Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paaula napisał(a):
W końcu będę mogła niedługo poćwiczyć z ringówką. U mojej Fibuśki najgorsze są papiloty na wąsach, bo ciągle je zdejmuje.

może na początek zawiąż jej gumeczki ;) chyba trudniej je ściągnąć i mała się przyzwyczai że ma tam coś związane ;)

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karkakarka napisał(a):
Zawiżż gumki - ja mojej zakładałam papiloty i mimo, ze jej nie przeszkadzały to sobie je pozrywała i teraz wąsy oraz broda są krótkie w stosunku do całej reszty :/

W moim przypadku mam ogromny problem z włosami z brody....

Posted

u mnie broda jeszcze jako tako się trzyma. Ja się dziwie, że mała tak dobrze znosi te papilotowanie. Jak jej zakładam to zasypia, albo grzecznie leży. Najgorsze jest dla mnie pielęgnacja uszu, bo ona się nie daje dotknąć i się wyrywa.

Posted

agamewa napisał(a):
W moim przypadku mam ogromny problem z włosami z brody....

A co się dzieje z wąsami ? :roll:

Co do wąsów u Arweny nigdy problemów nie było i nie ma . Od początku nosiła normalnie ,nie ściągała i nie wyrywała.

No ,brawo ! Pierwsze kroczki już są :) . Smiesznie wygląda w papilotach :evil_lol: Tyle tych włosów ma :loveu:
To czekacie teraz na ubranko i ćwiczeń część dalsza .
A zmieniłyście karmę ,czy jesteście na tamtej ??

Posted

Princess_York napisał(a):
A co się dzieje z wąsami ? :roll:

Co do wąsów u Arweny nigdy problemów nie było i nie ma . Od początku nosiła normalnie ,nie ściągała i nie wyrywała.

No ,brawo ! Pierwsze kroczki już są :) . Smiesznie wygląda w papilotach :evil_lol: Tyle tych włosów ma :loveu:
To czekacie teraz na ubranko i ćwiczeń część dalsza .
A zmieniłyście karmę ,czy jesteście na tamtej ??

Martyna coś mi się włos na brodzie strasznie kołtuni:(tyle już przez to włosów zostało wyrwanych że nie długo będzie miał taką lichą cienką kozią bródkę:shake:nie wiem co mam robić??????

Posted

Princess_York napisał(a):
A przewijasz codziennie ? Kurcze no .. Oleju może za mało kładziesz ? . Może z Westem tak wariuje że się kołtuni ? .. Chociaż to wykluczam .

Codziennie...co kilka godzin już!!!!z Westem wariują fakt ale to nie od tego:(sama nie wiem..olej ok,może nawet aż za dużo daje...nie wiem????

Posted

my jeszcze na starej karmie, kupię na nowy rok Eukanubę. Jeśli chodzi o brodę, to tak jak mówiłam nie ma problemów, tylko mocze nam się papilot podczas picia wody.

Posted

[quote name='jot11']Hej !!
http://i56.tinypic.com/14ilims.jpg śliczna dziewczynka :loveu:
Chciałam zapytać dlaczego zmieniłaś jej imię? Sabrina przecież jest super.Mi się podoba bardzo.

Mi też bardzo podoba się imie Sabrina :)

[quote name='Paaula'] Jak jej zakładam to zasypia, albo grzecznie leży.

To zupełnie jak Carmen, ona też zasypia przy papilotowaniu :evil_lol:

Posted

Rano przyszło nam ubranko i ringówka ;) Jutro postaram się wstawić jakieś zdjęcie na modelce. http://dogfashion.pl/?p=53 zamówiłam numer O 02-8. Tak mi się podoba te ubranko na niej, że zamówię jeszcze jedno. Zastanawiam się nad zamówieniem tego O 02-4. Chyba ktoś na dogo ma takie, ale może się mylę.

Posted

[quote name='Paaula']Rano przyszło nam ubranko i ringówka ;) Jutro postaram się wstawić jakieś zdjęcie na modelce. http://dogfashion.pl/?p=53 zamówiłam numer O 02-8. Tak mi się podoba te ubranko na niej, że zamówię jeszcze jedno. Zastanawiam się nad zamówieniem tego O 02-4. Chyba ktoś na dogo ma takie, ale może się mylę.

Chyba Karina takie ma ;) albo bardzo podobne :p

Posted

[quote name='agamewa']Sabrina...jak ta czarownica z filmu;)oglądałyście dziewczyny?

Oglądałam z moją córką.Ale była też taka piosenkarka.....:diabloti:

[quote name='Paaula']Rano przyszło nam ubranko i ringówka ;) Jutro postaram się wstawić jakieś zdjęcie na modelce. http://dogfashion.pl/?p=53 zamówiłam numer O 02-8. Tak mi się podoba te ubranko na niej, że zamówię jeszcze jedno. Zastanawiam się nad zamówieniem tego O 02-4. Chyba ktoś na dogo ma takie, ale może się mylę.

Hej !!
Śliczne to ubranko.
A takie 02-4 to ma Marzcia dla Vikusi i Carmusi to wiem na pewno.
No to czekamy na foteczki. :multi: