docha Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 przyszłam do Krysi nacieszyć oko :) Tobiasz jak Pan na włościach, toż to hrabia. Quote
yunona Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Też bym się tak sprecelkowała z nimi. Ech..... ;) Quote
Celina12 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Aż mi się spać zachciało-u nas wstrętnie-pada,wieje,pochmurno a tu roboty tyle...:shake:...cudne są te precelki-OBA_TRZY...:loveu: Quote
ALMA2 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 ciekawe jak dzieciaki zareagują na ubraną choinkę. Quote
Krysia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Mam nadzieję że nie oszaleją i jej ni przewrócą:) Teraz jak wybiegają na spacer wieczorem to Riki szybko biegnie do ogrodu i obszczekuje świerki:) a potem dopiero idzie siku:) Będzie miał nielada zaskoczenie jak jeden ze świerków będzie oświetlony lampkami:) Quote
ALMA2 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Jak jeden ze świerków będzie oświetlony, to pewnie będzie tak: Riki wybiegie, stanie, wróci do Tobiaszka i kręcą pupcią i ogonkiem bedzie wrzeszczał:evil_lol:: Papcio Tabiaszku zobacz:crazyeye:, zobacz, biegnij szybko, pilnowałem szczekałem do tej pory, ale jednak coś wlazło do świerka:tree1:, coś, co ma 100 oczu :eek2:świecących, to musi być jaki kosmita, Tofiku bracie chodź ratujmy ogród Państwa przed inwazją świecących kosmitów, zasikać ich. Quote
Krysia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 ALMA2 napisał(a):Jak jeden ze świerków będzie oświetlony, to pewnie będzie tak: Riki wybiegie, stanie, wróci do Tobiaszka i kręcą pupcią i ogonkiem bedzie wrzeszczał:evil_lol:: Papcio Tabiaszku zobacz:crazyeye:, zobacz, biegnij szybko, pilnowałem szczekałem do tej pory, ale jednak coś wlazło do świerka:tree1:, coś, co ma 100 oczu :eek2:świecących, to musi być jaki kosmita, Tofiku bracie chodź ratujmy ogród Państwa przed inwazją świecących kosmitów, zasikać ich. Ale śmieszne:lol: szczególnie z tym zasikać ich:cool3: a jak na siedząco?:shake: Jak dziewczynka to chyba się nie da, cała nadzieja w braciszku Tobiaszu:saeek: No i jedna nieścisłość pobiegnie zaszczeka i wróci z paniką to Toffik a po Rikiego to trzeba iść i przynieść jak się zaweżmie to nie ma wybacz:mad: Malutki piesek a odwaga wielka!!! Quote
Krysia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 bianka0 napisał(a):Pewnie będą śliczne zdjęcia :roll: Już by były nowe zdjęcia :errrr:ze słoiczkami ale akumulatorki rozładowane od aparatu:shake:A ładowarka chyba padła:grab: trzeba kupić nową:loveu::dog: Quote
ALMA2 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 No wiec Krysiu na prawdziwą relację, ze spotkania psiaków z choinką bedziemy cierpliwe czekać. I no tak, przecież imię mówi samo za siebie, jasne że po Rikiego trzeba będzie chodzić. Quote
Celina12 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jejciu,jejciu....szybko nową nabyć drogą zakupu-jak mawia mój TZ :diabloti:...i fotki.....fotki.... Quote
yunona Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Krysia napisał(a):Już by były nowe zdjęcia :errrr:ze słoiczkami ale akumulatorki rozładowane od aparatu:shake:A ładowarka chyba padła:grab: trzeba kupić nową:loveu::dog: a póki co to baterie alkaliczne też dobre są! Nie wykpiwac mi się tu ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Serdecznie zapraszam na bazarek dla Luneczki: http://www.dogomania.pl/threads/219652-To-i-owo-dla-Luny-do-28.12.2011r.-do-18.00 Quote
Krysia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Patrzcie jakie jesteśmy grzeczne Monia zakówa na sesje a my nie przeszkadzamy:lol: Quote
Krysia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 O zmęczyła się :) A tak w ogóle to ktoś wie gdzie jest Tobi:diabloti: proszę zgadnąć:saeek: Quote
bianka0 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Tobiaszek jest zakopany pod kołderką, z przodu na wysokości kolan Moni :p Quote
Krysia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Prawie :cool3: zgadza się Dorotko ale za kolanami:evil_lol::lol: Quote
bianka0 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Krysia napisał(a):Prawie :cool3: zgadza się Dorotko ale za kolanami:evil_lol::lol: Tuptuś też tak lubi leżeć :cool3: Quote
Krysia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Mój TZ kiedyś przeżywał(teraz też mu się zdarzy ) że sie udusi i odkrywał mu chociaż nosek:cool3: Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Krysiu! Foteczki piękne:) Ot, jamniki to właśnie:):):).... Kurcze, skąd ja to znam??? Jamniki pod kołdrą??? hm.....:eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
Celina12 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Mój Fokus tak uwielbia,Piruś śpi tak,że trzeba mu robić tzw,krzesełko z przodu a Dumiś w środku łóżka na podusi okryta ulubionym kocem.... Fotki boskie-ale będą uczone JAMNIKI....wkuwają do sesji....a studiują na jakim kierunku? Quote
yunona Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Celina12 napisał(a):Mój Fokus tak uwielbia,Piruś śpi tak,że trzeba mu robić tzw,krzesełko z przodu a Dumiś w środku łóżka na podusi okryta ulubionym kocem.... Fotki boskie-ale będą uczone JAMNIKI....wkuwają do sesji....a studiują na jakim kierunku? he, he no właśnie ;) ciekawe:) Quote
Krysia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Celina12 napisał(a):Mój Fokus tak uwielbia,Piruś śpi tak,że trzeba mu robić tzw,krzesełko z przodu a Dumiś w środku łóżka na podusi okryta ulubionym kocem.... Fotki boskie-ale będą uczone JAMNIKI....wkuwają do sesji....a studiują na jakim kierunku? Jamniki to studjują molestowanie,udawanie , przeszkadzanie i tym podobne:diabloti:,a moja córcia na 1 roku( więc pełen stres:)) Administracje i zarządzanie na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu.Sesja w pełni jak dobre pójdzie:kciuki: to do świąt połowa będzie za nią:evil_lol:. Quote
Recommended Posts