Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bianka0 napisał(a):
Pewnie będzie śnieg i nastrój na Wielkanoc :diabloti:
Nie lubię rozbierać choinek.

Ciekawe jak tam Korek :roll:
Włoski już pewnie odrosły po strzyżeniu.

Właśnie ciekawe co u korka?

Posted

bianka0 napisał(a):
Maluchy jak już dorosną będą chyba większe od Tobiaszka .
Wszystkie są śliczne, takie .... jednolite :evil_lol:

Mam nadzieję że nie. Na razie są sporo niższe od Tobiego i wydaje się że nie rosną w wysokość tylko w długość(Riki) i grubość(Toffik)ale mają tylko pół roku.

Posted

ALMA2 napisał(a):
Te maluchy mają pomarszczone czółka, jakby mieli straszne kłopoty:p.
Czy małe jamnosie tak mają.

Cała trójka bardzo fajna.

Tak kłopoty to one mają jak utrzymać uszy w stanie nie wywiniętym na wietrze:) Co widać na zdjątkach:)

Posted

[quote name='Krysia']Tak kłopoty to one mają jak utrzymać uszy w stanie nie wywiniętym na wietrze:) Co widać na zdjątkach:)[/QUOTE]

o takich kłoptach myślałam pisząc te słowa:lol:, (nic innego nie sugerowałam, i chyba Krysiu sie nie obraziłaś:p) Ja tylko się zastanawiam czy szczeniaczki jamniczki mają takie zawsze takie śmieszne minki.

Posted

[quote name='ALMA2']o takich kłoptach myślałam pisząc te słowa:lol:, (nic innego nie sugerowałam, i chyba Krysiu sie nie obraziłaś:p) Ja tylko się zastanawiam czy szczeniaczki jamniczki mają takie zawsze takie śmieszne minki.[/QUOTE]
Nawet nie przeszło mi przez myśl:cool3: że o innych kłopotach myślałaś:diabloti:.Smutnych mordek to na dogo dostatek:shake: nawet na początku tego wątku :-( Tobiasz kiedyś a teraz:loveu: Myślę ze każdy pies szczęśliwy będzie uśmiech miał przyklejony do japy(szczególnie jak broi) U mnie Tofik czasami poważnieje jak się zamyśli:roll: a Riko nawet jak śpi to ma taką przebiegłą minkę:loveu: .Mój przyszły zięć ostatnio nawet żartował że Riki to takie dziecko z ADHD zawsze gotów do zabawy i zaczepia :diabloti:wszystkich.:lol:

Posted

Fajnych masz tych chłopaczków Krysiu!
Kibicowałam Im bardzo mocno od początku:)
Ale i tak najbardziej podziwiam i jestem pełna uznania dla Tobiaszka!!!
On jest naprawdę Niesamowity - tak przyjął tych dwóch Szczylków i jeszcze się Nimi zaopiekował...
Kochany Tobiaszek:)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Fajnych masz tych chłopaczków Krysiu!
Kibicowałam Im bardzo mocno od początku:)
Ale i tak najbardziej podziwiam i jestem pełna uznania dla Tobiaszka!!!
On jest naprawdę Niesamowity - tak przyjął tych dwóch Szczylków i jeszcze się Nimi zaopiekował...
Kochany Tobiaszek:)[/QUOTE]
Tak zgadza się Tobi jest cudowny:lol: taki grzeczny(żartuję że ktoś go potrafił wychować bo moja wychowa małych trwała cały 1 tydzień a teraz robią co chcą) ale też ma ich czasami dość :roll:.Ostatnio spać chodzi do pana w nogi;) bo małe w nocy cały czas się do niego przytulały i na niego właziły, a on przecież stateczny:lol: już pan lubi wygodę.Szczyle nie mogą na razie pojąć dlaczego w nocy Tobiego nie ma z nami:shake:.Dziś rano to nawet się wymieniły:Tobiasz przyszedł do mnie a Toffik pobiegł do TZ i znowu miałam 2 a on jednego:evil_lol:

Posted

:Dog_run:Ciekawi mnie co z trzecim malcem jak się sprawuje, czy zdrowy i czy dużo urósł? Wydaje się jagby to było wczoraj jak przyjechały, a to już 5 miesięcy a Tobi 19 lutego będzie rok:):BIG:

Posted

[quote name='Krysia']:Dog_run:Ciekawi mnie co z trzecim malcem jak się sprawuje, czy zdrowy i czy dużo urósł? Wydaje się jagby to było wczoraj jak przyjechały, a to już 5 miesięcy a Tobi 19 lutego będzie rok:):BIG:

a mam wieści :) we wtorek dostałam wiadomosc :)

Pies Termos pozdrawia swoich pierwszych dobroczyńców. Zdrowy, pełen życia i radości, po szczepieniach, chwalony przez weterynarza - ma się bardzo dobrze w nowym roku w Szczecinie. Pozdrawiamy, Ewa i Wiktor!