Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powalające, śliczne pycholki żebracze ;) Tylko do całowania i pieszczenia jak większość zauważyła! P R Z E Ś L I C Z N E Ł O B U Z I A K I :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Jakie duże już te Wasze żebraczki Krysiu. :loveu:
Tak urosło się im:multi: i nie są już takimi słodziakami:cool3: szczeniaczkami z gołymi brzuszkami :razz: Teraz też są kochane ale w inny sposób:evil_lol: teraz to są już mądrale i uczą się od Tobiaszka :cool3: Zaczynają służyć jak żebrzą jeszcze nieudolnie ale czasami wychodzi:crazyeye:. Podczas jedzenia czy żebrania nie warczą na siebie, ale gdy chodzi o miejscówkę koło panci to się zdarza ,szczególnie wieczorkiem przed telewizorem jak się kładę i przykrywam kocem:cool3: Gdzie pod koc zajrzysz tam jamnik:razz:

Posted

Jeden a tu trzy jak któryś się spóżni to dostaje najgorszą miejscówkę .Zagląda w jedno miejsce warkolą( zajęte )w drugie warkolą i zostaję miejsce w nogach:) trzeba czekać aż któremuś się znudzi albo ciekawość zmorze i wyjdzie sprawdzić. Wtedy szybko na jego miejsce i jak wróci warkoląc poinformować że zajęte:)

Posted

Ale za to jakie atrakcje :) Warkolenie jest cudowne, ja nawet prowokuję żeby sobie posłuchać jak warkoli Fercia albo Harutek. :) A jeszcze jak sobie uszy wykradają (gryzaki) albo zamieniają sie a potem Fercia siedzi i popłakująco mowi oddaj, to kino niesamowite. Albo śpiewam i Fercia ze mną :) troszkę jodłuje. Muszę podpuścić syna , żeby pograł na szkolnej fujarce to i Harutek wtedy śpiewa i spróbuję nagrać :) obserwowanie ich jest moim ulubionym zajęciem, mogłabym już nic innego nie robić :)

Posted

Zgadza się :razz: obserwować godzinami:diabloti: i człowiekowi się nie znudzi:shake: Moja córka Monika mówi do Tobiasza powyjemy i na zmianę wyją kto dłużej , fajniej ,ładniej itd.. albo Tobi robi jej za poduszkę jak ogląda telewizję i jest przy tym taki szczęśliwy że trzyma na nim głowę:crazyeye: .Poprzedniego Kapselka nauczyła , że robiła swoją diabelską uśmiechniętą minkę , rozkładała ręce i mówiła" idę do ciebie ,,a on na to warkolił i pokazywał ząbki a ona" przecież wiesz ze i tak cię wezmę:diabloti:.,, albo "chcesz chcesz tylko tak udajesz,,. Śmiechu było co nie miara, jamnik który ma dość:mad: pieszczot nieprawdopodobne:diabloti:, ale był jeden i wszyscy go rozpieszczali więc mógł czasami nas mieć dość:evil_lol::eviltong:

Posted

Jak jest Monika :evil_lol:to się do niej przytulamy ,a jak nie ma jej:diabloti: to elegancko układamy jej śpiwór:mad: i tak śpimy same(mamcia obok przy kompie):evil_lol:

Posted

Krysia napisał(a):
Jeden a tu trzy jak któryś się spóżni to dostaje najgorszą miejscówkę .Zagląda w jedno miejsce warkolą( zajęte )w drugie warkolą i zostaję miejsce w nogach:) trzeba czekać aż któremuś się znudzi albo ciekawość zmorze i wyjdzie sprawdzić. Wtedy szybko na jego miejsce i jak wróci warkoląc poinformować że zajęte:)

U mnie miejscówki sa stałe, Rambo z lewej, Ruda z prawej obok Rude Ganga, wiec ruyda sie wkurzyła i ostatnio kładzie się szwyczajnie na mnie.

Posted

Witam Jamniczolubne! Przyszłam zaspamować, bo sytuacja jest krytyczna - Klembów przegrywa, a tam psy naprawdę nie mają co jeść :( Proszę o głosy - każdy na wagę złota:

Posted

bianka0 napisał(a):
O, są i dwa pozostałe pieski :lol:
Ale mają ślizgawkę, trzeba im łyżwy kupić. :evil_lol:

Ja nie mogę ale to wydatek tyle łapek:evil_lol::eviltong::diabloti:

Posted

Krysia napisał(a):
Ja nie mogę ale to wydatek tyle łapek:evil_lol::eviltong::diabloti:

To na zmianę ;)
Tak jak przed wojną dzieci, miały jedna parę świątecznych butów i na zmianę chodziły do kościoła.

Posted

bianka0 napisał(a):
To na zmianę ;)
Tak jak przed wojną dzieci, miały jedna parę świątecznych butów i na zmianę chodziły do kościoła.

To Krysia dopiero by miała, jakby dzieciaki sie pokłóciły o to który pierwszy ma jeździć.

Ciekawe jaka grubość ma zamarzniety staw, bo on jest chyba głęboki.

Posted

Robaczki na ślizgawce:loveu::multi:,. Jak oglądałam zdjęcia też pomyślałam o łyżwach, ale widzę, że nie tylko ja mam takie skojarzenia:lol: . Jest tych pupilków troszkę ale to sama radocha :loveu::lol:

Posted

ALMA2 napisał(a):
To Krysia dopiero by miała, jakby dzieciaki sie pokłóciły o to który pierwszy ma jeździć.

Ciekawe jaka grubość ma zamarzniety staw, bo on jest chyba głęboki.

Wiem który by wygrał:diabloti: ten największy :diabloti:Czyli ten w różowej kurtce :razz::diabloti: Lód jest już gruby u nas jest od 2 dni -12 -14 stopni mrozu:razz:

Posted

bianka0 napisał(a):
U nas jest znacznie zimniej. W dzień na słońcu - 17 stopni, w nocy było - 21 stopni. I sporo jest śniegu.

To i ja zamelduję, tylko że w porównaniu z Wami to u nas wczoraj w dzień było lato:cool1: bo, tak pieknie słońce świeciło i około 14-tej było -4 ale jak wracałam ze spacerku to temperatura juz zaczeła spadać i około 20-tej było -11. Dzis rano o 6-tej było -13