Jump to content
Dogomania

Mama i córa ast - Rutka ma domek i Solinka również!! Trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Solinki wszystko dobrze:lol:.Mała glizda bawi się, bryka , zaczepia, podgryza , jest małą łobuziarą. Jak coś chce to zajadle szczeka i domaga się "spełnienia" jej życzenia:razz::evil_lol:.Nie chce wychodzić na spacery:shake: - udaje, że śpi jak ją wołam.

Dogomania wybiera kandydata do konkursu w krakvecie - proszę głosujcie na Fundacje dla Zwierząt Animalia z Poznania
http://www.dogomania.pl/threads/2037...data-na-marzec!

Posted

To jeszcze trochę dopiszę...........Uwielbia w nocy spać w łóżku, jak chce iść spać to szczeka żebym się już położyła no i nie ma zmiłuj muszę się z nią położyć. Nauczyła się siusiać do kuwety i do brodzika:evil_lol:. Jest też małą psują:razz:..........pogryzła BeaBono słuchawki no i ma zakaz wchodzenia bez mojego nadzoru do jej pokoju:mad:, "wcina" ściany, kable no i strasznie pilnuje kiedy kociska idą zrobić koopę do kuwety wtedy jest zaraz w łazience ( dostaje witaminy, wapno i rumen tabs ) - pilnuję glizdę:mad: a i tak potrafi mnie zrobić w balona.
Zaczęła szczekać jak jest dzwonek do drzwi - pilnuje już domku:lol:
Bawi się z kotami, urządza sobie z nimi berka- raz ona goni a raz Petronela lub Klementynka ją goni.
Boję się, że ją za bardzo rozpuściłam ( ale jak nie kochać takiego łobuza:lol:) i w nowym domku będzie "totalny kataklizm" i wróci jak bumerang z adopcji :oops:

Posted

[quote name='Ancyk']Pytanie czy ktoś taką cholere w ogóle zechce:) paniusia mała:) z opisu wynika, że nikt:) same superlatywy:))[/QUOTE]

Ale ta cholera jest taka kofana:lol:

Posted

[quote name='KateBono']Uwielbia w nocy spać w łóżku, jak chce iść spać to szczeka żebym się już położyła no i nie ma zmiłuj muszę się z nią położyć.[/QUOTE]
Zwłaszcza to u niej mi się podoba :)! Ona jest taka mini terrorystka :). Uwielbiam takie rozpieszczone pieski :)!

Posted

Z telefonów dzwonią sami przeciwnicy sterylki, pojęcia nie mam dlaczego, ale wszyscy chcę jej małe pieski robić :roll:. Ale jest już zaklepana przez moich sąsiadów, ze względów rodzinnych wezmą ją w przyszłym miesiącu.

Posted

[quote name='agaga21']tylko dlaczego ona jeszcze domu nie ma?
dziewczyny, nikt o nią nie pyta czy jesteście bardzo wybredne?[/QUOTE]
dobre pytanie:)

Posted

Ze zdrowiem ok, jeszcze będzie mieć badaną krew. Z psychiką też lepiej, Rutka bardzo chce do ludzi, jak tylko nie przekluczy się drzwi od jej pokoju to zaraz otwiera je sobie i biegnie tam gdzie są ludzie. Koty znacznie lepiej znosi, nie chciała ich zjadać, no ale z psami jeszcze kiepsko........... Jak się wygoi to będzie na nie odczulona, będą z nią spacerować tak długo obok psów aż przestanie się wściekać.