czikusiowa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 dziś w schronisku widziałam psa : http://img862.imageshack.us/i/zdjcie9331.jpg/ wygląd ttb,jednak łapki jakby trochę krótsze :eviltong: Quote
iwcia93 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Hugo, a raczej Kamel odebrany przez właściciela ! :) prawdopodobnie i Coma zamieszka razem z nimi :) a jak Dona pojedzie do hoteliku to zostanie Białasek, Chack i ta nowa pręgowana (o ile jeszcze jest) :) Quote
sundayrose Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 iwcia93 napisał(a):Hugo, a raczej Kamel odebrany przez właściciela ! :) prawdopodobnie i Coma zamieszka razem z nimi :) a jak Dona pojedzie do hoteliku to zostanie Białasek, Chack i ta nowa pręgowana (o ile jeszcze jest) :) Ciekawe, czy wrócą po Comę... Quote
Kajusza Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 uzupełniłam pierwszą stronę, chcę się z Elą wybrać sprawdzić jak tam Kamel sie odnalazł w domu po schronisku. Jak cos będe wiedziała dam znać :-) Quote
koelka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jasne, że odwiedzimy Kamela, tyle biedak czekał w schronisku na swojego Pana. Quote
Kajusza Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 dzięki Iwcia! dobrze wygląda :-) ehhh, musze w końcu wygospodarować trochę czasu i pojechac choć na 2h do schroniska. Quote
gagatekk Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 witam, a ja byłam dziś z wizytą jak chcecie mogę dodać fotki bo porobiłam bullkom słyszałam, że Białasek idzie do adopcji :) Quote
Kajusza Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 tak? a do kogo?? i bardzoooo prosze o fotki :-) Quote
gagatekk Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 wiesz co nie wiem... byłam zawieźć dwa psy :( i przy okazji poprosiłam miłego Pana o pokazanie bullków. widziałam Białaska, Donę byliśmy z nią na spacerku i tego cudnego pręgowanego sucza. Jest boska, gdybym była sama i nie zależna od kierowcy to bym poprosiła o pozwolenie na wyprowadzenie dziewuszki. taka całuśna. zakochałam się w niej. kajusza wejdź na gadulca :) Quote
Kajusza Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 ta pręguska to Coma :-) noooo, ona słodziak jest do ludzi, ale z psami to nie koniecznie, super sie dogadywała z Hugo (odebrał go właściciel) Quote
gagatekk Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 to była Coma? ale całkiem inaczej niż na fotkach cudna... Quote
Kajusza Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 super wiadomość - i z tego co wiem, to u fajnych ludzi, i już wywala się kołami do góry :-) Oby tak dalej! Quote
gagatekk Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Kajuszka i co dodasz fotki??? bo mi dalej net szwankuje :( może jutro coś się ruszy Quote
Kajusza Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='Agata Dymer']Kajuszka i co dodasz fotki??? bo mi dalej net szwankuje :( może jutro coś się ruszy[/QUOTE] Donki wkleiłam na jej wątek, wieczorem wstawie resztę na ten wątek :-) Quote
Kajusza Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [URL]http://www.tvp.pl/gorzow-wielkopolski/informacja/informacje-lubuskie/wideo/26042011/4410323[/URL] to link do wiadomości lubuskich, na samym początku jest o pogryzieniu przez amstaffa w Witnicy - reportaż jak zawsze zrobiony pod publiczkę - najpierw Coma za kratami, potem Karlos i zbliżenie na jego zęby, żenada :-( Quote
czikusiowa Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 a jaka w tym wina psa? sam nie mógł się wychować,a skoro właściciel też go nie wychował,to takie niestety są później konsekwencje a Karlos jak ładnie wygląda ;) Quote
Milka__ Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Agata Dymer']to była Coma? ale całkiem inaczej niż na fotkach cudna... Jest jeszcze jedna sunia pręgowana, mix amstaff, ale trochę smuklejsza. Była w boksie kwarantannowym (drewnianym), obecnie na nowych. Nowa suczka, znaleziona 2 dni temu w Parku Słowiańskim. Ma 5 lat. Jest jeszcze jeden nowy chłopczyk. Quote
Kajusza Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 ehhhh, a tak się cieszyłam, że już tylko Coma została, a tu znów kolejne ... a nie długo wakacje :-( Quote
gagatekk Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 byłam oddać psa i widziałam więcej bullków :( nie mogłam zrobić zdjęć i nie widziałam jak z tyłu czy też są nowe psiaki, ale do domu wróciłam z takim dołem... wakacje jedno, ale bardziej nagonka po akcji Zibo zrobiła swoje Quote
czikusiowa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 zaczyna się robić strasznie pod każdym względem... :shake:coraz więcej ttb, psów w typie husky ( nie wiem czemu akurat one,ale ostatnio jest ich tyle co nigdy ):roll: Quote
gagatekk Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 wiesz co widziałam husky... zamurowało mnie, bo miałam wrażenie że go widziałam jak był szczeniorem. był bardzo charakterystyczny. maść, oczy... ponad dwa lata temu na giełdzie w aucie szalał szczenior. wyglądał na takiego zbója, wszystko gryzł, latał, warczał, szczekał. pojechałam po proszek miałam ochotę wrócić z nim. ale rozsądek wziął górę nad sercem. nie wiem czemu, ale wydaje mi się ze to on 21 może uda mi się pojechać do schroniska porobię fotki Quote
Recommended Posts