bianka0 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Krysia napisał(a):To są zupełnie inne psy:smile: Nasz jest większy i młodszy:smile: I przede wszystkim Krysiu zadbany i szczęśliwy u Was. :loveu: Świecąca obróżka jest super :cool3: Quote
Krysia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Musiał sobie taką sprawić bo łobuz uwielbia ogniska(jego państwo to w ogóle tacy grzeczni) a pancia miała stres jak nie widziała w którym miejscu na działce się znajduje:) Quote
bianka0 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 No tak, one potrafią się w nocy tak pochować po kątach. Na dodatek nie reagują wtedy na wołanie, bo nagle coś ciekawszego mają pod nosem :shake: Tylko moja działka jest mała, łatwiej mi je zlokalizować. Quote
Krysia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 My włóczymy się po różnych działkach nad różnymi jeziorami .Mamy dużo znajomych ze stolicy.Swojego czasu mój TZ zajmował się sprzedażą takowych:razz:. Teraz też kupiliśmy większą i będzie dzielić na mniejsze :diabloti: Będą na sprzedaż:eviltong: Quote
Celina12 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Piękny jest...no i rzeczywiście obróżka rewelacja....a fotka z Trójcą-BOSKA! Quote
Krysia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Poranne zapasy:diabloti: (podgryzki):mad: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ale cudnie... Super!!! A Rico i Toffi to już nie takie znowu maluszki.... Są uroczy:):):) Tobiaszek, jak widać bawi się razem z Nimi - SUPER!!!! Quote
Celina12 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Tobiasz jak przystało na MATKO-OJCA...albo może odwrotnie:diabloti:....bawi się,uczy,i strofuje...Boskie fotki....:loveu::loveu: Quote
Krysia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 :eviltong:Gdzie który się zaczyna i gdzie kończy?:eviltong: Quote
Isadora7 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Uwielbiam oglądac Tobiasza z synami :) Quote
Krysia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Są połowę takie duże jak Tobiasz ,długie i cienkie jak łasiczki:) Quote
Krysia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Tak rozkoszne tylko żeby jakiś gość sie wtedy nie zjawił bo by powiedział że gospodyni chyba nigdy nie sprząta :shake:taki rozp... wszędzie jakieś śmieci :) i kawałki pogryzionych zabawek:) Ale to nić pół godziny po zabawie i wszędzie czyściutko:multi: Takie pieski nie nadają się do pedantycznych właścicieli:evil_lol: albo wręcz odwrotnie:diabloti: Quote
Isadora7 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 U mnie rozpierduche zabawkową tylko Rambo robi (u mnie od szczeniaka) ma tych zabaek od diabła i ciut ciut. Dziewczyny nie znaja zabawek, Ruda trochę sie pobawi/pomemła kości. Ganga zabawek nie ale niech sie dorwie do papieru toaletowego - podzieli natychmiast na kawłki wielkości confetti. Nie wspomnę o chusteczkach. No i namiętnie i dokładnie "czyta" gazety i ksiązki jak dorwie. Również w języku confetti. poszukam zdjęc z jej "pracy" a najbardziej takiego jak w całą sierśc a ma długą dokładnie sie powbijało. Quote
yunona Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Z Tobiaszka tatuśko-mamuś świetny. Jamnisie fajnie bawią się i uczą. Uwielbiam takie foty!!!!!! :) Quote
bianka0 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Rico i Toffi rosną jak na drożdżach. To już prawdziwe jamniorki :p Quote
Krysia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Isadora7 napisał(a):U mnie rozpierduche zabawkową tylko Rambo robi (u mnie od szczeniaka) ma tych zabaek od diabła i ciut ciut. Dziewczyny nie znaja zabawek, Ruda trochę sie pobawi/pomemła kości. Ganga zabawek nie ale niech sie dorwie do papieru toaletowego - podzieli natychmiast na kawłki wielkości confetti. Nie wspomnę o chusteczkach. No i namiętnie i dokładnie "czyta" gazety i ksiązki jak dorwie. Również w języku confetti. poszukam zdjęc z jej "pracy" a najbardziej takiego jak w całą sierśc a ma długą dokładnie sie powbijało. Moje w ten sposób czytają katalogi z AVON Quote
Isadora7 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Krysia napisał(a):Moje w ten sposób czytają katalogi z AVON szukają męskich kosmetyków :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Celina12 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ...no tak męskich ....i co wybrały coś? Te małe Łasiczki :diabloti: w liściach pewnie się gubią co???? Na pewno czują się jak kameleony-mogą się zamaskować....:evil_lol: Quote
yunona Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Dziewczyny, schronisko w Józefowie zbiera kasę na słomę do bud na zimę. 1 kostka słomy 5 zł. Myślę, że taką kwotą można poratować a im nas będzie więcej tym lepiej. :) I podaję link: http://www.dogomania.pl/threads/217167-kostki-s%C5%82omy-dla-zagro%C5%BConego-likwidacj%C4%85-j%C3%B3zefowa...-do-25-11?p=17929878#post17929878 Bardzo proszę zajrzeć! :) Quote
ALMA2 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 W Sobotę wieczorkiem pożyczyłm laptopa, pomyślałamże wejdę na chwilę na dogo. Zajrzałam do wątku Tobiaszka i utknęłam na trzy godziny, poczytałam o maluszkach, ogladałam zdjecia. Jestem pod wielkim wrażeniem.:p Quote
Krysia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ALMA2 napisał(a):W Sobotę wieczorkiem pożyczyłm laptopa, pomyślałamże wejdę na chwilę na dogo. Zajrzałam do wątku Tobiaszka i utknęłam na trzy godziny, poczytałam o maluszkach, ogladałam zdjecia. Jestem pod wielkim wrażeniem.:p Dzięki za odwiedzinki:) Quote
Krysia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Celina12 napisał(a):...no tak męskich ....i co wybrały coś? Te małe Łasiczki :diabloti: w liściach pewnie się gubią co???? Na pewno czują się jak kameleony-mogą się zamaskować....:evil_lol: Tak wybrały dla swojego pancia"Patrycka Dempseja,,ponieważ często się przytulają i go wąchają:) A tak wyglądają w liściach:))) Quote
Recommended Posts