Andzike Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Isadora7 napisał(a):W sumie niewiele Ci brakuje :) To nie mi - to babci ;) no chyba, że do babcinych jamników dodamy mojego szorstkowłosego jamnika XXL czyli Nelę ;) Quote
Isadora7 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Andzike napisał(a):To nie mi - to babci ;) no chyba, że do babcinych jamników dodamy mojego szorstkowłosego jamnika XXL czyli Nelę ;) No fakt, ale i tak dla mnie jesteś skażona jamniczo i ja je licze jak Twoje Quote
Andzike Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Isadora7']No fakt, ale i tak dla mnie jesteś skażona jamniczo i ja je licze jak Twoje Dobre określenie, dobre :D :D :D Quote
Andzike Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Krysiu, rozwaliłaś mnie tymi fotkami:loveu: Quote
bianka0 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Piątka futerek to już imponują ilość :p Quote
Krysia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 :roll:Udało się po wielu próbach zrobić im zdjęcie razem:diabloti: Tego kudłatego (gremlina)to już za ogon chciałam przywiązać do róży:mad:.Dobrze że mu się zachciało olać jedną z nich:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Krysia nie masz chęci zacałowac takich brzucholków? Psia rodzinka imponująca :0 Quote
Sarunia-Niunia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Zdjęcie Maluchów jest powalające... te pozycje i te wyeksponowane brzucholki - cudnie:) A stadko i owszem - imponujące! Quote
yunona Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Do szczęśliwej siódemki Krysiu jeszcze dwóch brakuje:eviltong::evil_lol: , super takie "rodzinne fotki:loveu::multi::multi::multi: Quote
Krysia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Isadora7 napisał(a):Krysia nie masz chęci zacałowac takich brzucholków? Psia rodzinka imponująca :0 Dostają całusów co nie miara w te brzuszki:) co nie bardzo im się podoba:cool3: jak tak słodko śpią na panci puchowej kołderce:diabloti: Quote
Krysia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 yunona napisał(a):Do szczęśliwej siódemki Krysiu jeszcze dwóch brakuje:eviltong::evil_lol: , super takie "rodzinne fotki:loveu::multi::multi::multi: Nie dziękuję nie będę sprawdzać cierpliwości:mad: mojego męża:eviltong: chociaż coraz poważniej myślę o założeniu hoteliku:evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Krysia Twój mąż jest bardzo cierpliwy piąteczka też niezłe stadko.Mój ostatnio stwierdził ,że koty są chyba lepsze nie szczekają nie podsikują (nie wie co nasze koty robią:cool3:). Quote
Celina12 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 No aj wymiękam...:loveu::loveu:..Cuda...kocham te brzucholki i też całuje moje jak śpią kołami do góry.:loveu: Quote
MartynaP Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Krysiu oba maluchy zostają u ciebie ? Quote
JamniczaRodzina. Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Halo halo co słychać w jamniczym stadku? Quote
Krysia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Wszystko w porządku najlepszym :evil_lol: Jemy broimy i rośniemy :diabloti:Tylko trochę mało człowieków do głaskania zostało:shake:( studia się zaczęły) . To nic zbliża się niedziela to będą musieli odrobić:evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Czyli jest tak jak ma być.:evil_lol:U nas też jedni zarobieni inni zajęci nauką i babcia całe stado musi wymiziać. Quote
Krysia Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Zgadza się tak to właśnie jest :evil_lol: Dobrze że mam Tobiasza to mi pomaga w wychowaniu maluchów :cool3: bo one są bardzo zazdrosne o siebie:diabloti: i bardzo absorbujące:razz: Mam wolne jak śpią mi na kolanach (tak jak teraz) albo gdy bawi się z nimi Tobiasz:eviltong: Quote
Isadora7 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 No Tobiasz to tak jak na ojca przystało :) Quote
bianka0 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Albo jak na starszego braciszka przystało ;) Quote
JamniczaRodzina. Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ale mają cieplutko zatępczy tatuś dobrze grzeje. Quote
Recommended Posts