nikaxxx Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Mam ałe pytanko czy jest jakaś karma, która spełnia te same wymogi co royal canin intestinal i royal canin hypoalergenic? nie ukrywam, że troszke one kosztuja a mój onek musi je jeść Quote
moth Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Są odpowiedniki tych karm z linii weterynaryjnych Eukanuby i Hill'sa. Ale podejrzewam, że ich cena jest wyższa niż Royala. Spróbuj poszukać w internetowych sklepach. Sama się kiedyś intersowałam tymi karmami i znalazłam taniej niż u weta. Niektóre sklepy przy zakupie dwóch opakowań dają zniżke. Quote
Cathedral Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Karmy Trovet to karmy specjalnego przeznaczenia, ale tak przejrzałam ceny, to też wydaje mi się drogo. Quote
Mokka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Karmiłam kiedys psa Trovetem i wtedy był tańszy od Hill'sa, Eukanuby i Royala, ale to było parę lat temu... TUTAJ i TUTAJ Więcej linków nie mam, bo zmieniałam komputer i nie wszystko mam przeniesione, ale gdzieś tu, na Dogomanii są linki do e-sklepów, poszukaj. Quote
Recommended Posts