chrupcia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Paaula napisał(a):W końcu będę mogła niedługo poćwiczyć z ringówką. U mojej Fibuśki najgorsze są papiloty na wąsach, bo ciągle je zdejmuje. może na początek zawiąż jej gumeczki ;) chyba trudniej je ściągnąć i mała się przyzwyczai że ma tam coś związane ;) Quote
karkakarka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Zawiżż gumki - ja mojej zakładałam papiloty i mimo, ze jej nie przeszkadzały to sobie je pozrywała i teraz wąsy oraz broda są krótkie w stosunku do całej reszty :/ Quote
*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 karkakarka napisał(a):Zawiżż gumki - ja mojej zakładałam papiloty i mimo, ze jej nie przeszkadzały to sobie je pozrywała i teraz wąsy oraz broda są krótkie w stosunku do całej reszty :/ W moim przypadku mam ogromny problem z włosami z brody.... Quote
Paaula Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 u mnie broda jeszcze jako tako się trzyma. Ja się dziwie, że mała tak dobrze znosi te papilotowanie. Jak jej zakładam to zasypia, albo grzecznie leży. Najgorsze jest dla mnie pielęgnacja uszu, bo ona się nie daje dotknąć i się wyrywa. Quote
Princess_York Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 agamewa napisał(a):W moim przypadku mam ogromny problem z włosami z brody.... A co się dzieje z wąsami ? :roll: Co do wąsów u Arweny nigdy problemów nie było i nie ma . Od początku nosiła normalnie ,nie ściągała i nie wyrywała. No ,brawo ! Pierwsze kroczki już są :) . Smiesznie wygląda w papilotach :evil_lol: Tyle tych włosów ma :loveu: To czekacie teraz na ubranko i ćwiczeń część dalsza . A zmieniłyście karmę ,czy jesteście na tamtej ?? Quote
*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Princess_York napisał(a):A co się dzieje z wąsami ? :roll: Co do wąsów u Arweny nigdy problemów nie było i nie ma . Od początku nosiła normalnie ,nie ściągała i nie wyrywała. No ,brawo ! Pierwsze kroczki już są :) . Smiesznie wygląda w papilotach :evil_lol: Tyle tych włosów ma :loveu: To czekacie teraz na ubranko i ćwiczeń część dalsza . A zmieniłyście karmę ,czy jesteście na tamtej ?? Martyna coś mi się włos na brodzie strasznie kołtuni:(tyle już przez to włosów zostało wyrwanych że nie długo będzie miał taką lichą cienką kozią bródkę:shake:nie wiem co mam robić?????? Quote
Princess_York Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 A przewijasz codziennie ? Kurcze no .. Oleju może za mało kładziesz ? . Może z Westem tak wariuje że się kołtuni ? .. Chociaż to wykluczam . Quote
*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Princess_York napisał(a):A przewijasz codziennie ? Kurcze no .. Oleju może za mało kładziesz ? . Może z Westem tak wariuje że się kołtuni ? .. Chociaż to wykluczam . Codziennie...co kilka godzin już!!!!z Westem wariują fakt ale to nie od tego:(sama nie wiem..olej ok,może nawet aż za dużo daje...nie wiem???? Quote
Princess_York Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 A może to ten olej ? . Kurcze znowu może coś nie pasuje ? . A z KW jak było na kufie ? Próbowałaś Vulpesa ? .. Ale to jest masakra z tymi kosmetykami.. Quote
*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Nie to nie Kw,vulpesa nie testowaliśmy..na ciele jest dobrze,na wąsach też..tylko ta broda..masakra!!! Quote
Princess_York Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Kurcze nie wiem .. Może rozdziel włosy na brodzie na 2części i papilotuj na 2papierki ?? :lol: Quote
*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Princess_York napisał(a):Kurcze nie wiem .. Może rozdziel włosy na brodzie na 2części i papilotuj na 2papierki ?? :lol: Myślałam że jak warkoczyk zaplotę to coś to da..było jeszcze gorzej!!! Quote
*kleo* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Uli też się najbardziej chyba na brodzie kołtuni, ale na szczęście jak przed rozczesaniem odpowiednio olejem zwilżę to rozczesuję bez strat. Quote
tigrunia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Chyba tu mnie zapraszali no to jestem :cool3: Sabrinka urocza a w papilotach to już w ogóle rewelacja :loveu: Pozdrawiamy Quote
Paaula Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 my jeszcze na starej karmie, kupię na nowy rok Eukanubę. Jeśli chodzi o brodę, to tak jak mówiłam nie ma problemów, tylko mocze nam się papilot podczas picia wody. Quote
Marzena* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='jot11']Hej !! http://i56.tinypic.com/14ilims.jpg śliczna dziewczynka :loveu: Chciałam zapytać dlaczego zmieniłaś jej imię? Sabrina przecież jest super.Mi się podoba bardzo. Mi też bardzo podoba się imie Sabrina :) [quote name='Paaula'] Jak jej zakładam to zasypia, albo grzecznie leży. To zupełnie jak Carmen, ona też zasypia przy papilotowaniu :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Viky i Ja napisał(a):Mi też bardzo podoba się imie Sabrina :) To zupełnie jak Carmen, ona też zasypia przy papilotowaniu :evil_lol: Sabrina...jak ta czarownica z filmu;)oglądałyście dziewczyny? Quote
Marzena* Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 agamewa napisał(a):Sabrina...jak ta czarownica z filmu;)oglądałyście dziewczyny? Może nie tyle oglądałam co wiem o którym filmie mówisz ;) Quote
Paaula Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Rano przyszło nam ubranko i ringówka ;) Jutro postaram się wstawić jakieś zdjęcie na modelce. http://dogfashion.pl/?p=53 zamówiłam numer O 02-8. Tak mi się podoba te ubranko na niej, że zamówię jeszcze jedno. Zastanawiam się nad zamówieniem tego O 02-4. Chyba ktoś na dogo ma takie, ale może się mylę. Quote
kiniaaa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Paaula']Rano przyszło nam ubranko i ringówka ;) Jutro postaram się wstawić jakieś zdjęcie na modelce. http://dogfashion.pl/?p=53 zamówiłam numer O 02-8. Tak mi się podoba te ubranko na niej, że zamówię jeszcze jedno. Zastanawiam się nad zamówieniem tego O 02-4. Chyba ktoś na dogo ma takie, ale może się mylę. Chyba Karina takie ma ;) albo bardzo podobne :p Quote
*Jot* Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='agamewa']Sabrina...jak ta czarownica z filmu;)oglądałyście dziewczyny? Oglądałam z moją córką.Ale była też taka piosenkarka.....:diabloti: [quote name='Paaula']Rano przyszło nam ubranko i ringówka ;) Jutro postaram się wstawić jakieś zdjęcie na modelce. http://dogfashion.pl/?p=53 zamówiłam numer O 02-8. Tak mi się podoba te ubranko na niej, że zamówię jeszcze jedno. Zastanawiam się nad zamówieniem tego O 02-4. Chyba ktoś na dogo ma takie, ale może się mylę. Hej !! Śliczne to ubranko. A takie 02-4 to ma Marzcia dla Vikusi i Carmusi to wiem na pewno. No to czekamy na foteczki. :multi: Quote
Paaula Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 te ubranko jest takie bardziej bawełniane, a tamto co się zastanawiam nad nim wygląda na takie bardziej śliskie. Chyba? Quote
karkakarka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Te ubranko mam ja i Marzenka :loveu: tzn nasze psy hehe A to w kropki jest z lajkry (nie wiem jak się pisze) faje jest - ja jestem z niego Bardzo zadowolona :D Quote
Paaula Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 ja mam te różowe jest z lycry, ale takie bardziej matowe jest. Podoba mi się. A te co Wy macie jest takie bardziej śliskie? Quote
Recommended Posts