Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
To nie mi - to babci ;) no chyba, że do babcinych jamników dodamy mojego szorstkowłosego jamnika XXL czyli Nelę ;)

No fakt, ale i tak dla mnie jesteś skażona jamniczo i ja je licze jak Twoje

Posted

:roll:Udało się po wielu próbach zrobić im zdjęcie razem:diabloti: Tego kudłatego (gremlina)to już za ogon chciałam przywiązać do róży:mad:.Dobrze że mu się zachciało olać jedną z nich:evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Krysia nie masz chęci zacałowac takich brzucholków?
Psia rodzinka imponująca :0

Dostają całusów co nie miara w te brzuszki:) co nie bardzo im się podoba:cool3: jak tak słodko śpią na panci puchowej kołderce:diabloti:

Posted

yunona napisał(a):
Do szczęśliwej siódemki Krysiu jeszcze dwóch brakuje:eviltong::evil_lol: , super takie "rodzinne fotki:loveu::multi::multi::multi:

Nie dziękuję nie będę sprawdzać cierpliwości:mad: mojego męża:eviltong: chociaż coraz poważniej myślę o założeniu hoteliku:evil_lol:

Posted

Wszystko w porządku najlepszym :evil_lol: Jemy broimy i rośniemy :diabloti:Tylko trochę mało człowieków do głaskania zostało:shake:( studia się zaczęły) . To nic zbliża się niedziela to będą musieli odrobić:evil_lol:

Posted

Zgadza się tak to właśnie jest :evil_lol: Dobrze że mam Tobiasza to mi pomaga w wychowaniu maluchów :cool3: bo one są bardzo zazdrosne o siebie:diabloti: i bardzo absorbujące:razz: Mam wolne jak śpią mi na kolanach (tak jak teraz) albo gdy bawi się z nimi Tobiasz:eviltong: