Ancyk Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 jakby sie udało dostac to miejsce w hoteliku u pani Danusi, to Pani mogłaby spotkac sie z Rutką i zobaczyc jaka to cudowna sunia jest;) Quote
agnieszka32 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 agaga21 napisał(a):dziś zadzwoniła do mnie pani w sprawie rutki. okazało się, że pani spod szczecinka! mało tego, ta pani, to znajoma mariamc! pani miała bokserkę chorą na serduszko, która w wieku 9 lat odeszła. pani od dłuższego czasu przymierza się do adopcji, póki co rozgląda się. mam nadzieję, że rutka jej się spodoba, że "zaiskrzy". Pani chciała też adoptować naszą Jagę ze Szczecina. Quote
agaga21 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 agnieszka32 napisał(a):Pani chciała też adoptować naszą Jagę ze Szczecina. tak, słyszałam. dlatego pisałam, że mam nadzieję, że zaiskrzy ;) Quote
Ancyk Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Rutka ma miejsce u Pani Danusi. Szukamy teraz transportu. A tak poza tematem. Wiecie moze co chce powiedziec mi zwierzak który obgryza tynk ze ściany? że mu sie kolor farby nie podoba? czy moze brak jakiegos składnika w diecie? Quote
andzia69 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ancyk napisał(a):Rutka ma miejsce u Pani Danusi. Szukamy teraz transportu. A tak poza tematem. Wiecie moze co chce powiedziec mi zwierzak który obgryza tynk ze ściany? że mu sie kolor farby nie podoba? czy moze brak jakiegos składnika w diecie? brak wapna:p Quote
ania z poznania Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Matka-Polka jedzie :multi::loveu::multi:!!!!! Solinka genialna, ogonek goi się, troszkę urósł. Walczy dzielnie, warczy, najlepiej dogaduje się z dzieciarni z Sauronem, podgryza go niesamowicie!!!! Quote
fioneczka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 andzia69 napisał(a):brak wapna:p racja ... ale może też zwyczajna nuda ;) Quote
Ancyk Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 fioneczka napisał(a):racja ... ale może też zwyczajna nuda ;) chiba nie, z kociskiem paskudniskiem nie ma czasu na nudę.. A z Solinki to urośnie pewnie taka sama zołza jak jej mamusia:) Quote
ania z poznania Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Agatko, Kmk jutro powie mi dokładnie kiedy może jechać. Zołzisko straszne, te odgłosy :crazyeye::crazyeye::evil_lol:! Quote
agaga21 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ania z poznania napisał(a):A tam można dwa razy głosować? Z 2 KONT LUB 2 KOMPÓW CHYBA MOŻNA nie wiem ale rozgłaszajcie gdzie się da, bo konkurencji z minuty na minutę głosów przybywa a szczecinek stoi w miejscu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ania z poznania napisał(a):Z dwóch kont głosowałam. kurde a jak jest jedno IP to poopa blada ?? Quote
ania z poznania Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 No ale to chyba nie w porządku?? Głosowaliśmy ja i Tz, a mamy różne konta mailowe. czyli Tz ma zagłosować ze swojego kompa? Quote
Ancyk Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Cytuje (chyba można): 9. Każdy użytkownik ma prawo do oddania 1 głosu. 10. Z jednego komputera (1 adresu IP) może zostać oddany tylko 1 głos. 11. W przypadku stwierdzenia przez administratorów faktu oddawania przez jednego użytkownika kilku głosów (np. z różnych nicków), schronisko, na które głosy zostały oddane, zostanie z konkursu wycofane. Quote
Alicja Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ancyk napisał(a):Cytuje (chyba można): 9. Każdy użytkownik ma prawo do oddania 1 głosu. 10. Z jednego komputera (1 adresu IP) może zostać oddany tylko 1 głos. 11. W przypadku stwierdzenia przez administratorów faktu oddawania przez jednego użytkownika kilku głosów (np. z różnych nicków), schronisko, na które głosy zostały oddane, zostanie z konkursu wycofane. tylko w jaki sposób to sprawdzą ?? nie ma szans raczej ja mam stałe IP i strasznie mnie to wkurza jak np i ja i syn chcemy w tym samym konkursie , ankiecie głosować , bo pomimo 2 kont , głos możemy oddać jeden Quote
BeaBono Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Śliczna Solinka (zwana przez pana Anuszką :oops:)... i ogonek: Quote
baster i lusi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ogonek się ładnie jak widać zarasta a maleńka zołza śliczna Quote
BeaBono Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Solinka daje popis wokalny "ja chcę do skrzynki, ze skrzynki umiem wyjść :diabloti: " [video=youtube;afy6jUYVcu0]http://www.youtube.com/watch?v=afy6jUYVcu0[/video] Klatkę mamy od cioci Ani, ciociu dziękujemy :loveu: Quote
KateBono Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Dzisiaj mała Sol została odrobaczona. Mała glizda umie już sama jeść i pić. Na tych malutkich łapinach trzyma się już pewniej , nie rozjeżdża się nie robi już rozpłaszczonej "żaby". Bryka , zaczepia psiaki, chce się bawić, tarmosi pluszaki Apetyt dopisuje. Drze się i donośnie szczeka jak chce wyjść z klatki - robi się z niej mały krzykacz. Ogonek goi się. Cioteczka Ania kupiła puszki dla całej naszej piątki maluchów - pięknie dziękujemy:Rose::Rose::Rose: Quote
ania z poznania Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Dziewczyny, nie ma sprawy, to ja Wam dziękuję za wspaniałą opiekę nad całą piątką :)! Quote
Recommended Posts