Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetnie :multi: Oby domki okazały się odpowiedzialniejsze niż domek mamy szczeniaczków. Tylko te kluchy na zdjęciu takie maleńkie i nieporadne, że aż mi ich żal,że już muszą rozstać się z mamą i rodzeństwem. Hodowcą to ja bym nie mogła być bo pewnie wszystkie szczeniaki zostały by u mnie :p

Posted

dostałam takeigo meila ...:shake::shake:

jestem bardzo zainteresowana pieskami. Maja siastra i ja szukamy juz od dawna 4 szczeniakow ktore mozna by zaadoptowac gdyz kazda z nas ma po 2 dzieci (10 -18lat).Jest tylkoj eden problem gdyz mieszkamy w Niemczech .
Mam okazje przyjechac do Pani w czwartek i odebrac pieski. Jezeli Pani nie ma nic przeciwko temu to prosze o opdowiedz. Czy te pieski jak dorosna beda male cza srednie:shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

Ręce opadają :shock:W Niemczech nie ma szczeniaczków? Może zrobimy zrzutkę i wyślemy 4 pluszowe pieski :eviltong: To ile jeszcze maluchów czeka na dom w Polsce?

Posted

dziewczynka od piatku w domku
został tylko chłopak ..........

ponoc sunia strsaznie płakała jak ja zabierali skomlała

martwie sie o nia czy aby bedzie jej tam dobrze

ja jestem w kołobrzegu jeszcze tydzień

sprawdze warunki !!!!jak wróce

• 2 weeks later...
Posted

Błagamy o pomoc dla Bazyla z padaczką
bardzo cierpi, już praktycznie [B]nie chodzi,[/B] mamy czas do poniedziałku inaczej [B]morbital!![/B]!

Bazyl woła o pomoc!
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/197405-Bazyl-m%C5%82ody-pies-z-wyrokiem?p=15891464#post15891464"]http://www.dogomania.pl/threads/1974...4#post15891464[/URL]