Alicja Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Dziewczyny ....jest DT dla Małej ...więc ratujcie i Małą i Rutke ...ona zwariuje w tym boxie ...a Mała nic nie straci w DT będzie zsocjalizowana z psami ... Quote
Ancyk Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Ania będzie w sobotę. Przychylę się do każdej jej decyzji. Quote
conceited Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Alicja napisał(a):Dziewczyny ....jest DT dla Małej ...więc ratujcie i Małą i Rutke ...ona zwariuje w tym boxie ...a Mała nic nie straci w DT będzie zsocjalizowana z psami ... juz bym tak dawno zrobila gdyby to ode mnie zalezalo... czekam na Anie bo to ona psa przywiozla. Quote
agaga21 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 rutke to chyba krzysztof przywiózł. oby nie było za późno. chyba nie ma na co czekać, maluch nie jest bezpieczny. Quote
conceited Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Rozmawialam z Ania, bedzie w sobote dzwonic do tych ludzi bo wraca w sobote. Niestety Ania nie jest do nich w 100% przekonana bo ich nie ma czasem po 10 godzin w domu i stad to przeciaganie i odwlekanie. Chyba niepotrzebnie to allegro sciagnelysmy. Ja niestety wiecej nie moge, moze ktos chce przejac sprawe i wyciagnac Rutke? Ja wczoraj wyciagnelam kolejnego psa ze schronu, czyli to juz drugi w ostatnim czasie, dla ktorego nie mam domu :/ Quote
ania z poznania Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Mała idzie do dt, to wiadomo. Rutce muszę odnowić ogłoszenia, dzwoniła do mnie kolejna zainteresowana, z P-nia, w poniedziałek idę na wizytę. Ci ludzie, którzy chcieli (i chcą nadal Rutkę) nie są jeszcze gotowi :roll:, mają jakieś nieporozumienia z właścicielką, są na etapie szukania nowego mieszkania, bliżej miejsca pracy (mieszkają w P-niu, pracują w Suchym Lesie, dojazd w jedną stronę to ponad godzina). Quote
baster i lusi Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 dziś byłam u weta i ma on psa w kojcu i tak podobnie wskakuje na siatkę kojca jak Rutka .Nie tak wysoko ale tak samo,zapytałam go dlaczego ten psiak tak w kółko wskakuje na siatkę.To mi odpowiedział,że ma za mało swobody.Więc chyba Rutka nie lubi zamknięcia w boksie i ją to denerwuje. Quote
Alicja Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Super Aniu , że malizna na DT idzie , no i :kciuki: aby Rutka jak najszybciej do domu poszła Quote
ania z poznania Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Poprosiłam już BeaBono o odnowienie ogłoszeń, niech będą. Kurcze, zauważyłyście, że konkretny pies przyciąga określony typ ludzi? Dixona chcieli "do pilnowania działeczki" a Rutkę ludzie z niestabilną sytuacją mieszkaniową. Quote
Alicja Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ania z poznania napisał(a):Poprosiłam już BeaBono o odnowienie ogłoszeń, niech będą. Kurcze, zauważyłyście, że konkretny pies przyciąga określony typ ludzi? Dixona chcieli "do pilnowania działeczki" a Rutkę ludzie z niestabilną sytuacją mieszkaniową. coś w tym jest .... Quote
ania z poznania Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Cześć Ciocie, jestem Dzidzia, tak wyglądałam dwa tygodnie temu. Jutro przyjedzie Ciocia Ania i pokaże Wam jak wyglądam teraz. Wymyśliłyście dla mnie piękne imię? Quote
baster i lusi Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ania z poznania napisał(a):Cześć Ciocie, jestem Dzidzia, tak wyglądałam dwa tygodnie temu. Jutro przyjedzie Ciocia Ania i pokaże Wam jak wyglądam teraz. Wymyśliłyście dla mnie piękne imię? może jakiś bazarek na imię dla dzidzi.zbierze się pare groszy Quote
conceited Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Dziewczyny, szczeniak Viko z Dopiewa ma parwo. Jest w klinice. Zamykamy kwarantanne, musimy pogrupowac psy, dezynfekowac. Trzeba zabrac mala, u nas nie jest bezpieczna. Wetka mowi, ze pies musi miec min 6 tyg zeby byc szczepiony, ale ona ponoc ma przeciwciala od mamy bo byla szczepiona przed porodem. Nie wiem, nie znam sie. Wydaje mi sie,ze nie jest jednak bezpieczna, a Rutce siada psychika w tym kojcu. Quote
agaga21 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 conceited napisał(a):Dziewczyny, szczeniak Viko z Dopiewa ma parwo. Jest w klinice. Zamykamy kwarantanne, musimy pogrupowac psy, dezynfekowac. Trzeba zabrac mala, u nas nie jest bezpieczna. Wetka mowi, ze pies musi miec min 6 tyg zeby byc szczepiony, ale ona ponoc ma przeciwciala od mamy bo byla szczepiona przed porodem. Nie wiem, nie znam sie. Wydaje mi sie,ze nie jest jednak bezpieczna, a Rutce siada psychika w tym kojcu. mała nie jest bezpieczna u was ale też jest ryzyko, że coś "przyniesie" do dt... czy w dt wszystkie psiaki szczepione? Quote
Alicja Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 agaga21 napisał(a):mała nie jest bezpieczna u was ale też jest ryzyko, że coś "przyniesie" do dt... czy w dt wszystkie psiaki szczepione? w DT na bank psy zaszczepione Quote
KateBono Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 U nas wszystkie psiaki są zaszczepione Quote
ania z poznania Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jutro. Musimy uprzedzić, że ją zabieramy, a dzisiaj nie ma tam nikogo decyzyjnego. Quote
conceited Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jutro jedzie tam tez wetka, bedziemy zczytywac czipy i interweniowac w sprawie parwo... matko boska, boje sie bardzo tego wirusa. Quote
ania z poznania Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 To o której będziecie, też przyjadę? Quote
Alicja Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 no to będe trzymać żeby parwo do was nie przylazło i za szybką dostawę Dzidki ;) do DT...no i za domek dla Rutki Quote
Recommended Posts