anuleq Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 No dobra. No to pozujemy W tle demolka psów - tapety Ktoś przywlaszczyl sobie czyjes nieuzywane poslanie Czego? Zabierz ten aparat bo sie zamkne w sobie... Quote
anuleq Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Lepiej? :P Już nie bijcie i nie gryźcie, bo jak depresja minie to kto będzie nowe fotki wrzucal? Quote
moon_light Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 lepiej :) mala jest urocza:loveu: i ma super spanko powiesz mi gdzie i za ile takie mozna dostac? Quote
Paulina87 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Super zdjęcia to musi być Pinia i już :evil_lol: Quote
anuleq Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 moon_light napisał(a):lepiej :) mala jest urocza:loveu: i ma super spanko powiesz mi gdzie i za ile takie mozna dostac? Za drogo ;P (116zl) W animalia Grande Cane i wszedzie gdzie maja poslania hiltona Quote
Akitka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pinacolada słodziutka... A Bounty uroczy mężczyzna już. :) Quote
Kila Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ania wrzuca wszystkie fotki i nie zostawia mi juz nic do wrzucenia;( Ale teraz mi sie uda:evil_lol: Psiaki mowia dobranoc :loveu: A o spanku Ania gdzies juz pisala. Nie oplaca sie. Nie dosc ze drogo to jeszcze kiepsko zszyte (psiaki moga sie bez problemu dostac do szwow i innych farfocli). Jedynie fajnie wyglada w te lapki;) Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 przyznam sie ze nie przepadam za jasnym umaszczenie u husky ale ta malutka jesty sliczna:loveu: :loveu: :loveu: Bounty wyrósł na pieknego psa:loveu: :loveu: Quote
Kila Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 I na dodatek Bounty ma taki troche nie "haszczakowy" pyszczek. Dluzszy, wezszy... Na zywo trzeba zobaczyc ciezko opisac a na zdjeciach tak jeszcze tego nie widac^^" Ale jest najpiekniejszy;) Zreszta glowa i pyszczek beda mu sie jeszcze zmieniac ale bedzie sie wyroznial z tego powodu i tak;) Marta_Ares ja chcialem jasniejsza sunie ale miala niebieskie oczka a Ania wolala z ciemno brazowymi wiec wzialem Pinacolade o troszke ciemniejszym umaszczeniu^^ Nie zaluje bo oczka maja podobne^^ Nie lubimy blekitnych oczek;) Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Oczka maja sliczne a faktycznie bounty ma maske podobna do malamuta, ja jestem bardzo ciekawa jakie umaszczenie bedzie miala Pinacolada jak urosnie, a co do koloru dla mnie w sumie obojetnie jaki kolor, blekitne sa bardziej popularne bo przecie niektorzy znaja tylko wilcze umszaczenie u husky i blekitne oczy (tylko taki pies jest dla nich rasowy):cool1: Quote
Kila Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Nie raz slyszelismy ze Bounty nie jest rasowy bo nie ma niebieskich oczu. Maska... Maski przeciez husky maja rozne i wcale nie jest malamucia... Maska jest ok... To pyszczek ma dosyc nietypowy ale tez nie malamuci;) Pinacolada ma w metryczce wpisane umaszczenie zlote ale nie wiem jaki daltonista to pisal (zwlaszcza ze wtedy nie miala jeszcze tyle tego zlotego) bo ona bedzie srebrno biala (czyli takie szare z bialym)... Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 napisalam tylko ze podobna do malamuta, ale przeciez wiem ze jest bardzo duzo roznych mask u husky:roll: Quote
Paulina87 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Pinacolada będzie srebrna, często tak jest, że szczeniak w metryce ma jakiś kolor a później ma inny. Jurze kolor sierści zmienił się wraz z pierwszym doszczętnym linieniem. A Bounty faktycznie pysk ma mało haszczy, ale ciągle rośnie i zmienia się, trzeba poczekać do czasu jak skończy gdzieś 2 lata wtedy będzie można oceniać :cool3: Quote
anuleq Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Paulinka18 napisał(a): A Bounty faktycznie pysk ma mało haszczy, ale ciągle rośnie i zmienia się, trzeba poczekać do czasu jak skończy gdzieś 2 lata wtedy będzie można oceniać :cool3: Wtedy będą do nas walić drzwiami i oknami (już pukają do drzwi, pan z 8 mies, huskopodobną sunią mającą ok 43cm w klebie) :P A my stanowcze "NIE" :evil_lol: Nie możecie zaprzeczyć że mimo malohuskyego pyska jest piękny (:mad: ) :evil_lol: ... Z resztą, Paulinka, zapraszamy do wawy, sama ocenisz :eviltong: Quote
Paulina87 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 anuleq napisał(a):Wtedy będą do nas walić drzwiami i oknami (już pukają do drzwi, pan z 8 mies, huskopodobną sunią mającą ok 43cm w klebie) :P A my stanowcze "NIE" :evil_lol: Nie możecie zaprzeczyć że mimo malohuskyego pyska jest piękny (:mad: ) :evil_lol: ... Z resztą, Paulinka, zapraszamy do wawy, sama ocenisz :eviltong: Pewnie, że jest piękny. Dziękuję za zaproszenie chętnie bym skorzystała gdyby to nie było tak daleko. Ale w takim razie to ja zapraszam w przyszłym roku w czerwcu na wystawę do Kalisza :cool3: Quote
Kila Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 A to moze skorzystamy o ile nam sie na wystawach spodoba i bedziemy mieli czas;) Quote
chicken Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Marta_Ares']Oczka maja sliczne a faktycznie bounty ma maske podobna do malamuta, ja jestem bardzo ciekawa jakie umaszczenie bedzie miala Pinacolada jak urosnie, a co do koloru dla mnie w sumie obojetnie jaki kolor, blekitne sa bardziej popularne bo przecie niektorzy znaja tylko wilcze umszaczenie u husky i blekitne oczy (tylko taki pies jest dla nich rasowy):cool1: Srebrne... Quote
chicken Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Nareszcie fotki :multi: I nareszcie cos an nich widac :multi: PS:Nie wiem co wy chcecie od pychola Bountiego... :cool1: On jest w okresie wzrostu i jest "brzydkim kaczatkiem" jak kazdy pies w tym wieku... :P Quote
anuleq Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Chicken, ja Ci dam brzydkie kaczątko! Ty, ty, ty...KACZKO JEDNA! :P Znowu chorzy, a raczej chory... pies... :-S Znowu wymiotuje :-S Quote
Akitka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ja dalej jestem zauroczona Pinacoladą. :loveu: I jak w końcu ją będziecie nazywać po domowemu? Quote
chicken Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 anuleq napisał(a):Chicken, ja Ci dam brzydkie kaczątko! Ty, ty, ty...KACZKO JEDNA! :P Znowu chorzy, a raczej chory... pies... :-S Znowu wymiotuje :-S :evil_lol::evil_lol: Nie rozumiem skad to zgorszenie :eviltong: Przeciez kazde brzydkie kaczatko wyrasta na pieknego labedzia :loveu: Kesi tez wyglada pokracznie porzeciez-to psie dzieci ;) Quote
anuleq Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Chicken, cierpimy na drobiofobie, ktora obajwia sie atakiem epilepsji i toczeniem piany z ust na widok kaczek, kaczątek, kaczuszek :P Akitka, po domowemu chyba zostanie Proxy (vel. Mała :P) Musimy sie pochwalić! Mała właśnie zjadła prawie całą miske żarcia! :] Zaczyna więcej jeść :) (no jak Pańcio i Pańcia kupują mięcho po 19,80zl/kg to nic dziwnego że pieski chętnie jedzą) Quote
chicken Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 anuleq napisał(a):Chicken, cierpimy na drobiofobie, ktora obajwia sie atakiem epilepsji i toczeniem piany z ust na widok kaczek, kaczątek, kaczuszek :P No no! Uwazaj co mowisz :mad: Bo jak kiedys Cie kaczka kuperkiem zachaczy to sie nei bozbierasz :x :evil_lol::evil_lol: Quote
Carolcia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 te oczka mnie rozbrajają:loveu: :loveu: :loveu: Sliczna!!:D Quote
Recommended Posts