Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fusiafusia
Posted

Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii :multi:śliczne ma imię twoja Pheobe :loveu: może jakieś fotki??? ;) czekamy cierpliwie na nowe zdjątka Pheobe :loveu::loveu::loveu:
zapraszamy do naszej galerii***
Pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!!!

Guest Fusiafusia
Posted

A i zdjęcia wrzucaj w mniejszym rozmiarze np. (640x480)
;)

Posted

One się tak bawią. Stella otwiera pysk, a Pheobe liże jej zęby. Muszę kiedyś filmik nakręcić i wam pokazać. Stella to Alaskan Malamute waży 40 kg, a Pheobe 3 kg.

Posted

Paaula napisał(a):
One się tak bawią. Stella otwiera pysk, a Pheobe liże jej zęby. Muszę kiedyś filmik nakręcić i wam pokazać. Stella to Alaskan Malamute waży 40 kg, a Pheobe 3 kg.

my z rewizytą, śliczne psiaki
taki filmik byłby super dla zmiany opinii o "bojących sie wszystkiego" yorkach

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Paula :multi:
śliczna fotka :loveu::loveu::loveu: ale Pheobe i Stella fajnie się bawią :evil_lol: ....!!!

Posted

My też wpadamy z rewizytą do siostrzyczki Carmen :)
Pheobe jest śliczna :loveu: Obserwowałam ją na stronie Restarta i baaaardzo mi się podobała :)

A wiesz, że na dogo jest jeszcze jedna restartowa panienka ???
Cleosia jest też spokrewniona z naszymi dziewczynami. Matka Cleo i Romantic są rodzeństwem.

Posted

Viky i Ja napisał(a):
My też wpadamy z rewizytą do siostrzyczki Carmen :)
Pheobe jest śliczna :loveu: Obserwowałam ją na stronie Restarta i baaaardzo mi się podobała :)

A wiesz, że na dogo jest jeszcze jedna restartowa panienka ???
Cleosia jest też spokrewniona z naszymi dziewczynami. Matka Cleo i Romantic są rodzeństwem.

tak tak widziałam. W ogóle jest tutaj dużo osób wystawiających swoje psiaki. Mam nadzieje, że znajdę u was jakąś pomoc w przygotowaniu pieska do wystawy ;)

Posted

Paaula napisał(a):
tak tak widziałam. W ogóle jest tutaj dużo osób wystawiających swoje psiaki. Mam nadzieje, że znajdę u was jakąś pomoc w przygotowaniu pieska do wystawy ;)

A skąd jesteście jeśli to nie tajemnica ???
Moje doświadczenie wystawowe jest jeszcze niewielkie (do końca roku będziemy mieć 5 wystaw), ale chętnie podziele się tym co już wiem ;)

Posted

jesteśmy z Siedlec, a więc wystawy w Warszawie (mamy 100 km) Chcę zacząć zawijać papiloty, ale nie wiem czy włos nie jest jeszcze za krótki. Uczymy się teraz pozycji wystawowej. Niedługo wrzucę jakieś nowe fotki