Jump to content
Dogomania

Mama i córa ast - Rutka ma domek i Solinka również!! Trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
Dziewczyny ....jest DT dla Małej ...więc ratujcie i Małą i Rutke ...ona zwariuje w tym boxie ...a Mała nic nie straci w DT będzie zsocjalizowana z psami ...

juz bym tak dawno zrobila gdyby to ode mnie zalezalo... czekam na Anie bo to ona psa przywiozla.

Posted

Rozmawialam z Ania, bedzie w sobote dzwonic do tych ludzi bo wraca w sobote.
Niestety Ania nie jest do nich w 100% przekonana bo ich nie ma czasem po 10 godzin w domu i stad to przeciaganie i odwlekanie.
Chyba niepotrzebnie to allegro sciagnelysmy.

Ja niestety wiecej nie moge, moze ktos chce przejac sprawe i wyciagnac Rutke? Ja wczoraj wyciagnelam kolejnego psa ze schronu, czyli to juz drugi w ostatnim czasie, dla ktorego nie mam domu :/

Posted

Mała idzie do dt, to wiadomo. Rutce muszę odnowić ogłoszenia, dzwoniła do mnie kolejna zainteresowana, z P-nia, w poniedziałek idę na wizytę. Ci ludzie, którzy chcieli (i chcą nadal Rutkę) nie są jeszcze gotowi :roll:, mają jakieś nieporozumienia z właścicielką, są na etapie szukania nowego mieszkania, bliżej miejsca pracy (mieszkają w P-niu, pracują w Suchym Lesie, dojazd w jedną stronę to ponad godzina).

Posted

dziś byłam u weta i ma on psa w kojcu i tak podobnie wskakuje na siatkę kojca jak Rutka .Nie tak wysoko ale tak samo,zapytałam go dlaczego ten psiak tak w kółko wskakuje na siatkę.To mi odpowiedział,że ma za mało swobody.Więc chyba Rutka nie lubi zamknięcia w boksie i ją to denerwuje.

Posted

Poprosiłam już BeaBono o odnowienie ogłoszeń, niech będą.
Kurcze, zauważyłyście, że konkretny pies przyciąga określony typ ludzi? Dixona chcieli "do pilnowania działeczki" a Rutkę ludzie z niestabilną sytuacją mieszkaniową.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Poprosiłam już BeaBono o odnowienie ogłoszeń, niech będą.
Kurcze, zauważyłyście, że konkretny pies przyciąga określony typ ludzi? Dixona chcieli "do pilnowania działeczki" a Rutkę ludzie z niestabilną sytuacją mieszkaniową.

coś w tym jest ....

Posted

ania z poznania napisał(a):
Cześć Ciocie, jestem Dzidzia, tak wyglądałam dwa tygodnie temu.

Jutro przyjedzie Ciocia Ania i pokaże Wam jak wyglądam teraz.
Wymyśliłyście dla mnie piękne imię?

może jakiś bazarek na imię dla dzidzi.zbierze się pare groszy

Posted

Dziewczyny, szczeniak Viko z Dopiewa ma parwo. Jest w klinice. Zamykamy kwarantanne, musimy pogrupowac psy, dezynfekowac.
Trzeba zabrac mala, u nas nie jest bezpieczna. Wetka mowi, ze pies musi miec min 6 tyg zeby byc szczepiony, ale ona ponoc ma przeciwciala od mamy bo byla szczepiona przed porodem.
Nie wiem, nie znam sie. Wydaje mi sie,ze nie jest jednak bezpieczna, a Rutce siada psychika w tym kojcu.

Posted

conceited napisał(a):
Dziewczyny, szczeniak Viko z Dopiewa ma parwo. Jest w klinice. Zamykamy kwarantanne, musimy pogrupowac psy, dezynfekowac.
Trzeba zabrac mala, u nas nie jest bezpieczna. Wetka mowi, ze pies musi miec min 6 tyg zeby byc szczepiony, ale ona ponoc ma przeciwciala od mamy bo byla szczepiona przed porodem.
Nie wiem, nie znam sie. Wydaje mi sie,ze nie jest jednak bezpieczna, a Rutce siada psychika w tym kojcu.

mała nie jest bezpieczna u was ale też jest ryzyko, że coś "przyniesie" do dt... czy w dt wszystkie psiaki szczepione?

Posted

agaga21 napisał(a):
mała nie jest bezpieczna u was ale też jest ryzyko, że coś "przyniesie" do dt... czy w dt wszystkie psiaki szczepione?

w DT na bank psy zaszczepione