Jump to content
Dogomania

Bounty, PINACOLADA (od str. 24) i Remis - nasze paskudki :)

Recommended Posts

Posted

No dobra.

No to pozujemy

W tle demolka psów - tapety

Ktoś przywlaszczyl sobie czyjes nieuzywane poslanie

Czego?

Zabierz ten aparat bo sie zamkne w sobie...

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moon_light napisał(a):
lepiej :) mala jest urocza:loveu:
i ma super spanko
powiesz mi gdzie i za ile takie mozna dostac?

Za drogo ;P (116zl)
W animalia
Grande Cane i wszedzie gdzie maja poslania hiltona

Posted

Ania wrzuca wszystkie fotki i nie zostawia mi juz nic do wrzucenia;(
Ale teraz mi sie uda:evil_lol:

Psiaki mowia dobranoc :loveu:

A o spanku Ania gdzies juz pisala. Nie oplaca sie. Nie dosc ze drogo to jeszcze kiepsko zszyte (psiaki moga sie bez problemu dostac do szwow i innych farfocli). Jedynie fajnie wyglada w te lapki;)

Posted

I na dodatek Bounty ma taki troche nie "haszczakowy" pyszczek. Dluzszy, wezszy... Na zywo trzeba zobaczyc ciezko opisac a na zdjeciach tak jeszcze tego nie widac^^" Ale jest najpiekniejszy;) Zreszta glowa i pyszczek beda mu sie jeszcze zmieniac ale bedzie sie wyroznial z tego powodu i tak;)

Marta_Ares ja chcialem jasniejsza sunie ale miala niebieskie oczka a Ania wolala z ciemno brazowymi wiec wzialem Pinacolade o troszke ciemniejszym umaszczeniu^^ Nie zaluje bo oczka maja podobne^^ Nie lubimy blekitnych oczek;)

Posted

Oczka maja sliczne a faktycznie bounty ma maske podobna do malamuta, ja jestem bardzo ciekawa jakie umaszczenie bedzie miala Pinacolada jak urosnie, a co do koloru dla mnie w sumie obojetnie jaki kolor, blekitne sa bardziej popularne bo przecie niektorzy znaja tylko wilcze umszaczenie u husky i blekitne oczy (tylko taki pies jest dla nich rasowy):cool1:

Posted

Nie raz slyszelismy ze Bounty nie jest rasowy bo nie ma niebieskich oczu.
Maska... Maski przeciez husky maja rozne i wcale nie jest malamucia... Maska jest ok... To pyszczek ma dosyc nietypowy ale tez nie malamuci;)
Pinacolada ma w metryczce wpisane umaszczenie zlote ale nie wiem jaki daltonista to pisal (zwlaszcza ze wtedy nie miala jeszcze tyle tego zlotego) bo ona bedzie srebrno biala (czyli takie szare z bialym)...

Posted

Pinacolada będzie srebrna, często tak jest, że szczeniak w metryce ma jakiś kolor a później ma inny. Jurze kolor sierści zmienił się wraz z pierwszym doszczętnym linieniem.

A Bounty faktycznie pysk ma mało haszczy, ale ciągle rośnie i zmienia się, trzeba poczekać do czasu jak skończy gdzieś 2 lata wtedy będzie można oceniać :cool3:

Posted

Paulinka18 napisał(a):

A Bounty faktycznie pysk ma mało haszczy, ale ciągle rośnie i zmienia się, trzeba poczekać do czasu jak skończy gdzieś 2 lata wtedy będzie można oceniać :cool3:

Wtedy będą do nas walić drzwiami i oknami (już pukają do drzwi, pan z 8 mies, huskopodobną sunią mającą ok 43cm w klebie) :P A my stanowcze "NIE" :evil_lol: Nie możecie zaprzeczyć że mimo malohuskyego pyska jest piękny (:mad: ) :evil_lol: ... Z resztą, Paulinka, zapraszamy do wawy, sama ocenisz :eviltong:

Posted

anuleq napisał(a):
Wtedy będą do nas walić drzwiami i oknami (już pukają do drzwi, pan z 8 mies, huskopodobną sunią mającą ok 43cm w klebie) :P A my stanowcze "NIE" :evil_lol: Nie możecie zaprzeczyć że mimo malohuskyego pyska jest piękny (:mad: ) :evil_lol: ... Z resztą, Paulinka, zapraszamy do wawy, sama ocenisz :eviltong:

Pewnie, że jest piękny. Dziękuję za zaproszenie chętnie bym skorzystała gdyby to nie było tak daleko. Ale w takim razie to ja zapraszam w przyszłym roku w czerwcu na wystawę do Kalisza :cool3:

Posted

[quote name='Marta_Ares']Oczka maja sliczne a faktycznie bounty ma maske podobna do malamuta, ja jestem bardzo ciekawa jakie umaszczenie bedzie miala Pinacolada jak urosnie, a co do koloru dla mnie w sumie obojetnie jaki kolor, blekitne sa bardziej popularne bo przecie niektorzy znaja tylko wilcze umszaczenie u husky i blekitne oczy (tylko taki pies jest dla nich rasowy):cool1:
Srebrne...

Posted

Nareszcie fotki :multi: I nareszcie cos an nich widac :multi:
PS:Nie wiem co wy chcecie od pychola Bountiego... :cool1: On jest w okresie wzrostu i jest "brzydkim kaczatkiem" jak kazdy pies w tym wieku... :P

Posted

anuleq napisał(a):
Chicken, ja Ci dam brzydkie kaczątko! Ty, ty, ty...KACZKO JEDNA! :P

Znowu chorzy, a raczej chory... pies... :-S Znowu wymiotuje :-S

:evil_lol::evil_lol:
Nie rozumiem skad to zgorszenie :eviltong: Przeciez kazde brzydkie kaczatko wyrasta na pieknego labedzia :loveu:
Kesi tez wyglada pokracznie porzeciez-to psie dzieci ;)

Posted

Chicken, cierpimy na drobiofobie, ktora obajwia sie atakiem epilepsji i toczeniem piany z ust na widok kaczek, kaczątek, kaczuszek :P

Akitka, po domowemu chyba zostanie Proxy (vel. Mała :P)

Musimy sie pochwalić! Mała właśnie zjadła prawie całą miske żarcia! :] Zaczyna więcej jeść :)
(no jak Pańcio i Pańcia kupują mięcho po 19,80zl/kg to nic dziwnego że pieski chętnie jedzą)

Posted

anuleq napisał(a):
Chicken, cierpimy na drobiofobie, ktora obajwia sie atakiem epilepsji i toczeniem piany z ust na widok kaczek, kaczątek, kaczuszek :P

No no! Uwazaj co mowisz :mad: Bo jak kiedys Cie kaczka kuperkiem zachaczy to sie nei bozbierasz :x
:evil_lol::evil_lol: