Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lika1771 napisał(a):
Chyba przede wszystkim sunie trzeba dokładnie zdiagnozowac, jak Ona taka obolała a to taki daleki transport.Gdzie Ona była u weta?

To prawda, diagnoza to podstawa, jeżeli cierpi:-(, to jak Saba ten transport zniesie?
Choć nie ukrywam, że po cichutku bardzo bym się cieszyła, gdyby przyjechała do Krakowa;)

Posted

kinia098 napisał(a):
W Radwecie.....

Mysle ze trzeba zmienic lecznice,Oni sa bardzo mili ale nie wiem czy potrafia postawic dobra diagnoze u mojej suni im nie wyszło:-(
Moze do Baczynskiego albo do Alwetu.Pisałam Ci ze ta przychodnia nie ma dobrych opini........

Posted

lika1771 napisał(a):
Mysle ze trzeba zmienic lecznice,Oni sa bardzo mili ale nie wiem czy potrafia postawic dobra diagnoze u mojej suni im nie wyszło:-(
Moze do Baczynskiego

Niestety to nie ja decyduję gdzie sunia będzie leczona :(
Ja najchętniej poszłabym do Alwetu.
Gdyby Kraków wypalił, to może warto by było jeszcze się z nimi skonsultować.

Posted

kinia098 napisał(a):
Niestety to nie ja decyduję gdzie sunia będzie leczona :(
Ja najchętniej poszłabym do Alwetu.
Gdyby Kraków wypalił, to może warto by było jeszcze się z nimi skonsultować.

Kinia trzeba jak to nie decydujesz płacisz za wizyty to chyba masz prawo decydowac.Mozna powiedziec ze stan suni sie nie zmienił ciagle cos Jej jest wiec logiczne ze nie wiedza co Jej jest,a jezeli sunie czeka taka taleka droga to powinna byc zdiagnozowana

Posted

lika1771 napisał(a):
Kinia trzeba jak to nie decydujesz płacisz za wizyty to chyba masz prawo decydowac.Mozna powiedziec ze stan suni sie nie zmienił ciagle cos Jej jest wiec logiczne ze nie wiedza co Jej jest,a jezeli sunie czeka taka taleka droga to powinna byc zdiagnozowana

Zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Na dodatek nie bardzo rozumiem, jak zwykle:smile:
Czy sprawa ciężkiej współpracy;) dotyczy tylko finansów, czy pomimo spłacenia długów, nadal Saba traci ten DT?
A macie gdzieś w okolicy lecznicę, aby umieścić sunię na czas leczenia?

Posted

No właśnie - Anna z potencjalnego DT w Krakowie pyta na watku na FB co z Sabą... Kinga, "trzeba kuć żelazo póki gorące"... bo taka szansa może się szybko nie powtórzyć....

Czekamy na jakiekolwiek aktualności....

Posted

Już piszę !
Rozmawiałam z Anią i doszłyśmy do wniosku, że to chyba nie będzie najlepszy dom dla suni :( Za tłoczno, w dodatku na pierwszym piętrze :(

irenaka- ta Pani ze Sławna nic się jeszcze nie odezwała.

Suka dopiero jutro do weta pójdzie, jest lepiej :) Wet chciał ją obejrzeć jutro, bo pracuje tam jeszcze wetka, a akurat on jakoś ma jutro chyba cały dzień :)

Mam też trochę kasz i makaronów, to na dniach przekażę DT.
Gdyby ktoś też miał jakieś niepotrzebne, leżące w szafie to podam adres do wysyłki na PW :)

Posted

Atomowka napisał(a):
Kinia pytam się po raz któryś czy teraz jeżeli dług jest spłacony i kasa jest to DT ( tak bardzo ubolewający nad sunią) nadal chce ja oddac?

Tego jeszcze dokładnie nie wiem.
Zapytam przy jutrzejszej rozmowie.
Na razie nikt nie krzyczy, żeby sukę zabierać.

Posted

K.rwa mac ja pomysłów nie mam
Tzn mam proponuje zadzwonic do mariamc ona ma niedrogi hotel a dobry tylko pytanie czy ma miejsce?
No i trzeba deklaracje zbierac pilnie

Posted

Kinga już pisała o hoteliku

kinia napisał(a):
Ja mam u Danusi już jednego staruszka amstafa Dana. Ponad pół roku siedzi w hoteliku i też jego sytuacja finansowa nie jest najlepsza a dom się nie szykuje :-(
Dlatego strasznie głupio mi wciskać kolejnego staruszka do mariamc :-(
Chyba że będą deklaracje 100% na pewnie dłuuuugi okres.

Posted

Atomowka napisał(a):
K.rwa mac ja pomysłów nie mam
Tzn mam proponuje zadzwonic do mariamc ona ma niedrogi hotel a dobry tylko pytanie czy ma miejsce?
No i trzeba deklaracje zbierac pilnie

Jeśli mielibyśmy oddać sunię do mariamc, to trzeba znaleźć ludzików, którzy przygotują się, że przez dłuższy czas potrzebne będą comiesięczne deklaracje, bo na pewno ciężko będzie o dom :(

Więc, kto się deklaruje ?
winter7- nadal aktualne ?
Atomówko- Twoje 50zł o którym dawniej wspominałaś- aktualne ?

Posted

Kinia aktualne jest to 50 zł dla suni, z tym,że to wpłata jednorazowa
Stale moge 10 zł dac a i tak cięzko będzie
Może mój TZ da dyszkę jeszcze? Muszę zapytac?
Bazarki też jakieś moge robic, ale nie wiele bo juz nie mam co wyprzedawac