Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

słuchajcie. dziś dokładnie zapytam dt czy mamy szukać innego czy sunia zostaje do znalezienia domu :)
jak dostanę odpowiedź, to będziemy kombinować :)
a banerek też nowy by się przydał ;)

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Estrella napisał(a):
zrobię, podajcie mi tylko tekst, bo pogubiłam się w wątku :) chociaż w tytule widzę, że na leki zbieracie, tak?

zbieramy na leki, sunia ma około 13 lat i szuka też ds jak dojdzie do siebie :)

Posted

[quote name='Atomowka']Estrella dziękuje serdecznie za banerek.
Kinia a możesz poprosic jakieś nowe fotki suni? Te do ogłoszeń są słabe
Mogę, ale obawiam się, że te też nie będą za ciekawe :(
Ja mam jeszcze tylko takie:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1386.snc4/163828_143174585736087_100001306380550_216479_1455323_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs782.ash1/167198_143174562402756_100001306380550_216478_7825567_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs736.ash1/162910_143174505736095_100001306380550_216477_1804672_n.jpg

Posted

Znacie może jakiś inny hotelik dla psów w dobrej cienie i z dobrą opieką ?
A ZuziaM ? Bo tak mi się jakoś obiło o oczy, że ona ma hotelik dla starszych psów ?
Przepraszam, jeśli coś pomyliłam :/

Posted

kinia098 napisał(a):
Znacie może jakiś inny hotelik dla psów w dobrej cienie i z dobrą opieką ?
A ZuziaM ? Bo tak mi się jakoś obiło o oczy, że ona ma hotelik dla starszych psów ?
Przepraszam, jeśli coś pomyliłam :/

U ZuziM jest hotelik, nie tylko dla starszych psiaków :)

Posted

Kinia napisz jakiś tekst do ogłoszeń i podaj kontakt będę ją ogłaszała. Proszę tez o info gdzie sunia jest ( miasto, województwo) czy szczepiona, odrobaczona itp

Posted

Kinia jak bedziesz miała tekst do ogłoszeń, zrobię projekt ogłoszeń papierowych, takich z nr tel do zrywania. Macie to gdzie wydrukować? Warto byłoby parę powiesić

Posted

Kinia co się dzieje u suki? Czy szukasz jej innego DT? Czy obecny DT może zrobić jakieś ładne fotki suki, bo chce ją ogłosić a z tymi to i tak będzie doopa

Posted

Atomowka
Kinia napisz jakiś tekst do ogłoszeń i podaj kontakt będę ją ogłaszała. Proszę tez o info gdzie sunia jest ( miasto, województwo) czy szczepiona, odrobaczona itp

ŚWIAT
Kinia jak bedziesz miała tekst do ogłoszeń, zrobię projekt ogłoszeń papierowych, takich z nr tel do zrywania. Macie to gdzie wydrukować? Warto byłoby parę powiesić

Sorki, że się nie odzywałam :/
Poprosze Agnieszkę o jakieś informacje o suni; jaki stan zdrowia, jakich leków potrzebuje, jaki dokładniejszy opis i Wam podam, bo ja kontaktu z DT nie utrzymuję..

Posted

Mam dobre wieści !
Z sunią lepiej, z jej stanem psychicznym :)
Jest już radosna, je, pije, nie wyje, nie szczeka !! :)
Ale i tak dalej woli garaż niż dom.
I będą potrzebne chyba tylko leki na stawy i coś jeszcze !! :))