Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tobi bawił się cały tydzień z Tofikiem bo to tak na dobre pierwszy dzień zabawy Riko .Z nim to dopiero się poznają:) Jak są obydwa razem to Tobi trzyma się trochę z boku:) To pewnie ze względu na te ich ostre ząbki i zadziorność:)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krysia napisał(a):
Muszę im uszyć ubranka bo jest im zimno :eviltong: Takie delikatne futerka mają :shake:.Marzną maluchy:evil_lol:

Trzeba uszyć na zapas ....na długość. Szybko z nich wyrosną :cool3:

Posted

Tobi nie jest zazdrosny :)On na kolanko to nie wchodzi :cool3: Na kanapie to obok :roll: Zawsze jest blisko ale nie za blisko:evil_lol:.a jak się bawimy to ws:evil_lol:zyscy razem

Posted

Tak mi się wydaje mnie nie było ale z relacji córki to mój mąz jest bardzo na nie. Monika mówiła że powiedział, są za małe i że to żona decyduje, a mi tłumaczył że moga zostać obydwa:)Zakochany:)w większym łobuzie a ja jestem za małym niedorajdą też będzie códownym pieskiem i grzeczniejszym:)

Posted

:diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Ten co był zdrowy to urósł dużo ,przezabawny słodziak:),a ten drugi wygląda jak mały szkieletorek . To nic już też przybiera na wadze:)na razie tylko się przytula i uczy się bawić:). Bardzo szybko się męczy,bo jest jeszcze słaby:) większy ma 48 cm plus ogon:evil_lol:

Posted

Hihihihi :eviltong::eviltong::eviltong:... Super!!! Decyzja jak najbardziej słuszna :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:!!!
Krysiu! Zobaczysz sama jak fajnie mieć potrójne szczęście w domku... U mnie też trzy, co prawda 2 jamniki i kot, ale szczęścia, że hoho...:laola:...

Posted

Te małe to samo szczęście szczególnie nocą:diabloti:. Trzy razy wstajemy siku:evil_lol::loveu: na spacerek i za każdym razem podjadamy:crazyeye: Mniejsze szczęście ma teraz brzuszek jak piłeczka :eviltong: .