Jump to content
Dogomania

Bounty, PINACOLADA (od str. 24) i Remis - nasze paskudki :)

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a czy cwiczycie z Bountym przychodzenie na wołanie np na lugiej lince??? To zawsze sie przyda nawet jesli nie chcecie spuszczac psa na otwartym terenie

Staramy sie ale to moze zadzialac (nie zawsze) jak nie ma nikogo ani niczego w okolicy... Wszystko ciekawsze niz przyjscie na wolanie dla niego a juz na pewno inne psy i ludzie wiec w parku nie ma szans zeby go spuscic ze smyczy...

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja np. zaczęłam ostatnio chodzić ze skarpetką w kieszeni, bo Rambo skarpetki uwielbia :evil_lol:, albo mam skarpetkę na ręce i się idzie z psem na spacer :lol:
A jak widze psa to jest myk na smycz i już, a jesli jest za późno to krzyczę stój (zazwyczajs taje) i lecę po niego , a na osiedlowych psach to wrzeszczę tudzieź sie przymilam do psa Bunia chodź tu :evil_lol: i smakole jak wlezie, na samym początku (zimą) zakładałam rajtki , skarpety trampki, koszulkę, sweter polar, czapkę rękawiczki i szalki i wio z psem (biega się szybciej za psem niz w ubraniu zimowym :evil_lol::evil_lol: ) o i obowiązkowo kiełbacha w kieszeni . :evil_lol::evil_lol:
tak mnie na wspominki wzięło :oops:

Posted

Kila napisał(a):
Bounty tez na nic nie reaguje... Nawet na smakolyk potrafi nie zwrocic uwagi jak go cos zainteresuje np. inny pies...

Guzik prawda! Dzisiaj ze mna na spacerze reagowal na "Bounty, chodz!". Fakt, musialam do niego sie 3-4 razy laskawie zwrocic ale sie ruszyl ;P
Poza tym czasem mu sie uda siad zrobić... ;) Już bez przekupstwa...
Z reszta sam wlasnie widziales jak przyszedl do mnie ;)

Posted

No dobra na "Bounty chodz" to czasami reagowal;) Wlasciwie zawsze jak widzial ze chce z nim pobiegac;) I pozniej tez dosyc czesto... Ale jezeli sie nic ciekawego dla niego nie dzialo;P Uczy sie dzieciak dopiero;) W koncu zacznie reagowac;)

Posted

Jak już niektorzy wiedzą mamy maly dylemat... Więcej gdy wszystko sie wyjasni... Chicken, w wolnej chwili sprobuj wybic nam ten pomysl z glow... Albo pożycz troche grosza ;)

Posted

chicken napisał(a):
Wspieram cie....
Wezcie hasiorka bedzieci mieli wesolo :loveu::loveu:

Tak, wezcie tą drugą biedną psinke. Fakt faktem, wscieklam sie jak zobaczylam. Gość przyjedzie zalatwimy wszystko to pozniej kopniaka na dowidzenia dostanie... :mad: :mad: :mad:
Ech wyjasniam:
Na poczatku mielismy kupic sunie, ale hodowczyni podwyzszyla nam cene i sprzedala komus innemu.
Dlatego kupilismy Bountyego, jakas godzine dwie temu znalazlam tą sunie w jednym z serwisow internetowych.
Osoba ktora ja kupila po kilku tygodniach ją sprzedaje, hodowczyni sprzedala ją osobie nie znajacej sie na rasie co zabawniejsze osobie ktora nie uzgodnila tego z rodzina, wiec ta osoba sprzedaje ją dalej.
Coz, przeze mnie psina ma taki los bo jej nie kupilismy wtedy...
Ech... Ciekawe jak sobie poradzimy, chyba nerwosol bedzie mi potrzebny albo coś podobnego.
Zobaczymy jak wszystko sie potoczy. Jutro bede do goscia dzwonić....

Posted

TO NIE TWOJA WINA!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Pomysl ze jakbys wziela ja a nie Bountiego to potem Bounty moglby byc w tej samej sytuacji...
:shake::shake:

Posted

Decyzja podjęta w 70%, reszta procentów bedzie jak przelew wejdzie...
Pomoże ktoś w powiekszaniu pokoju? Jakies 50cm bylby wiekszy (i bardziej ustawny, bo polki mozna by bylo zamontować) jakbysmy plyty gipsowe sciagneli. A drugie poslanie musi przeciez byc blisko pierwszego...

Posted

chicken napisał(a):
I jak z maluchem?? :???::???:

Przelew nie wszedl, ale na 98% bedzie u nas. Te 2% to kwestia tego jak szybko uda nam sie zorganizować cala kwote.

Posted

Shikka napisał(a):
jejku jejku, co się dzieje? Anusia-bierzesz jeszcze jedną haskę??

Trzeba sie pojawiać czesciej na GG, wiedzialabys o co chodzi.

Posted

haska_12 napisał(a):
nie wiem o co chodzi ale prosimy o fotki :p

Plany sie zmienily, już nie chodzi o to co ostatnio. Teraz o coś innego. :eviltong: Ale i tak jutro was zaskoczymy... ^^

UWAGA! Jeśli chcecie przeżyć szok (lekki), dowiedzieć sie o co chodzi, jak zmienily sie plany i co sie jutro stanie... Przyjdzcie za 24h! Fantastyczne przezycia gwarantowane... i to zupelnie za friko. ;)

Chicken, ty tu przez przypadek pary z buzi nie pusc... :P

Posted

[quote name='chicken']Nie martwcie sie... Ani MRU MRU :cool3:

No dobrze...
A teraz specjalnie dla Ciebie.........SZARLOTKA aka. Jablecznik z ciasta polkruchego