mama_Alfika Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Zapraszam na bazarek dla SOZ http://www.dogomania.pl/threads/1972...12-godz.-20-00 Quote
eliza_sk Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Kurczę !!! 3 fajne domy ws. Redy to domy z kotami ... Quote
Ritek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Elizko czy dzwonili Ci panstwo z Torunia? Quote
eliza_sk Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Ritek napisał(a):Elizko czy dzwonili Ci panstwo z Torunia? Niestety nie :shake: No chyba, że mają 4 letnie dziecko i yorka - bo Ci nie wiem skąd byli. Dzwoniła Pani z Żywca, ludzie z ok. Wadowic. Quote
Ritek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Pewnie jeszcze fotek nie widzieli bo one poszly na maila do ich syna, a oni nie maja komputera.......Ona jest jak moja Rita!!!!!! Quote
PESTKA. Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 eliza_sk napisał(a):Kurczę !!! 3 fajne domy ws. Redy to domy z kotami ... Mhmmm, jeżeli się do nich zaliczam, to mi bardzo miło:oops: Quote
eliza_sk Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 PESTKA. napisał(a):Mhmmm, jeżeli się do nich zaliczam, to mi bardzo miło:oops: Tak, nie chciałam Cię demaskować :) Ty, dom z Żywca i taka Pani na mailu. Diuuuuunaaa - pójdziesz do kotecka raz jeszcze - może Redek miał zły dzień, co ... ? Quote
eliza_sk Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Ritek napisał(a):Eliza masz mmsa:lol: Dostałam, dostałam - to Twoja Rita czy kto ? Quote
Ritek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Moja, a niby czyja? I nikomu jej nie oddam:)Sunia wyciagnieta z lasu..... Quote
PESTKA. Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Elizo, jeżeli macie jakieś gotowe szablony ogłoszeń, to ja chętnie porozwieszam w Krakowie. Myślę, że moja znajoma mogłaby ich troszkę wydrukować, więc "oplakatowałabym" okoliczne lecznice:razz: Quote
eliza_sk Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 PESTKA. napisał(a):Elizo, jeżeli macie jakieś gotowe szablony ogłoszeń, to ja chętnie porozwieszam w Krakowie. Myślę, że moja znajoma mogłaby ich troszkę wydrukować, więc "oplakatowałabym" okoliczne lecznice:razz: Pestko, zrobię cosik jutro, oki ? Wyślę Ci na maila jak będę miała gotowe. Mała musi znaleźć dom do świąt, bo Diuna wyjeżdża. P.S. Lira pod koniec tygodnia jedzie do domku :) Quote
Ritek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ja mam darmowa drukarnie jakby ktos potrzebowal....... Quote
eliza_sk Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Nora, znalazła domek w tydzień, a tu jak nie idioci, to kocie domki - dziś żartem zapytałam jedną panią, czy bardzo jej na kocie zależy :diabloti: Ritek, śliczna ta Wasza suńka. Quote
Ritek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Kurcze do swiat to tak troche malo czasu.....Ci panstwo dwa lata temu stracili swoja Kore i jak ich znam to na pewno by malej niczego nie zabraklo,a wrecz przeciwnie. Naprawde fajni z nich ludzie. Maja dorosle dzieci wiec cala ich uwaga skupilaby sie na psinie.....Gdyby jednak znalazla dom wczesniej to jesli jakas sunia w jej typie potrzebuje domku to dajcie cynk...oni bardzo chca pomoc jakiemus pieskowi w potrzebie, mimo ze swego czasu chcieli Collie z hodowli Quote
eliza_sk Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Ritek napisał(a):Kurcze do swiat to tak troche malo czasu.....Ci panstwo dwa lata temu stracili swoja Kore i jak ich znam to na pewno by malej niczego nie zabraklo,a wrecz przeciwnie. Naprawde fajni z nich ludzie. Maja dorosle dzieci wiec cala ich uwaga skupilaby sie na psinie.....Gdyby jednak znalazla dom wczesniej to jesli jakas sunia w jej typie potrzebuje domku to dajcie cynk...oni bardzo chca pomoc jakiemus pieskowi w potrzebie, mimo ze swego czasu chcieli Collie z hodowli Wszystko ok, tylko czemu nie zadzwonili, rozmawiałaś z nimi po tym jak wysłałam fotki ? Quote
Ritek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Hej napisalam przeciez. Nie widzieli fotek dlatego nie dzwonili:) Quote
Ritek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Zasuwam miedzy dwoma watkami:razz:Co do problemow ze skakaniem to u mnie najlepiej speawdza sie totalny ignor i skacz sobie ile wlezie, ale to dziala jak sie ktos nie boi ubrudzic. Wiem jak reaguja ludzie na ulicy na takie akcje......przerabialismy to z pewna Flatka Quote
PESTKA. Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 eliza_sk napisał(a):Pestko, zrobię cosik jutro, oki ? Wyślę Ci na maila jak będę miała gotowe. Mała musi znaleźć dom do świąt, bo Diuna wyjeżdża. P.S. Lira pod koniec tygodnia jedzie do domku :) Znajdzie, zobaczysz, że znajdzie!:):mad: Superrrrr, cieszę się bardzo, że Lira jedzie do nowego domku:multi: Myślałam nad nią intensywnie, ale miałam jednak obawy czy się odnajdzie w moim mieszkanku. To naprawdę genialnie, będę mogła spać spokojnie:) Quote
Ritek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Mam glupie pytanie: czy macie jakies Labki potrzebujace pomocy? Quote
Isiak Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Jeśli mogę się wtrącić na "cudzym" wątku, to w pszczyńskim punkcie jest taki jasny labkowaty pies, wkrótce z punktu będzie wywózka do Mysłowic, a tam chyba nie jest zbyt różowo... http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczyńskich-psiaków-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!/page75 Quote
Diuna B. Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Diuuuuunaaa - pójdziesz do kotecka raz jeszcze - może Redek miał zły dzień, co ... ?[/QUOTE] Mogę iść jeszcze 5 razy do kotecka ,jeżeli to coś da.Niestety kotecek jest w bloku i jako jedyna ruszająca się atrakcja bardzo Redę interesuje więc rzuca się do niego,ale nie wiem w ,czy chce go pożreć,czy tylko dogonić.Być może w domu z ogródkiem,gdyby się wyszalała na dworze,to kot nie byłby dla niej specjalną atrakcją - ale to tylko przypuszczenia.Bo Reda nade wszystko kocha ruch - dzisiaj oszalała ze szczęścia na widok zasp śniegu.Ryła w tych zaspach,czołgała się ,czochrała,łeb wsadzala w śnieg tak,że jej się do uszu nasypało,no totalny odlot.I tak sobie myślę ,że jakby się tak wyszalała,to i na kotecka nie miała by już sił i ochoty. Quote
Diuna B. Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ritek - zignorować , to ja mogę skakanie ratlerka,a nie 30-to kilowca,pod którym człowiek sie ugina. Poza tym Reda jest niesamowicie odważna i pewna siebie ,ona niczego się nie boi ,ani petard,ani ruchu ulicznego,ani wyciągniętej ręki, ani krzyku,no dosłownie nie wiem czy ona jest się się w stanie czegoś przestraszyć. Quote
PESTKA. Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Cioteczki, przypominam się o ogłoszenia:) Jakbyście miały chwilkę, to bardzo proszę, sklećcie cosik. Bo ja bym je chętnie w Krakowie porozwieszała. Quote
Marylin Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Jaka cisza u psiny... Jakieś nowe wieści? Ja dzis wieczorem sprawdzam potencjalny domek dla niej, nie zapeszamy - zobaczymy! **** Przy okazji zapraszam na bazarek dla Kamy: http://www.dogomania.pl/threads/197435-Super-koszulki-Animalii-z-psiakami-różnych-ras-dla-Kamy-do-10.12. **** Quote
Recommended Posts