Marzena* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 agamewa napisał(a):Te narzutki na stół też fajne mają,ciekawa jestem jak cenowo? O narzutki nigdy nie pytałam. Tam trzeba dzwonić bo poza koszulkami to innych cen na stronie nie ma. Ale ja bardzo lubię tam zamawiać bo można się dogadać, ceny przystępne i dobra jakość. Quote
*Agnieszka* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Viky i Ja napisał(a):O narzutki nigdy nie pytałam. Tam trzeba dzwonić bo poza koszulkami to innych cen na stronie nie ma. Ale ja bardzo lubię tam zamawiać bo można się dogadać, ceny przystępne i dobra jakość. Właśnie,koszulki na papiloty mają świetne co nie???fajniejsze niż w YC..zdecydowanie! Quote
Marzena* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 agamewa napisał(a):Właśnie,koszulki na papiloty mają świetne co nie???fajniejsze niż w YC..zdecydowanie! Z YC nie mam więc nie moge porównać, ale te z DF są super. Mam w sumie 4 (po 2 dla każdej panny) i jeszcze planuje zamówić po jednej ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ja też planuję zamówić..ale aż się boje jak ja w tym miesiącu z kasą się zmieszczę,zamierzam testować kosmetyki dla chłopaków,zakupić suszarkę z jonizacją,kupić namiot,zapłacić wystawę w NDM..masakra finansowa.pomału wykreślam różne rzeczy ale nie wiem które..oj te nasze psiaki to kosztują co???o i jeszcze karma!!! Quote
Marzena* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 agamewa napisał(a):Ja też planuję zamówić..ale aż się boje jak ja w tym miesiącu z kasą się zmieszczę,zamierzam testować kosmetyki dla chłopaków,zakupić suszarkę z jonizacją,kupić namiot,zapłacić wystawę w NDM..masakra finansowa.pomału wykreślam różne rzeczy ale nie wiem które..oj te nasze psiaki to kosztują co???o i jeszcze karma!!! Wiem o czym piszesz :( U mnie też masakra finansowa. Zapłaciłam za NDM i Nową Rudę i poszalałam z obrożami. Kupiłam takie z naturalnego jedwabiu i nawet nie pytaj za ile bo aż sama nie wierzę, że tyle dałam za obróżki ... Quote
*Agnieszka* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Viky i Ja napisał(a):Wiem o czym piszesz :( U mnie też masakra finansowa. Zapłaciłam za NDM i Nową Rudę i poszalałam z obrożami. Kupiłam takie z naturalnego jedwabiu i nawet nie pytaj za ile bo aż sama nie wierzę, że tyle dałam za obróżki ... Ja chyba się domyślam..bo mi kiedyś pisałaś:eviltong:oj tam Marzka raz się tylko żyje;)ja już z jednej strony nie mogę się doczekać kiedy kasę będę miała w ręku,wtedy mój kurek się otwiera i nie może zamknąć...ale czego się nie robi dla naszych milusińskich co? Quote
Marzena* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 agamewa napisał(a):Ja chyba się domyślam..bo mi kiedyś pisałaś:eviltong:oj tam Marzka raz się tylko żyje;)ja już z jednej strony nie mogę się doczekać kiedy kasę będę miała w ręku,wtedy mój kurek się otwiera i nie może zamknąć...ale czego się nie robi dla naszych milusińskich co? To prawda :) Ja tylko ciągle dopisuje coś do listy i mimo, że ciągle coś kupuję to lista wcale się nie kurczy ;) Jedno znika, drugie wskakuje a mój M patrzy na to z przerażeniem w oczach :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Viky i Ja napisał(a):To prawda :) Ja tylko ciągle dopisuje coś do listy i mimo, że ciągle coś kupuję to lista wcale się nie kurczy ;) Jedno znika, drugie wskakuje a mój M patrzy na to z przerażeniem w oczach :evil_lol: Dokładnie,ja to już nie mówię u mnie w rodzinie co i za ile....czego oczy nie widzą temu sercu nie żal... Quote
Karolina. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Hihi, w takich chwilach cieszę się, że nie jeżdżę na wystawy :evil_lol: Koszt utrzymania mojego psa w poprzednim miesiącu: 0zł :multi: Koszt utrzymania mojego psa w tym miesiącu: całe 35zł za szczepienie :lol: :loveu: I to by było na tyle :lol: Nooo, jeszcze dojdzie w tym tyg. koszt szczepienia na wściekliznę, ale ten miesiąc to wyjątkowy pod względem wydatków, a szczepienia to taka podstawa, i raz na rok, więc aż tak nie płaczę nad tym ;) (karmę mamy w zapasie, więc jak na razie nie muszę kupować) Fajnie co nie? :evil_lol: :lol: Quote
*Agnieszka* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Karolina. napisał(a):Hihi, w takich chwilach cieszę się, że nie jeżdżę na wystawy :evil_lol: Koszt utrzymania mojego psa w poprzednim miesiącu: 0zł :multi: Koszt utrzymania mojego psa w tym miesiącu: całe 35zł za szczepienie :lol: :loveu: I to by było na tyle :lol: Nooo, jeszcze dojdzie w tym tyg. koszt szczepienia na wściekliznę, ale ten miesiąc to wyjątkowy pod względem wydatków, a szczepienia to taka podstawa, i raz na rok, więc aż tak nie płaczę nad tym ;) (karmę mamy w zapasie, więc jak na razie nie muszę kupować) No proszę Tobie to dobrze:)ja to już niechce liczyć ile wydaje bo jeszcze zawału dostanę;) Quote
Marzena* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Karolina. napisał(a):Hihi, w takich chwilach cieszę się, że nie jeżdżę na wystawy :evil_lol: Koszt utrzymania mojego psa w poprzednim miesiącu: 0zł :multi: Koszt utrzymania mojego psa w tym miesiącu: całe 35zł za szczepienie :lol: :loveu: I to by było na tyle :lol: Nooo, jeszcze dojdzie w tym tyg. koszt szczepienia na wściekliznę, ale ten miesiąc to wyjątkowy pod względem wydatków, a szczepienia to taka podstawa, i raz na rok, więc aż tak nie płaczę nad tym ;) (karmę mamy w zapasie, więc jak na razie nie muszę kupować) Fajnie co nie? :evil_lol: :lol: Szczęściara ;) Ale tak szczerze to ja strasznie lubię te psie zakupy ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ja też uwielbiam!!!dzień w którym przyjeżdza paczka z towarkiem jest dla mnie dosłownie małym świętem,uwielbiam kupować rzeczy ,których jeszcze nie widziałam ani nie testowałam..bo są taką wielką niewiadomą;) Quote
Karolina. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ja też bardzo lubię psie zakupy :) Ale ja to nie mogę ich robić, bo zawsze nabiorę jakichś dupereli, które niby mają być przydatne dla L... a potem leżą w szufladzie... I takie zakupy to u mnie min. 100zł, co przy moich "przychodach" jest dużym wydatkiem ;) Ale teraz już Lucky ma zapewnione wszystko czego potrzebuje, smycze obróżki mamy, a szkoda mi kasy na nowe, tak samo z zabawkami - ma ich całą masę - więcej gratów mi nie potrzebnych :) Więc ograniczam się do kupowania mu karmy/smaczków i w sumie to tyle ;) Quote
Marzena* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ja mam to samo Aga :) Jak przychodzi paczka to wszystkie trzy nie możemy się doczekać żeby ją otworzyć ;) Uwielbiam kupować grzebienie, szczotki, gumki, kokardki.... Chyba łatwiej byłoby napisać czego nie lubię kupować bo.... nie ma takich rzeczy :evil_lol: Kurcze gospodyni nas pogoni za to zaśmiecanie galerii Pheobe ... Quote
*Agnieszka* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Viky i Ja napisał(a):Ja mam to samo Aga :) Jak przychodzi paczka to wszystkie trzy nie możemy się doczekać żeby ją otworzyć ;) Uwielbiam kupować grzebienie, szczotki, gumki, kokardki.... Chyba łatwiej byłoby napisać czego nie lubię kupować bo.... nie ma takich rzeczy :evil_lol: Kurcze gospodyni nas pogoni za to zaśmiecanie galerii Pheobe ... Ups..właśnie Paula chyba się nie pogniewasz????mam nadzieję że nie zrobisz nam tego? Dobrze ja to już mykam spać Dobranoc Quote
Marzena* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 agamewa napisał(a):Ups..właśnie Paula chyba się nie pogniewasz????mam nadzieję że nie zrobisz nam tego? Dobrze ja to już mykam spać Dobranoc A ja mykam zawijać dziewczyny ;) Dobranoc :) Quote
chrupcia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dziewczyny ja się też przyłączam do tych co lubią psie zakupy :) bardzo lubie kupować rzeczy Jazzowi :p i też nie moge się doczekać kiedy przyjdą ;) Cześć Dziewczynki :) Quote
Paaula Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 możecie mi zaśmiecać tą galerię, bo widzę, że nie tylko ja wydaję tyle kasy na psa. W tym miesiącu muszę kupić ringówkę i ubranie na tej stronie, którą mi podała Marzenka. Karmę mamy już w zapasie ( hodowca polecił Starterem karmić i przy zamówieniu 10kg wcale tak drogo nie wychodzi) smaczki dziś kupione, no to jeszcze został transporter i trzeba pieniądze odkładać na wystawy Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ja też się przyłączam do klubu zakupocholiczek :evil_lol: :) . Hejka ! . Quote
Paaula Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Hej. ćwiczymy pozycje wystawową ale ciężko nam to idzie Quote
*Jot* Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Paaula napisał(a):Hej. ćwiczymy pozycje wystawową ale ciężko nam to idzie Z dnia na dzień pójdzie coraz lepiej :multi: Cześć !! Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Może zdjęcie jakieś w statyce ,chociaż spróbujcie ?? :) . Quote
Paaula Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 jak będzie miał kto mi zrobic zdjęcie to jakieś wrzucę. Mała się szybko rozprasza, więc to jest jeszcze trudniejsze. Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Próbuj z parówkami czy przysmakiem jakimś ;) . To zawsze pomaga :eviltong: Quote
Paaula Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 oczywiście, że z przysmakami, bez tego ani rusz. Tylko po prostu ona się szybko rozprasza. Potrafi ładnie stać gdy jest cicho, ale gdy coś usłyszy to już ciężko. Quote
Recommended Posts