Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hugo, a raczej Kamel odebrany przez właściciela ! :)
prawdopodobnie i Coma zamieszka razem z nimi :)

a jak Dona pojedzie do hoteliku to zostanie Białasek, Chack i ta nowa pręgowana (o ile jeszcze jest) :)

Posted

iwcia93 napisał(a):
Hugo, a raczej Kamel odebrany przez właściciela ! :)
prawdopodobnie i Coma zamieszka razem z nimi :)

a jak Dona pojedzie do hoteliku to zostanie Białasek, Chack i ta nowa pręgowana (o ile jeszcze jest) :)

Ciekawe, czy wrócą po Comę...

Posted

uzupełniłam pierwszą stronę, chcę się z Elą wybrać sprawdzić jak tam Kamel sie odnalazł w domu po schronisku. Jak cos będe wiedziała dam znać :-)

• 2 weeks later...
Posted

wiesz co nie wiem... byłam zawieźć dwa psy :(
i przy okazji poprosiłam miłego Pana o pokazanie bullków. widziałam Białaska, Donę byliśmy z nią na spacerku i tego cudnego pręgowanego sucza. Jest boska, gdybym była sama i nie zależna od kierowcy to bym poprosiła o pozwolenie na wyprowadzenie dziewuszki. taka całuśna. zakochałam się w niej.
kajusza wejdź na gadulca :)

Posted

[quote name='Agata Dymer']Kajuszka i co dodasz fotki??? bo mi dalej net szwankuje :( może jutro coś się ruszy[/QUOTE]

Donki wkleiłam na jej wątek, wieczorem wstawie resztę na ten wątek :-)

Posted

[URL]http://www.tvp.pl/gorzow-wielkopolski/informacja/informacje-lubuskie/wideo/26042011/4410323[/URL] to link do wiadomości lubuskich, na samym początku jest o pogryzieniu przez amstaffa w Witnicy - reportaż jak zawsze zrobiony pod publiczkę - najpierw Coma za kratami, potem Karlos i zbliżenie na jego zęby, żenada :-(

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Agata Dymer']to była Coma?
ale całkiem inaczej niż na fotkach
cudna...

Jest jeszcze jedna sunia pręgowana, mix amstaff, ale trochę smuklejsza. Była w boksie kwarantannowym (drewnianym), obecnie na nowych.

Nowa suczka, znaleziona 2 dni temu w Parku Słowiańskim. Ma 5 lat.

Jest jeszcze jeden nowy chłopczyk.

Posted

byłam oddać psa i widziałam więcej bullków :( nie mogłam zrobić zdjęć i nie widziałam jak z tyłu czy też są nowe psiaki, ale do domu wróciłam z takim dołem...
wakacje jedno, ale bardziej nagonka po akcji Zibo zrobiła swoje

Posted

wiesz co widziałam husky... zamurowało mnie, bo miałam wrażenie że go widziałam jak był szczeniorem. był bardzo charakterystyczny. maść, oczy... ponad dwa lata temu na giełdzie w aucie szalał szczenior. wyglądał na takiego zbója, wszystko gryzł, latał, warczał, szczekał. pojechałam po proszek miałam ochotę wrócić z nim. ale rozsądek wziął górę nad sercem. nie wiem czemu, ale wydaje mi się ze to on
21 może uda mi się pojechać do schroniska porobię fotki