Krysia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Tobi bawił się cały tydzień z Tofikiem bo to tak na dobre pierwszy dzień zabawy Riko .Z nim to dopiero się poznają:) Jak są obydwa razem to Tobi trzyma się trochę z boku:) To pewnie ze względu na te ich ostre ząbki i zadziorność:) Quote
Krysia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Muszę im uszyć ubranka bo jest im zimno :eviltong: Takie delikatne futerka mają :shake:.Marzną maluchy:evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ale się Maluszkom trafiło. Kochana pani, przyszywany tatko i jeszcze własne ubranka...:roll:;):multi:... Quote
bianka0 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Krysia napisał(a):Muszę im uszyć ubranka bo jest im zimno :eviltong: Takie delikatne futerka mają :shake:.Marzną maluchy:evil_lol: Trzeba uszyć na zapas ....na długość. Szybko z nich wyrosną :cool3: Quote
docha Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 no, ale Krysiu, żeby tylko nasz Tobiasz nie poczuł się osamotniony i zdominowany przez małolaty. Quote
Krysia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Tobi nie jest zazdrosny :)On na kolanko to nie wchodzi :cool3: Na kanapie to obok :roll: Zawsze jest blisko ale nie za blisko:evil_lol:.a jak się bawimy to ws:evil_lol:zyscy razem Quote
JamniczaRodzina. Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 I o to chodzi wszyscy zadowoleni :evil_lol:psiaki i ludziska ,że mogą stać się dziećmi:diabloti: trzymać tak dalej. Quote
Krysia Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Maluch ma już potencjalnego chętnego ,dzisiej kupił sobie jednego z naszych gości.I to pana można się zastanowić:) Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ciężko Wam będzie się z nim rozstać. Quote
Krysia Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Tak mi się wydaje mnie nie było ale z relacji córki to mój mąz jest bardzo na nie. Monika mówiła że powiedział, są za małe i że to żona decyduje, a mi tłumaczył że moga zostać obydwa:)Zakochany:)w większym łobuzie a ja jestem za małym niedorajdą też będzie códownym pieskiem i grzeczniejszym:) Quote
Krysia Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Pan zostawił numer telefonu jak by co:evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Krysiu zostawcie oba jak mężulek się zgadza.:cool3: Quote
Krysia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 :diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
JamniczaRodzina. Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Słodkie maluszki Tobiaszek jest super opiekunem.:loveu:Czy one tak już urosły?Ile one mają teraz dlugości Krysiu? Quote
Krysia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ten co był zdrowy to urósł dużo ,przezabawny słodziak:),a ten drugi wygląda jak mały szkieletorek . To nic już też przybiera na wadze:)na razie tylko się przytula i uczy się bawić:). Bardzo szybko się męczy,bo jest jeszcze słaby:) większy ma 48 cm plus ogon:evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Śliczności Kochane na czele z super opiekuńczym Tobiaszkiem! Tobiaszek jest wspaniały!!! Quote
nescca Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Mój cudowny Tobiś..... w roli ojczyma. REWELACJA!!!! Krysiu...zostaw oba maluszki. Będziesz miała potrójne szczęście w domku :) Quote
Krysia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Decyzja już zapadła zostają obydwa łobuzy:eviltong:. Był chętny a mój mąż powiedział niech spada:mad::lol: nie oddam żadnego:cool3: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Hihihihi :eviltong::eviltong::eviltong:... Super!!! Decyzja jak najbardziej słuszna :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:!!! Krysiu! Zobaczysz sama jak fajnie mieć potrójne szczęście w domku... U mnie też trzy, co prawda 2 jamniki i kot, ale szczęścia, że hoho...:laola:... Quote
bianka0 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Dlaczego nie jestem zaskoczona :evil_lol: Quote
Krysia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Te małe to samo szczęście szczególnie nocą:diabloti:. Trzy razy wstajemy siku:evil_lol::loveu: na spacerek i za każdym razem podjadamy:crazyeye: Mniejsze szczęście ma teraz brzuszek jak piłeczka :eviltong: . Quote
Krysia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 :evil_lol:Tobik dziecinnieje przy nich:) a one chcą zachowywać się dorośle tak jak on :) pociesznie to wygląda:crazyeye: Quote
Recommended Posts