rita60 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Cały czas trzymam kciuki,puszcze dopiero jak mały już bedzie w domku. Quote
Drzagodha Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Trzymaj, trzymaj, ja też jeszcze nie puściłam ;) Quote
fiorsteinbock Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Gazikowi i jego Kochanym Cioteczkom: Quote
Drzagodha Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Państwo mimo przeciwności losu nie rezygnują, a na Gazika innych chętnych brak, więc chłopak chyba im pisany i na nich czeka ;) Quote
Drzagodha Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Niestety nie. Ale jest zainteresowana nim pani z Rzeszowa, muszę tylko kogoś do wizyty znaleźć ;) Quote
rita60 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Drzagodha napisał(a):Niestety nie. Ale jest zainteresowana nim pani z Rzeszowa, muszę tylko kogoś do wizyty znaleźć ;) To wspaniale,jest sporo cioteczek z Rzeszowa. Quote
ciemnaczekolada Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Gazik, przystojniak z Ciebie :) Mam nadzieję, że pojedziesz do Rzeszowa :) Drzagodha, masz Kochana pełną skrzynkę. Starałam się wysłać PW, ale nici z tego ... ;) Quote
Drzagodha Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Pojedzie, pojedzie, poszukujemy jednak transportu! Jakby się ktoś wybierał do Rzeszowa, to dajcie znać. Wątek na transportowym założyłam. Quote
Drzagodha Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Panie i Panowie, Gazik dziś w nocy jedzie do Rzeszowa, jutro będzie już w nowym domu :) Quote
rita60 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Wow,nareszcie......ale kciuki nadal zacisniete. Quote
Drzagodha Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Gazik wczoraj zawitał u fryzjera, żeby w nowym domku być czyściutki i pachnący ;) Czekam na wieści, jak pytałam godzinę temu, to jeszcze nie dojechali... Quote
rita60 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Napisz cioteczko jak dojada.....może jakas mała fotka... Quote
Drzagodha Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Póki co wiem tyle, że dojechali. Czekam na więcej wieści. Rito, pamiętasz naszego Kędziora? Byłam w piątek u wielkoluda na wizycie poadopcyjnej :D Nasz duży ciapciak ma się całkiem nieźle, nawet nas obszczekał początkowo :eviltong: Quote
rita60 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 No pewnie,ze pamietam:lol:ciesze sie,ze ma sie dobrze.... Quote
fiorsteinbock Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Drzagodha napisał(a):Panie i Panowie, Gazik dziś w nocy jedzie do Rzeszowa, jutro będzie już w nowym domu :) Boshe! w koncu! trzymam kciukasy za twe szczescie Przystojniaku :) Quote
Drzagodha Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Pierwsze wieści z nowego domu ;) Z relacji Ani, która wiozła Gazika do Rzeszowa: pani bardzo sympatyczna, od razu wyściskała Gazika, popłakała się na jego widok (czekała na niego prawie dwa miesiące). Zakochała się w naszym słodziaku ;) Z relacji pani Karoliny, nowej opiekunki Gazika: Gazik jest bardzo grzeczny, na spacerkach super, w domu jak się siądzie na dywanie lub kanapie to już jest obok, żeby go miziać :) Troszkę piszczy, prawdopodobnie tęskni mu się za psiakami. Boi się wchodzić do kuchni, bo tam jest bardzo straszne stworzenie... Zwą je królikiem :D Generalnie jest ok, pani ciągle powtarza, że jest przecudny :) Zdjęcia będą w tygodniu, kiedy pani Karolina odzyska swój aparat, który pożyczyła ;) Quote
fiorsteinbock Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Swietne wiesci!!! Martwi mnie, do jakiej krainy pojechal, ze tam takie wynaturzenia w postaci krolikow, i ja bym sie bala wejsc do kuchni! :scared: Gaziku, zuchu - jakby co, pisz! Pomozemy ujarzmic bestie :razz: Quote
rita60 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Uf......aby tak dalej malenki,badz grzeczny i nie bój się kroliczka:razz: Quote
Drzagodha Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Trochę kiepskiej jakości, bo robione telefonem, ale pani Karolina nie odzyskała dalej aparatu :eviltong: Quote
Recommended Posts