ania z poznania Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Może stąd jej sympatia do Saurona?? Quote
Enigma79 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jeju ile u Was śniegu :) Pamiętam, że jak mój bulw był taki mały i zabierałam go na wybieg też panikował i wskakiwał na kolana, gdzie czuł się bezpiecznie :) Quote
ania z poznania Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Dobrze :). Jutro Solinkę zobaczę, a w piątek jedziemy na drugie szczepienie. Quote
Ancyk Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Urosła dziewczyna? Kiedy ciachamy Rutkę? Quote
ania z poznania Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Bardzo minimalnie urosła, przednie łapki dogoniły tylne, zadek nie jest już wyżej :). Wygląda jak mini boksio :) Aniu, zapytam Danusię kiedy można, fajnie byłoby gdyby dało radę tak pod koniec miesiąca. Quote
ania z poznania Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Cioteczki kochane, zapraszam na bazarek na hotel ze szkoleniowcem dla Rafika: http://www.dogomania.pl/threads/203396-%C5%9Awietne-kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-super-obro%C5%BCa-kominy-dla-Rafika-do-15.03.?p=16419825#post16419825 kosmetyki, książki, super obroża Quote
KateBono Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 U Solinki wszystko dobrze:lol:.Mała glizda bawi się, bryka , zaczepia, podgryza , jest małą łobuziarą. Jak coś chce to zajadle szczeka i domaga się "spełnienia" jej życzenia:razz::evil_lol:.Nie chce wychodzić na spacery:shake: - udaje, że śpi jak ją wołam. Dogomania wybiera kandydata do konkursu w krakvecie - proszę głosujcie na Fundacje dla Zwierząt Animalia z Poznania http://www.dogomania.pl/threads/2037...data-na-marzec! Quote
KateBono Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 To jeszcze trochę dopiszę...........Uwielbia w nocy spać w łóżku, jak chce iść spać to szczeka żebym się już położyła no i nie ma zmiłuj muszę się z nią położyć. Nauczyła się siusiać do kuwety i do brodzika:evil_lol:. Jest też małą psują:razz:..........pogryzła BeaBono słuchawki no i ma zakaz wchodzenia bez mojego nadzoru do jej pokoju:mad:, "wcina" ściany, kable no i strasznie pilnuje kiedy kociska idą zrobić koopę do kuwety wtedy jest zaraz w łazience ( dostaje witaminy, wapno i rumen tabs ) - pilnuję glizdę:mad: a i tak potrafi mnie zrobić w balona. Zaczęła szczekać jak jest dzwonek do drzwi - pilnuje już domku:lol: Bawi się z kotami, urządza sobie z nimi berka- raz ona goni a raz Petronela lub Klementynka ją goni. Boję się, że ją za bardzo rozpuściłam ( ale jak nie kochać takiego łobuza:lol:) i w nowym domku będzie "totalny kataklizm" i wróci jak bumerang z adopcji :oops: Quote
Ancyk Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Pytanie czy ktoś taką cholere w ogóle zechce:) paniusia mała:) z opisu wynika, że nikt:) same superlatywy:)) Quote
KateBono Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Ancyk']Pytanie czy ktoś taką cholere w ogóle zechce:) paniusia mała:) z opisu wynika, że nikt:) same superlatywy:))[/QUOTE] Ale ta cholera jest taka kofana:lol: Quote
ania z poznania Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='KateBono']Uwielbia w nocy spać w łóżku, jak chce iść spać to szczeka żebym się już położyła no i nie ma zmiłuj muszę się z nią położyć.[/QUOTE] Zwłaszcza to u niej mi się podoba :)! Ona jest taka mini terrorystka :). Uwielbiam takie rozpieszczone pieski :)! Quote
agaga21 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 tylko dlaczego ona jeszcze domu nie ma? dziewczyny, nikt o nią nie pyta czy jesteście bardzo wybredne? Quote
ania z poznania Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Z telefonów dzwonią sami przeciwnicy sterylki, pojęcia nie mam dlaczego, ale wszyscy chcę jej małe pieski robić :roll:. Ale jest już zaklepana przez moich sąsiadów, ze względów rodzinnych wezmą ją w przyszłym miesiącu. Quote
Ancyk Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='agaga21']tylko dlaczego ona jeszcze domu nie ma? dziewczyny, nikt o nią nie pyta czy jesteście bardzo wybredne?[/QUOTE] dobre pytanie:) Quote
agaga21 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 a rutka jest po sterylce :) pysio się zagoił i danusia ma zdjęcia powstawiać jak znajdzie chwilę. Quote
Ancyk Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 No i super, to czekamy na informację jak dziewczyna zniosła cięcie i jak sobie radzi po. Quote
mariamc Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
conceited Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Super fotki :) a jak psychika wariatki? rozumiem, ze ze zdrowiem wszystko ok ? bo pamietam te obawy zwiazane z utrata wagi... Quote
ania z poznania Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ze zdrowiem ok, jeszcze będzie mieć badaną krew. Z psychiką też lepiej, Rutka bardzo chce do ludzi, jak tylko nie przekluczy się drzwi od jej pokoju to zaraz otwiera je sobie i biegnie tam gdzie są ludzie. Koty znacznie lepiej znosi, nie chciała ich zjadać, no ale z psami jeszcze kiepsko........... Jak się wygoi to będzie na nie odczulona, będą z nią spacerować tak długo obok psów aż przestanie się wściekać. Quote
Shania Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Toż to cudo jest..gdzie ten domek po niuńkę się zapodział...nie wiem..malutka kochaniutka terrorystka:) Quote
Recommended Posts