Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny Tobiś, a szczególnie nad wodą, co za sylweta i profil szlachetny.:loveu: . Sporty wodne też mu nie są obce, Biance na kolanach dziękować za tak wspaniałego jamniora.:eviltong::evil_lol: Ale ma wspaniale, należy się chłopakowi.:multi:

Posted

Tak Biance dziękować za jamniora.:evil_lol: No proszę się pochwalić czy ktoś takiego przystojniaka ma:cool3: grającego w piłkę nożną:-o i do tego dbającego tak jak on o wygląd:lol:Pazurki sam sobie skraca ząbkami,tak jak moja córcia obgryza paznokietki:evil_lol::diabloti:

Posted

Tobi jest wspaniały :loveu:
A ja przepraszam za bardzo długą nieobecność na dogo, niestety musiałam zdać egzamin, a włączenie komputera zabrałoby mi czas, który musiałam ostatnio poświęcać na mniej przyjemne sprawy.

Posted

Witam wszystkich serdecznie!!! Poniewaz jestesmy z mezem P. zakochani w jamniorach z kudłatymi "kufami" czesto gesto szukamy na forach informacji i ciekawostek. Wczoraj P. podesłał mi link ze zdjeciami Korka i Tobika a ja od rana nic tylko siedze i śledze ich losy. Jak zobaczyłam te zaszczute zaniedbane i zagubione psiaki beczałam i zadawałam sobie pytanie czemu tak jest ??? Czemu one kochaja nas bezgranicznie i uwazaja nas za swoich panow do konca zycia a ludzie im to robią ?!!!Koreczek jest taki jak nasz Enifek zwany Dudusiem przez córeczke / łatwo jej wymówic/ tym bardziej serce ściskało kazde ogladane zdjecie ... mąż pod linkiem napisał ze jakbysmy w listopadzie tu trafili pewnikiem bysmy byli za adopcja:) Jestem tutaj tez po to żeby podziekowac za to ze jesteście!!! To co robicie dla tych zwierzatek ... brak słów ... Psiaki maja teraz super domki i az serce rosie na widok ich zadowolonych nosków:) [B][B]Bianka0 zaiponowała mi Pani odwaga i wola walki mimo tylu przeciwności ... Wszystkim serdecznie DZIEKUJE I GRATULUJE !!!:loveu:

Posted

Enif bardzo dziękuję, ale ja, tak samo jak wiele ludzi na dogo zagubliśmy się we wzajemnym zaufaniu do osób z tego forum.
Nie mieściło mi się w głowie, że można na oczach tysięcy osób kraść pieniądze przeznacznczone dla psów, a je krzywdzić.
Dzięki determinacji i odwadze Krysi i jej męża wszystko wyszło na jaw.
To wyjątkowi ludzie i bardzo się cieszę, że Tobi ma miejsce w Ich domu.
Koreczek szybciej znalazł swoje miejsce i rodzinę. Ale nic straconego jeżeli chcecie adoptować szorściuszka to jest ich trochę do adopcji.
Wystarczy poszukać na tym wątku:

http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-w-potrzebie-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Enif']Witam wszystkich serdecznie!!! Poniewaz jestesmy z mezem P. zakochani w jamniorach z kudłatymi "kufami" czesto gesto szukamy na forach informacji i ciekawostek. Wczoraj P. podesłał mi link ze zdjeciami Korka i Tobika a ja od rana nic tylko siedze i śledze ich losy. Jak zobaczyłam te zaszczute zaniedbane i zagubione psiaki beczałam i zadawałam sobie pytanie czemu tak jest ??? Czemu one kochaja nas bezgranicznie i uwazaja nas za swoich panow do konca zycia a ludzie im to robią ?!!!Koreczek jest taki jak nasz Enifek zwany Dudusiem przez córeczke / łatwo jej wymówic/ tym bardziej serce ściskało kazde ogladane zdjecie ... mąż pod linkiem napisał ze jakbysmy w listopadzie tu trafili pewnikiem bysmy byli za adopcja:) Jestem tutaj tez po to żeby podziekowac za to ze jesteście!!! To co robicie dla tych zwierzatek ... brak słów ... Psiaki maja teraz super domki i az serce rosie na widok ich zadowolonych nosków:) [B][B]Bianka0 zaiponowała mi Pani odwaga i wola walki mimo tylu przeciwności ... Wszystkim serdecznie DZIEKUJE I GRATULUJE !!!:loveu:
Można też wejśc na stronę jamniki do adopcji:http://jamniki.eadopcje.org/ lub kliknąć w banerek w moim podpisie.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...