Kajusza Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 ehhh, ta giełda i zakup psa "przy okazji" bo taki ładny był, biedny w tym bagażniku itp. A ile osób nie umie się powstrzymać od zakupu? Quote
sundayrose Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ta nowa sunia u góry wygląda jak Donka! Aż zaniemówiłam... Czy to Dona jest? Quote
iwcia93 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 sundayrose napisał(a):Ta nowa sunia u góry wygląda jak Donka! Aż zaniemówiłam... Czy to Dona jest? Milka__ napisał(a):Jest jeszcze jedna sunia pręgowana, mix amstaff, ale trochę smuklejsza. Była w boksie kwarantannowym (drewnianym), obecnie na nowych. Nowa suczka, znaleziona 2 dni temu w Parku Słowiańskim. Ma 5 lat. Nie, to nie dona ona jest dużo mniejsza i brzydsza ;p Jak napisała Milka__ znaleziona niedawno Quote
Kajusza Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 :-( biedna Coma ..... skąd wziąść dla niej dom.... Quote
Kajusza Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 chita napisał(a):Coma ma allegro? chyba nie .... w wolnej chwili napiszę jej ogłoszenie i trzeba ja poogłaszać. Bo kiedys miała ogoszenia ale pewnie juz wszystkie wygasły :-( I tak z innej beczki: byłysmy z Koelka na wizytyach poadopcyjnych - Hugo mieszka ze swoim włascicielem gdzies k. Drezdenka, więc fizycznie go nie widziałysmy, ale wg rodziców chłopaka - pies ma sie dobrze :-) Może jak jest ktos z Drezdenka, kto chciałby zrobić wizyte to mam nr do własciciela. Nowi opiekunowie Białaska też są zadowoleni z niego, nie zastaliśmy ich w domu .... bo byli we trójke na wczasach nad morzem. Niedługo podjade do nich i zobacze jak chłopak wygląda w domowych pieleszach :-) Quote
chita Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 jesli mozesz to napisz o niej co wiesz, a ja przejrze watek i poszukam jej fotek i wystawie allegro;) a jak tam karlos ? Quote
Kajusza Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Karlos .... ma duże szanse na dom :-) Odiwedzaja go ludzi, którzy chcą go lepiej poznać i wtedy podjąć ostateczne decyzję ... narazie byli jednen raz, ale jutro jedziemy znowu w odwiedziny. Zarówno Karlos jak ci ludzi byli zadowoleni ze spotkania, przypadli sobie do gustu :-) Także sądzę, że zdecydują sie go adoptować :-) Quote
Milka__ Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Zapraszam na wątek naszego schroniskowego Clifforda - mixa amstaffa, który całe swoje życie spędził na łańcuchu... http://www.dogomania.pl/threads/210199-CLIFFORD-mix-amstaffa-2-lata-na-%C5%82a%C5%84cuchu-odebrany-przez-TOZ-teraz-w-SCHRONIE-! Można dodać jego fotki na ten wątek (TTB Gorzów). A ja zaraz jadę odwiedzić Karloska :) Quote
maxiowa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jeden z naszych astów był ze mną na spacerku dziś ;) W sumie to staram się wychodzić z nim zawsze kiedy jestem. Nie przepadałam za tą rasą ale.. dzięki Titowi zaczynam ją lubić ;) Taki fajny chłopak z niego a jeszcze nikomu w oko nie wpadł Quote
Kajusza Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Tito to ten czarny? klonik Karlosa? Maxiowa - jak z nim wychodzisz, to opisz go - jaki jest do ludzi, do psów itp. to wkleje go tutaj, może jakies ogłoszenia się porobi. Quote
Kajusza Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 chita napisał(a):a co u Comy, byla wizyta PA? jeszcze nie. Coma mieszka ok. 50km ode mnie, także odwiedzę ją dopiero jak będę służbowo w ok. Kostrzyna :-( Napewno w lipcu, myślę, że realny jest przyszły tydzień. Quote
chita Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 ok to czekam na info i trzymam mocno zeby wszystko bylo ok.... Quote
Kajusza Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 z tego co wiem, to jest to dosyć delikatna sprawa - chłopak ma dobre chęci .... ale wiedzy już nie :-( Ale jak pojadę to napisze jak to wygląda w realu. Może nie będzie tak tragicznie... Quote
maxiowa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ok. postaram się coś sklecić o Titusiu ;) dzis oczywiscie musiałam z nim też wyjsc ;D oto dwa zdjątka z dzis ;) Quote
Kajusza Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 wczoraj byłam w schronie. Zaliczyłam krotkie spacerki z nowymi ttb - dużym białym samcem, z Koelka nazwałyśmy go Rambo ;-) i płową pręgowaną suką - nazwaną Bajka (niewiem czy maja imiona, więc je zanwałyśmy :-) ). Oba bez agresji do ludzi, bardzo spokojne, Rambo chwile nakręcał sie jak chciałam mu upiąć smycz, ale szybko i ładnie dał sie uspokoić i moglismy iść na spacer. Bajka widać, że bardzo proludzka, wystarczy zawołać i juz leci, Rambo bardziej zdystansowany. Nawet nie bardzo ciągneły na smyczy. mam fotki, ale to dopiero jutro wstawie. I jest nowy - czarny pitbul, same mięśnie, odłowiony w szelkach sportowych. Prawdopodobnie znany jest jego właściciel, to powinien szybko wrócic do domu :-) Ale naprawde piękny, zadbany psi sportowiec, cieszył sie bardzo do mnie, widac, że kocha ludzi :-) Quote
maxiowa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Więc one maja imiona bajka to Atena a rambo to Hermes Quote
iwcia93 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 przytocze to co pisałyśmy z Kasią na wątku Karlosa 25.06 czikusiowa napisał(a):Dona, Coma, Hermes ... dużo tego niestety ale tacy ludzie,jak (przyszli) właściciele Karlosa warci są czekania ;) iwcia93 napisał(a):jeszcze Atena i Dakota... :( ale kolejny znalaz swoich ludzi i to sie liczy ! :) tak więc jak napisała maxiowa maja już imiona i to od około miesiąca :) Quote
koelka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 iwcia93 napisał(a):przytocze to co pisałyśmy z Kasią na wątku Karlosa 25.06 tak więc jak napisała maxiowa maja już imiona i to od około miesiąca :) Nam przypasowały do nich takie imiona i nie znając innych - tak je nazwałyśmy. Piękne te psiaki i takie szcześliwe na tych spacerach były. Szkoda że tylko tą krótką chwilę:( Quote
Recommended Posts