Jump to content
Dogomania

REDA - młoda sunia COLLIE mix - CASTING na ludzi zakończony-TRZYAMY kciuki !

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ritek napisał(a):
Elizko czy dzwonili Ci panstwo z Torunia?

Niestety nie :shake:

No chyba, że mają 4 letnie dziecko i yorka - bo Ci nie wiem skąd byli. Dzwoniła Pani z Żywca, ludzie z ok. Wadowic.

Posted

PESTKA. napisał(a):
Mhmmm, jeżeli się do nich zaliczam, to mi bardzo miło:oops:

Tak, nie chciałam Cię demaskować :) Ty, dom z Żywca i taka Pani na mailu.

Diuuuuunaaa - pójdziesz do kotecka raz jeszcze - może Redek miał zły dzień, co ... ?

Posted

Elizo, jeżeli macie jakieś gotowe szablony ogłoszeń, to ja chętnie porozwieszam w Krakowie. Myślę, że moja znajoma mogłaby ich troszkę wydrukować, więc "oplakatowałabym" okoliczne lecznice:razz:

Posted

PESTKA. napisał(a):
Elizo, jeżeli macie jakieś gotowe szablony ogłoszeń, to ja chętnie porozwieszam w Krakowie. Myślę, że moja znajoma mogłaby ich troszkę wydrukować, więc "oplakatowałabym" okoliczne lecznice:razz:

Pestko, zrobię cosik jutro, oki ? Wyślę Ci na maila jak będę miała gotowe. Mała musi znaleźć dom do świąt, bo Diuna wyjeżdża.

P.S.
Lira pod koniec tygodnia jedzie do domku :)

Posted

Nora, znalazła domek w tydzień, a tu jak nie idioci, to kocie domki - dziś żartem zapytałam jedną panią, czy bardzo jej na kocie zależy :diabloti:

Ritek, śliczna ta Wasza suńka.

Posted

Kurcze do swiat to tak troche malo czasu.....Ci panstwo dwa lata temu stracili swoja Kore i jak ich znam to na pewno by malej niczego nie zabraklo,a wrecz przeciwnie. Naprawde fajni z nich ludzie. Maja dorosle dzieci wiec cala ich uwaga skupilaby sie na psinie.....Gdyby jednak znalazla dom wczesniej to jesli jakas sunia w jej typie potrzebuje domku to dajcie cynk...oni bardzo chca pomoc jakiemus pieskowi w potrzebie, mimo ze swego czasu chcieli Collie z hodowli

Posted

Ritek napisał(a):
Kurcze do swiat to tak troche malo czasu.....Ci panstwo dwa lata temu stracili swoja Kore i jak ich znam to na pewno by malej niczego nie zabraklo,a wrecz przeciwnie. Naprawde fajni z nich ludzie. Maja dorosle dzieci wiec cala ich uwaga skupilaby sie na psinie.....Gdyby jednak znalazla dom wczesniej to jesli jakas sunia w jej typie potrzebuje domku to dajcie cynk...oni bardzo chca pomoc jakiemus pieskowi w potrzebie, mimo ze swego czasu chcieli Collie z hodowli

Wszystko ok, tylko czemu nie zadzwonili, rozmawiałaś z nimi po tym jak wysłałam fotki ?

Posted

Zasuwam miedzy dwoma watkami:razz:Co do problemow ze skakaniem to u mnie najlepiej speawdza sie totalny ignor i skacz sobie ile wlezie, ale to dziala jak sie ktos nie boi ubrudzic. Wiem jak reaguja ludzie na ulicy na takie akcje......przerabialismy to z pewna Flatka

Posted

eliza_sk napisał(a):
Pestko, zrobię cosik jutro, oki ? Wyślę Ci na maila jak będę miała gotowe. Mała musi znaleźć dom do świąt, bo Diuna wyjeżdża.

P.S.
Lira pod koniec tygodnia jedzie do domku :)

Znajdzie, zobaczysz, że znajdzie!:):mad:

Superrrrr, cieszę się bardzo, że Lira jedzie do nowego domku:multi: Myślałam nad nią intensywnie, ale miałam jednak obawy czy się odnajdzie w moim mieszkanku. To naprawdę genialnie, będę mogła spać spokojnie:)

Posted

Diuuuuunaaa - pójdziesz do kotecka raz jeszcze - może Redek miał zły dzień, co ... ?[/QUOTE]
Mogę iść jeszcze 5 razy do kotecka ,jeżeli to coś da.Niestety kotecek jest w bloku i jako jedyna ruszająca się atrakcja bardzo Redę interesuje więc rzuca się do niego,ale nie wiem w ,czy chce go pożreć,czy tylko dogonić.Być może w domu z ogródkiem,gdyby się wyszalała na dworze,to kot nie byłby dla niej specjalną atrakcją - ale to tylko przypuszczenia.Bo Reda nade wszystko kocha ruch - dzisiaj oszalała ze szczęścia na widok zasp śniegu.Ryła w tych zaspach,czołgała się ,czochrała,łeb wsadzala w śnieg tak,że jej się do uszu nasypało,no totalny odlot.I tak sobie myślę ,że jakby się tak wyszalała,to i na kotecka nie miała by już sił i ochoty.

Posted

Ritek - zignorować , to ja mogę skakanie ratlerka,a nie 30-to kilowca,pod którym człowiek sie ugina.
Poza tym Reda jest niesamowicie odważna i pewna siebie ,ona niczego się nie boi ,ani petard,ani ruchu ulicznego,ani wyciągniętej ręki, ani krzyku,no dosłownie nie wiem czy ona jest się się w stanie czegoś przestraszyć.