Krysia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Tobiasz jak również foczka lub morświn:eviltong: waga 11,5 kg Quote
Krysia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Riki jak też Rysio:cool3: i kokietka:eviltong: waga7 kg:evil_lol: Quote
Krysia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Tiffik jak też fisio:eviltong: i tifino:roll: waga 7kg:evil_lol: Quote
Krysia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 bianka0 napisał(a):Pewnie będzie śnieg i nastrój na Wielkanoc :diabloti: Nie lubię rozbierać choinek. Ciekawe jak tam Korek :roll: Włoski już pewnie odrosły po strzyżeniu. Właśnie ciekawe co u korka? Quote
Krysia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Mika31 napisał(a):słodkie stadko mizianko od Miki Już przekazane mizianka:) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 http://images40.fotosik.pl/1293/e031eefa48d9f2c8gen.jpg Ależ Oni są Superowi!!! I wygląda na to, że wszyscy mają dokładnie taki sam kolorek:)? Ode mnie i moich jamniorków też duuużo przytulanek:):):) Quote
Celina12 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ale bym te pycholki wycałowała....OBA-TRZY!!!! Cudne są....:loveu::loveu: Quote
ALMA2 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Te maluchy mają pomarszczone czółka, jakby mieli straszne kłopoty:p. Czy małe jamnosie tak mają. Cała trójka bardzo fajna. Quote
bianka0 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Maluchy jak już dorosną będą chyba większe od Tobiaszka . Wszystkie są śliczne, takie .... jednolite :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Śliczni "synkowie" Tobiaszka, tatuś również Quote
Krysia Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 bianka0 napisał(a):Maluchy jak już dorosną będą chyba większe od Tobiaszka . Wszystkie są śliczne, takie .... jednolite :evil_lol: Mam nadzieję że nie. Na razie są sporo niższe od Tobiego i wydaje się że nie rosną w wysokość tylko w długość(Riki) i grubość(Toffik)ale mają tylko pół roku. Quote
Krysia Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 ALMA2 napisał(a):Te maluchy mają pomarszczone czółka, jakby mieli straszne kłopoty:p. Czy małe jamnosie tak mają. Cała trójka bardzo fajna. Tak kłopoty to one mają jak utrzymać uszy w stanie nie wywiniętym na wietrze:) Co widać na zdjątkach:) Quote
ALMA2 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Krysia']Tak kłopoty to one mają jak utrzymać uszy w stanie nie wywiniętym na wietrze:) Co widać na zdjątkach:)[/QUOTE] o takich kłoptach myślałam pisząc te słowa:lol:, (nic innego nie sugerowałam, i chyba Krysiu sie nie obraziłaś:p) Ja tylko się zastanawiam czy szczeniaczki jamniczki mają takie zawsze takie śmieszne minki. Quote
Krysia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='ALMA2']o takich kłoptach myślałam pisząc te słowa:lol:, (nic innego nie sugerowałam, i chyba Krysiu sie nie obraziłaś:p) Ja tylko się zastanawiam czy szczeniaczki jamniczki mają takie zawsze takie śmieszne minki.[/QUOTE] Nawet nie przeszło mi przez myśl:cool3: że o innych kłopotach myślałaś:diabloti:.Smutnych mordek to na dogo dostatek:shake: nawet na początku tego wątku :-( Tobiasz kiedyś a teraz:loveu: Myślę ze każdy pies szczęśliwy będzie uśmiech miał przyklejony do japy(szczególnie jak broi) U mnie Tofik czasami poważnieje jak się zamyśli:roll: a Riko nawet jak śpi to ma taką przebiegłą minkę:loveu: .Mój przyszły zięć ostatnio nawet żartował że Riki to takie dziecko z ADHD zawsze gotów do zabawy i zaczepia :diabloti:wszystkich.:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Fajnych masz tych chłopaczków Krysiu! Kibicowałam Im bardzo mocno od początku:) Ale i tak najbardziej podziwiam i jestem pełna uznania dla Tobiaszka!!! On jest naprawdę Niesamowity - tak przyjął tych dwóch Szczylków i jeszcze się Nimi zaopiekował... Kochany Tobiaszek:) Quote
Krysia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Fajnych masz tych chłopaczków Krysiu! Kibicowałam Im bardzo mocno od początku:) Ale i tak najbardziej podziwiam i jestem pełna uznania dla Tobiaszka!!! On jest naprawdę Niesamowity - tak przyjął tych dwóch Szczylków i jeszcze się Nimi zaopiekował... Kochany Tobiaszek:)[/QUOTE] Tak zgadza się Tobi jest cudowny:lol: taki grzeczny(żartuję że ktoś go potrafił wychować bo moja wychowa małych trwała cały 1 tydzień a teraz robią co chcą) ale też ma ich czasami dość :roll:.Ostatnio spać chodzi do pana w nogi;) bo małe w nocy cały czas się do niego przytulały i na niego właziły, a on przecież stateczny:lol: już pan lubi wygodę.Szczyle nie mogą na razie pojąć dlaczego w nocy Tobiego nie ma z nami:shake:.Dziś rano to nawet się wymieniły:Tobiasz przyszedł do mnie a Toffik pobiegł do TZ i znowu miałam 2 a on jednego:evil_lol: Quote
Krysia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 :Dog_run:Ciekawi mnie co z trzecim malcem jak się sprawuje, czy zdrowy i czy dużo urósł? Wydaje się jagby to było wczoraj jak przyjechały, a to już 5 miesięcy a Tobi 19 lutego będzie rok:):BIG: Quote
bianka0 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Tak, to już rok :lol: Pamiętam dobrze, bo przesunął mi się termin przeglądu jednego z samochodów dzięki kochanemu Tobiaszkowi :diabloti: Quote
ALMA2 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Krysia']:Dog_run: Tobi 19 lutego będzie rok:):BIG:[/QUOTE] To szykuje się zabawa:p Quote
MartynaP Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Krysia']:Dog_run:Ciekawi mnie co z trzecim malcem jak się sprawuje, czy zdrowy i czy dużo urósł? Wydaje się jagby to było wczoraj jak przyjechały, a to już 5 miesięcy a Tobi 19 lutego będzie rok:):BIG: a mam wieści :) we wtorek dostałam wiadomosc :) Pies Termos pozdrawia swoich pierwszych dobroczyńców. Zdrowy, pełen życia i radości, po szczepieniach, chwalony przez weterynarza - ma się bardzo dobrze w nowym roku w Szczecinie. Pozdrawiamy, Ewa i Wiktor! Quote
Krysia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Dzięki za wiadomość :) My również pozdrawiamy Termosa i jego rodzinkę :) Quote
Recommended Posts