Krysia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Zima zła hu hu ha :diabloti: Młode rano nie chcą wychodzić na dwór , a jak już wyrzucę to robią szybko tylko siku i do domku :cool3: Coś grubszego jak nie zauważę i nie krzyknę to zdarza się w domu:razz: Dobrze że chodzą chociaż do łazienki ,muszę tylko nauczyć żeby korzystały z muszli:evil_lol: Tobiaszek cudnie biega po dworze.Ostatnio pan wyszedł z nim i wrócił przerażony:lol: Od progu woła że mu się coś stało bo kuleje a ja na to ''ubierz mu buciki albo chociaż skarpetki":diabloti: Tak mu łapki marzną to śmiesznie podskakuje:diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jamniki to zwierzątka podkołderkowe ciepłolubne.Ja rozważam zakup obuwia dla Gustawa ostatnio tak plakał jak przyszedl do domu .Na allegro są fajne http://allegro.pl/buty-dla-psa-ubranko-dla-psa-york-i2084922982.html Quote
bianka0 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 O jakie świetne.! Muszę kupić dla Polci i Tinki. Quote
Krysia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Już kupiłaś :) bo pisze że dwie osoby już kupiły:evil_lol: U nas jest taki duży sklep chiński mają fajne i niedrogie ubranka dla piesków ;) Rozsądek mi mówi żeby nie kupywać bo moje młode nie chcą zakładać niczego chociaż się trzęsą wręcz się boją jakichkolwiek rzeczy:evil_lol: najlepsza kołderka i kaloryfer :lol:Tobi za to uwielbia te swoje sweterki:roll: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Krysiu u nas też nie bardzo chcą zakladać ale jak jest duży mróz to je ubieram( chociaż dłużej trwa ubieranie niz ich pobyt na dworze)w domu są rozgrzane .Ostatnio leczyliśmy powaźne zaziębienie Tolka . Quote
bianka0 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Nie, jeszcze nie kupiłam, muszę w domu zmierzyć im łapki. Moje , te młodsze też nie chcą się ubierać, jak szaleją po lesie to nie czują zimna. Ale staruszeńki ostatnio, pomimo sweterków nie mogły biegać, bo przymarzały im łapki. Jak będą miały buciki to znowu będę je zabierała z pozostałymi do lasu. Quote
_Goldenek2 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Zapraszam serdecznie na psi bazarek dla Murzynka http://www.dogomania.pl/threads/2225...9#post18579369 Quote
Krysia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Tobi i piłka:eviltong: od tygodnia i jeszcze cała:shake: wredna piłka:mad: Quote
Krysia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Tobiasz i jego fanklub:cool3: chcą wszystko robić co on :evil_lol:aż go czasami wkurzają:mad: Quote
Krysia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Zobaczcie jaki jest długi Toffik:)i jak siedzimy przed komputerem ,:evil_lol:a nogi odpoczywają na biurku:crazyeye::cool3::roll::lol::diabloti::cool3: Quote
bianka0 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Toffik i Riki są już prawie dorosłymi jamnikami. :lol: Fajnie Krysiu, że im dałaś dom. Są szczęśliwe, a Tobiaszek ma towarzystwo do rozrabiania. A z czego jest ta piłeczka, że tydzień jamnicze ząbki wytrzymała :crazyeye: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Fajowe masz te Maluchy Krysiu!!! Za każdym razem, jak tu jestem gęba mi się cieszy:):):) Chłopaczki dostaną coś od ciotki z Tarnowa - już leci do nich pocztą:) Quote
Krysia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 bianka0 napisał(a):Toffik i Riki są już prawie dorosłymi jamnikami. :lol: Fajnie Krysiu, że im dałaś dom. Są szczęśliwe, a Tobiaszek ma towarzystwo do rozrabiania. A z czego jest ta piłeczka, że tydzień jamnicze ząbki wytrzymała :crazyeye: Też się cieszę że dałam im dom:multi: szczególnie jak go przewracają do góry nogami:diabloti::mad:.Piłeczkę kupiłam w sklepie sportowym i teraz żałuję że więcej ich nie mieli :shake: ale będę się dopytywać może dostaną :roll:.Chciałam kupić dla każdego i to najlepiej w innych kolorach:multi:. Wykonana jest (tak mi się zdaje) z plastiku z dodatkiem gumy:evil_lol: grubości ok cm i była pompowana .Jak ją Tobi dostał to od razu przebił zębem ,mówiłam no masz już po piłce :mad:a ona dopiero teraz się nie daje :lol: gdy ją przygniata ustępuje a jak puszcza natychmiast powraca do swojego kształtu:lol: tak że jego tylne ząbki nie mają pracy bo się nie da porzuć:multi:Powiem że nawet rys na niej nie ma:loveu: i to za całe 2 zł:crazyeye::diabloti: Mamy też piłkę do kosza mocno napompowaną która też się nie daje ale dla jamnika za duża i bawi się tylko na dworze jak jest ciepło:diabloti: Quote
Krysia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Fajowe masz te Maluchy Krysiu!!! Za każdym razem, jak tu jestem gęba mi się cieszy:):):) Chłopaczki dostaną coś od ciotki z Tarnowa - już leci do nich pocztą:) To znaczy że staniczki też jadą ?:sweetCyb: Dzięki kochana cioteczko:kiss_2::modla: Quote
bianka0 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 To ciekawe z tą piłeczką. U mnie, nawet te najbardziej twarde po tygodniu wyglądają tak :diabloti: Quote
Krysia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='bianka0']To ciekawe z tą piłeczką. U mnie, nawet te najbardziej twarde po tygodniu wyglądają tak :diabloti: I tak dobrze wyglądają u mnie tego typu piłeczki były by o połowę mniejsze :diabloti: takie strzępki:shake: Tobi ma za punkt honoru zniszczyć doszczętnie :crazyeye: w ciągu jednego dnia to co dostanie:diabloti: do zabawy. Quote
ALMA2 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 bianka0 napisał(a):To ciekawe z tą piłeczką. U mnie, nawet te najbardziej twarde po tygodniu wyglądają nie, no ładnie wygladają - przypominaja mi strukturę księżyca ;):p Quote
Krysia Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Paczuszka dotarła:crazyeye::cool3::roll: Quote
Krysia Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 A tak chłopaki zajadają niespodziankę od cioteczki:loveu: z Tarnowa:diabloti: RIKI Quote
Recommended Posts