool3:.Jestem pełna podziwu bo moje pieski ciągle biegają:razz::eviltong:

Posted

[quote name='yunona']Super dzidziuś Ci się trafił ;) :) ! A Tobiaszkowe zdjęcie spowodowało mycie monitora , z poczatku nie wiedziałam które to takie rozkoszne, ale doszłam po tym, o czym pisze Bianka ;) :)
Bianka wszystko wie:eviltong: a ja jestem dumna z tego zdjęcia to cały Tobiasz z uśmiechem i w ogóle:evil_lol:(bez nabiału)

Posted

No nie-fotka ze smoczkiem i kołami do góry-wymiata :loveu::loveu:

Trzy Cudeńka walentynkowo-cudnie,słodko i bardzo uroczo...Cudeńka-też WAS kocham-ale bym WAS wyściskała OBA-TRZY...przesyłamy mnóstwo całusków WAM i Waszej LUDZKIEJ RODZINCE :loveu::loveu: