Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia trochę ciemne bo o 7 rano robione, a teraz słońce u nas już świeci ;) Ja się zastanawiam, czy drugiego ubranka w mniejszym rozmiarze nie kupić bo jak chodzi to czasami łapka jej wychodzi z rękawa.

Posted

Ale śniegu u was dużo, u nas tylko mróz.
Ja nie wiem jak z tymi ubrankami, ale z tego co wiem to Marzena i Karina mają "0" dla swoich dziewczyn, te ubranka raczej nie powinny być za duże.
Jak już pisałam ja mam od nich siatkę, rozmiar 1, ale nie wiem czy te na papiloty nie wychodzą większe.

Posted

Hej!
Mała bosko wygląda w papilotach :;oveu:

W DF siati mają chyba większe rozmiary - coą mi tak świta, bo Marzka kiedyśpisała - ona ma sitkę i ubranko z tatąd więc ma porównaie. Mslę że dla Dorki spokojnie rozniar 0.

A jak Sabrince spada ubranko to złap je na grzbiecie gumeczką - ja tak robię z naszą siatką.

Posted

ubranko nie spada tylko łapka wychodzi i zamiast w rękawie znajduje się w środku. Na DF na pewno będę zamawiać jeszcze jedno ubranko pewnie wezmę rozmiar 1 i kombinezon. Wiecie może jakie są ceny kombinezonów?

Posted

[quote name='Paaula'] Ja się zastanawiam, czy drugiego ubranka w mniejszym rozmiarze nie kupić bo jak chodzi to czasami łapka jej wychodzi z rękawa.

Jeśli "gubi" łapki to ubranko jest za duże. Powinnaś wziąć mniejsze szczególnie to śliskie.
http://i51.tinypic.com/2i9qvyo.jpg na zdjęciu widać nawet, że jest trochę duże. Ja pierwszą koszulkę też kupiłam za dużą (tą w kropki) i teraz zawiązuję na karku gumką bo inaczej ciągle łapiki uciekają.
A tak w ogóle to śliczna dziewczynka :)

[quote name='dagos1']Ale śniegu u was dużo, u nas tylko mróz.
Ja nie wiem jak z tymi ubrankami, ale z tego co wiem to Marzena i Karina mają "0" dla swoich dziewczyn, te ubranka raczej nie powinny być za duże.
Jak już pisałam ja mam od nich siatkę, rozmiar 1, ale nie wiem czy te na papiloty nie wychodzą większe.

Wręcz odwrotnie. Siateczkę mamy 2 też z DF i jest na styk a koszulka musi być 0 bo z 1 łapki wychodzą.

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Paula :lol:
Nareszcie śnieg pada :multi: ja Kajtkowi muszę zacząć kupować ubranka :loveu:

Posted

Paaula napisał(a):
A ja mam zamiar kupić drugie ubranko rozmiar 1 i kombinezon. Marzenka wiesz może jakie są ceny na DF?

Niestety nie pamiętam :shake:
Pytałam kiedyś (nie tak dawno) o kombinezony, ale niestety moja skleroza daje znać o sobie :oops:
Wiem tylko, że to nie były jakieś ceny szokujące ;)

Posted

[quote name='Viky i Ja']Niestety nie pamiętam :shake:
Pytałam kiedyś (nie tak dawno) o kombinezony, ale niestety moja skleroza daje znać o sobie :oops:
Wiem tylko, że to nie były jakieś ceny szokujące ;)
Ja w najbliższym czasie zadzwonię i dowiem się w takim razie.

U nas dużo śniegu i fotki śniegowe oczywiście też ;) Ubranko było w paraniu więc założyłam jakiś sweterek (dziecięcy) Aha i jeszcze dzisiaj czeka nas kąpiel i papiloty