Isadora7 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']http://images45.fotosik.pl/1332/9b66624f4866d5b0gen.jpg Jakie ładne chłopaki z nich wyrosły - jejciuuuuuuuuuuuu..... Tylko do kochania i do zacałowania!!!!!!!!!!!!!!! i zzzzzzzzamizzzzzzziać, zzzzzamizzzzziać :D :D :D Quote
Celina12 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 No normalnie CUDA-ależ bym JE wyściskała,wycałowała-OBA-TRZY:diabloti: Quote
yunona Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Powalające, śliczne pycholki żebracze ;) Tylko do całowania i pieszczenia jak większość zauważyła! P R Z E Ś L I C Z N E Ł O B U Z I A K I :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Krysia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Celina12 napisał(a):No normalnie CUDA-ależ bym JE wyściskała,wycałowała-OBA-TRZY:diabloti: He he a ja to robię:eviltong: Quote
Krysia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a):Jakie duże już te Wasze żebraczki Krysiu. :loveu:Tak urosło się im:multi: i nie są już takimi słodziakami:cool3: szczeniaczkami z gołymi brzuszkami :razz: Teraz też są kochane ale w inny sposób:evil_lol: teraz to są już mądrale i uczą się od Tobiaszka :cool3: Zaczynają służyć jak żebrzą jeszcze nieudolnie ale czasami wychodzi:crazyeye:. Podczas jedzenia czy żebrania nie warczą na siebie, ale gdy chodzi o miejscówkę koło panci to się zdarza ,szczególnie wieczorkiem przed telewizorem jak się kładę i przykrywam kocem:cool3: Gdzie pod koc zajrzysz tam jamnik:razz: Quote
Mika31 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 ciociu i tak powinno być ja co rano podniosę kołdre tam jamnik Quote
Krysia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Jeden a tu trzy jak któryś się spóżni to dostaje najgorszą miejscówkę .Zagląda w jedno miejsce warkolą( zajęte )w drugie warkolą i zostaję miejsce w nogach:) trzeba czekać aż któremuś się znudzi albo ciekawość zmorze i wyjdzie sprawdzić. Wtedy szybko na jego miejsce i jak wróci warkoląc poinformować że zajęte:) Quote
yunona Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ale za to jakie atrakcje :) Warkolenie jest cudowne, ja nawet prowokuję żeby sobie posłuchać jak warkoli Fercia albo Harutek. :) A jeszcze jak sobie uszy wykradają (gryzaki) albo zamieniają sie a potem Fercia siedzi i popłakująco mowi oddaj, to kino niesamowite. Albo śpiewam i Fercia ze mną :) troszkę jodłuje. Muszę podpuścić syna , żeby pograł na szkolnej fujarce to i Harutek wtedy śpiewa i spróbuję nagrać :) obserwowanie ich jest moim ulubionym zajęciem, mogłabym już nic innego nie robić :) Quote
Krysia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Zgadza się :razz: obserwować godzinami:diabloti: i człowiekowi się nie znudzi:shake: Moja córka Monika mówi do Tobiasza powyjemy i na zmianę wyją kto dłużej , fajniej ,ładniej itd.. albo Tobi robi jej za poduszkę jak ogląda telewizję i jest przy tym taki szczęśliwy że trzyma na nim głowę:crazyeye: .Poprzedniego Kapselka nauczyła , że robiła swoją diabelską uśmiechniętą minkę , rozkładała ręce i mówiła" idę do ciebie ,,a on na to warkolił i pokazywał ząbki a ona" przecież wiesz ze i tak cię wezmę:diabloti:.,, albo "chcesz chcesz tylko tak udajesz,,. Śmiechu było co nie miara, jamnik który ma dość:mad: pieszczot nieprawdopodobne:diabloti:, ale był jeden i wszyscy go rozpieszczali więc mógł czasami nas mieć dość:evil_lol::eviltong: Quote
Krysia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Jak jest Monika :evil_lol:to się do niej przytulamy ,a jak nie ma jej:diabloti: to elegancko układamy jej śpiwór:mad: i tak śpimy same(mamcia obok przy kompie):evil_lol: Quote
Celina12 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 One są Urocze....mogłabym oglądać takie fotki godzinami...a Maluchy już takie duże.....:loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Krysia napisał(a):Jeden a tu trzy jak któryś się spóżni to dostaje najgorszą miejscówkę .Zagląda w jedno miejsce warkolą( zajęte )w drugie warkolą i zostaję miejsce w nogach:) trzeba czekać aż któremuś się znudzi albo ciekawość zmorze i wyjdzie sprawdzić. Wtedy szybko na jego miejsce i jak wróci warkoląc poinformować że zajęte:) U mnie miejscówki sa stałe, Rambo z lewej, Ruda z prawej obok Rude Ganga, wiec ruyda sie wkurzyła i ostatnio kładzie się szwyczajnie na mnie. Quote
gameta Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Witam Jamniczolubne! Przyszłam zaspamować, bo sytuacja jest krytyczna - Klembów przegrywa, a tam psy naprawdę nie mają co jeść :( Proszę o głosy - każdy na wagę złota: Quote
Krysia Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Z dzisiejszego długiego spaceru z panciem:diabloti::razz::loveu::evil_lol: Quote
bianka0 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 O, są i dwa pozostałe pieski :lol: Ale mają ślizgawkę, trzeba im łyżwy kupić. :evil_lol: Quote
Krysia Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 bianka0 napisał(a):O, są i dwa pozostałe pieski :lol: Ale mają ślizgawkę, trzeba im łyżwy kupić. :evil_lol: Ja nie mogę ale to wydatek tyle łapek:evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
bianka0 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Krysia napisał(a):Ja nie mogę ale to wydatek tyle łapek:evil_lol::eviltong::diabloti: To na zmianę ;) Tak jak przed wojną dzieci, miały jedna parę świątecznych butów i na zmianę chodziły do kościoła. Quote
ALMA2 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 bianka0 napisał(a):To na zmianę ;) Tak jak przed wojną dzieci, miały jedna parę świątecznych butów i na zmianę chodziły do kościoła. To Krysia dopiero by miała, jakby dzieciaki sie pokłóciły o to który pierwszy ma jeździć. Ciekawe jaka grubość ma zamarzniety staw, bo on jest chyba głęboki. Quote
yunona Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Robaczki na ślizgawce:loveu::multi:,. Jak oglądałam zdjęcia też pomyślałam o łyżwach, ale widzę, że nie tylko ja mam takie skojarzenia:lol: . Jest tych pupilków troszkę ale to sama radocha :loveu::lol: Quote
Krysia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ALMA2 napisał(a):To Krysia dopiero by miała, jakby dzieciaki sie pokłóciły o to który pierwszy ma jeździć. Ciekawe jaka grubość ma zamarzniety staw, bo on jest chyba głęboki. Wiem który by wygrał:diabloti: ten największy :diabloti:Czyli ten w różowej kurtce :razz::diabloti: Lód jest już gruby u nas jest od 2 dni -12 -14 stopni mrozu:razz: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Fajnie tam macie zimą lodowisko latem kąpielisko.:loveu:Ale robaczki mogą się wyszaleć. Quote
Celina12 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ciekawe jak to by było -jamniki na łyżwach-każda łapusia w inną stronę:diabloti: http://images43.fotosik.pl/1335/7ec554c2f45227adgen.jpg a tu mam TROJKĘ!!:loveu: Quote
bianka0 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 U nas jest znacznie zimniej. W dzień na słońcu - 17 stopni, w nocy było - 21 stopni. I sporo jest śniegu. Quote
ALMA2 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 bianka0 napisał(a):U nas jest znacznie zimniej. W dzień na słońcu - 17 stopni, w nocy było - 21 stopni. I sporo jest śniegu. To i ja zamelduję, tylko że w porównaniu z Wami to u nas wczoraj w dzień było lato:cool1: bo, tak pieknie słońce świeciło i około 14-tej było -4 ale jak wracałam ze spacerku to temperatura juz zaczeła spadać i około 20-tej było -11. Dzis rano o 6-tej było -13 Quote
ALMA2 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Jak sobie radzicie Krysiu w straszne mrozy? Quote
Recommended Posts