Kila Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 O ile nam baterie w aparacie nie padna to za godzine (poltorej) troszke fotek sie pojawi;) Quote
Marta_Ares Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ja rowniez czekam na nowe fotki zszalenstwa na dworku Quote
Kila Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 To zapraszamy za poltorej godziny moze nawet jakis krotki filmik sie pojawi;) Quote
Marta_Ares Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 nie chce marudzic... ale nie widze nopwych fotek :evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Widze ze kaloryfer to jego nowy przyjaciel :evil_lol: Ladny ma gnacik :evil_lol: Quote
Kila Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Dopiero co wrocilismy z tego spaceru... Troszke dluzej potrwal:diabloti: Zaraz zgramy zdjecia i wrzucimy fotki:cool1: Quote
Kila Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Dzien dobry wieczór Moj kolega! Paproch na psim pyszczku Paaatyk Paaatyyyk cz. II Patyk cz. III lub Co ty k... wiesz o patykach? ew. Czego ty ode mnie znowu chcesz? Dwa psy, duzy i maly ^^ (Anuleq pisze z konta Kila na jego prosbe) Przystojni jesteśmy? (akurat...) Ide od niego w cholere ;P Nudny jesteś, wiesz? Chyba Cie dziabne Pod laweczka, chwila przerwy na cole i wode ;) A teraz Remis raz (bateria padla) z edycji specjalnej ^^ Quote
Kila Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Komentujcie bo Bounty uzna ze sie nie podoba i juz nie bedzie pozowal:cool1: Teraz spi ubrudzony i zmeczony na lozku:evil_lol: Quote
Paulina87 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Bounty ma takie sliczne duże oczy :loveu: Quote
Marta_Ares Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Bounty jak zawsze PIEKNYYYYYYYYYYY:loveu: :loveu: ja tez chce takie cudo w domu (kolega dla Aresika):evil_lol: Quote
anuleq Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Marta_Ares napisał(a):Co tam slychac u slicznego maluszka???? A nic szczegolnego, to co zwykle, ogranicza demolke do minimum, w ogole coś mi sie panowie rozleniwili. A to zdjęcia ze spaceru 5.08 po 23 ^^ Bounty i jego o 2 tyg starsza kolezanka Ja sie z tobą policze!! Remis bojący sie flesha i mrzawki (i zbyt duzej ilosci szczeniakow, gdyż jeden to max co może znieść) Spokojne maluchy ^^ Remis patrzacy na szczeniaki "O co tu chodzi? Wygladam na nianke?" Ja chce parasol :/ Gdzie ten maluch? (Remis zawsze jak idzie z przodu oglada sie na Bountyego co jakiś czas, wraca sie do tylu jak go nie widzi) No mokro... Zabierzcie tego flesha!!! Zabierzcie tego flesha!!! cz. II Wszyscy moi panowie... Wszyscy moi panowie cz II (Remisowi akurat zebrala sie ochota na drapanie za uchem) Quote
anuleq Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Marta_Ares napisał(a):o Remis tez sie pojawil siuper Nad nim też trzeba sie pozachwycać, może niedlugo Miśke wam pokaże? :P Jak na razie zastanawiam sie co w Remisie siedzi, 12 lat a mnie dopiero teraz na to naszlo ^^ Quote
nathaniel Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 A co to za koleżanka Bountego ? Wygląda jak jakis gończak :lol: Quote
anuleq Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 nathaniel napisał(a):A co to za koleżanka Bountego ? Wygląda jak jakis gończak :lol: Jakis seter, ale zabij mnie a wiecej nie powiem a wstyd sie drugi raz pytać co to ^^ Pamietam jeszcze tyle że nie ma papierow... Quote
chicken Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Sliczne fotki-bede odwiedzac zeby patrzec na nowe w miare mozliosci :p:p Quote
Kila Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Kesi tez jest sliczna;) Zagladam codziennie;) Tylko ze caly czas wydaje mi sie ze Bounty jest mniejszy niz ona w jego wieku:( Quote
Shikka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Cudne psiaki :) A Haszczydełko jakie słodkie :) Musimy częściej tu zaglądać... :) Quote
Kila Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Bounty sobie dzis pohasał z Shikką:diabloti: Jak jakies zdjecia wyszly to sie zaraz pojawia:cool1: Quote
chicken Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ooooo ja tez!! :loveu::loveu: Super macie ze sie mozecie spotykac!! Pogram sobie z kolezanka w Wormsy 4 i wpadne poogladac zdjatka :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts