Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję że nie oszaleją i jej ni przewrócą:) Teraz jak wybiegają na spacer wieczorem to Riki szybko biegnie do ogrodu i obszczekuje świerki:) a potem dopiero idzie siku:) Będzie miał nielada zaskoczenie jak jeden ze świerków będzie oświetlony lampkami:)

Posted

Jak jeden ze świerków będzie oświetlony, to pewnie będzie tak:

Riki wybiegie, stanie, wróci do Tobiaszka i kręcą pupcią i ogonkiem bedzie wrzeszczał:evil_lol:: Papcio Tabiaszku zobacz:crazyeye:, zobacz, biegnij szybko, pilnowałem szczekałem do tej pory, ale jednak coś wlazło do świerka:tree1:, coś, co ma 100 oczu :eek2:świecących, to musi być jaki kosmita, Tofiku bracie chodź ratujmy ogród Państwa przed inwazją świecących kosmitów, zasikać ich.

Posted

ALMA2 napisał(a):
Jak jeden ze świerków będzie oświetlony, to pewnie będzie tak:

Riki wybiegie, stanie, wróci do Tobiaszka i kręcą pupcią i ogonkiem bedzie wrzeszczał:evil_lol:: Papcio Tabiaszku zobacz:crazyeye:, zobacz, biegnij szybko, pilnowałem szczekałem do tej pory, ale jednak coś wlazło do świerka:tree1:, coś, co ma 100 oczu :eek2:świecących, to musi być jaki kosmita, Tofiku bracie chodź ratujmy ogród Państwa przed inwazją świecących kosmitów, zasikać ich.

Ale śmieszne:lol: szczególnie z tym zasikać ich:cool3: a jak na siedząco?:shake: Jak dziewczynka to chyba się nie da, cała nadzieja w braciszku Tobiaszu:saeek: No i jedna nieścisłość pobiegnie zaszczeka i wróci z paniką to Toffik a po Rikiego to trzeba iść i przynieść jak się zaweżmie to nie ma wybacz:mad: Malutki piesek a odwaga wielka!!!

Posted

bianka0 napisał(a):
Pewnie będą śliczne zdjęcia :roll:

Już by były nowe zdjęcia :errrr:ze słoiczkami ale akumulatorki rozładowane od aparatu:shake:A ładowarka chyba padła:grab: trzeba kupić nową:loveu::dog:

Posted

No wiec Krysiu na prawdziwą relację, ze spotkania psiaków z choinką bedziemy cierpliwe czekać.

I no tak, przecież imię mówi samo za siebie, jasne że po Rikiego trzeba będzie chodzić.

Posted

Krysia napisał(a):
Już by były nowe zdjęcia :errrr:ze słoiczkami ale akumulatorki rozładowane od aparatu:shake:A ładowarka chyba padła:grab: trzeba kupić nową:loveu::dog:

a póki co to baterie alkaliczne też dobre są! Nie wykpiwac mi się tu ;)

Posted

Mój Fokus tak uwielbia,Piruś śpi tak,że trzeba mu robić tzw,krzesełko z przodu a Dumiś w środku łóżka na podusi okryta ulubionym kocem....

Fotki boskie-ale będą uczone JAMNIKI....wkuwają do sesji....a studiują na jakim kierunku?

Posted

Celina12 napisał(a):
Mój Fokus tak uwielbia,Piruś śpi tak,że trzeba mu robić tzw,krzesełko z przodu a Dumiś w środku łóżka na podusi okryta ulubionym kocem....

Fotki boskie-ale będą uczone JAMNIKI....wkuwają do sesji....a studiują na jakim kierunku?

he, he no właśnie ;) ciekawe:)

Posted

Celina12 napisał(a):

Jamniki to studjują molestowanie,udawanie , przeszkadzanie i tym podobne:diabloti:,a moja córcia na 1 roku( więc pełen stres:)) Administracje i zarządzanie na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu.Sesja w pełni jak dobre pójdzie:kciuki: to do świąt połowa będzie za nią:evil_lol:.