agara Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Hop, hop!!! w górę! Prosimy fotki, bo mod usunie wątek, a tego przecież nie chcemt:) Quote
anuleq Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Malta-GD napisał(a):Hop, hop!!! w górę! Prosimy fotki, bo mod usunie wątek, a tego przecież nie chcemt:) Mamy problem :( Po przemeblowaniu aparatu znalezc nie mozemy :( Nie usuwac mi galerii! To 'drinka' dostaniecie ;] Quote
chicken Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 A my z niecierpliwoscia czekamy na wiesci... :cool3: Quote
Marta_Ares Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 ja rowniez czekam na info i na new fotki.... Quote
anuleq Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Info: Bounty 100% zdrowy. ;P Nawet w 101% :) Fotki: Zzzz.... Ten pies wbrew pozorom żyje... ;P A teraz nowość w naszej galerii ;) Miśka ;) Mlask, mlask... A po jedzeniu spać ;) Czego? CZEGO się pytam? Masz żarcie? Nie masz żarcia ? To spadaj! Ja ide spać. Daj żryć albo won! A teraz specjalność zakładu: Auuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
agara Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 hehe, fajne fotoski:) A filmiku obejżeż nie moge...;/ Quote
chicken Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 SUPER SUPER!! Filmik mi si enarazie sciaga :D Quote
moon_light Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 No wreszcie nowe zdjątka !!! heh, jak je oglądam, to prawie czuję tą milutką sierść :) Jaki duży już chłopak urósł! Quote
anuleq Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Ciociu Chicken, zdjęć jak stoimy nie damy rady zrobić, może być jak siedzi? Moon light! Gdzie on urósł? Przytył prędzej ;) Quote
moon_light Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 anuleq napisał(a): Moon light! Gdzie on urósł? Przytył prędzej ;) taki wyraz pyska ma już mało szczeniakowaty :) facet prawdziwy:D Quote
chicken Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Jasne ze takie moga byc :) Sliczny jest... i zmeznial :P Quote
maartuusia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Anuleq, przewertowałam dziś całą Twoją (przepraszam Waszą) galerię. Piekności, piękności, piękności :loveu: :loveu: :loveu: Szybszy się nie odzywa... Quote
Kila Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Bountyemu zostal jeszcze tylko jeden zabek mleczny (kiel;) ). Nowe zdjecia w galerii wkrotce. Quote
cuciola Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 a Yoghiemu juz wszystkie mleczaki wypadly i nowe kielki tez juz rosna! Quote
Koma Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Dawno do was nie zaglądałam i nie mogłam go poznać, tak urósł :-o To chyba najpiękniejszy husky jakiego widziałam, bardzo mi się podoba jego umaszczenie, jest taki czyściutki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anuleq Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Koma napisał(a):jest taki czyściutki :loveu: :loveu: :loveu: Zwlaszcza po wytarzaniu sie w trawie Quote
Kila Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 dzis goscinnie wystapi KOT a wlasciwie kotka... wredna kotka o imieniu Miska...;) Bounty i tygrysek;) zaraz cos zrobie;) no zgadnijcie co;) to co tygryski (a wlasciwie husky:diabloti: ) lubia najbardziej a po wyciu czas na mala drzemke:loveu: lubie lekki nieporzadek:cool3: zawsze jest cos do gryzienia pod reka a wlaciwie pod lapa:cool3: Quote
Kila Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 powrot z porannego spacerku... co to za patyk?:roll: chyba sie z nim pobawie;) zabawy ciag dalszy chyba zabioere go do domku:razz: no to bierzemy:cool1: eee jednak po zabawie z dwoma hasiorkami nie mam sily targac jeszcze badyla do domu... w domku i tak mam kostki do gryzienia:razz: poranny spacerek... 4 rano... kto musi z psiakiem wyjsc? no oczywiscie pancio bo tyo pora tylko dla facetow;) zreszta pani nie pozwolilaby wykopac takiego fajnego dolka a pozniej sie w nim polozyc:cool1: z serii "kanapowcem jestem"... zejsc albo nie zejsc:confused: oto jest pytanie chyba schodze albo nie;) wdrapalem sie to ide spac:loveu: spie... nie zglupieli z ta micha? 15kg karmy to za duzo na jeden raz... no zobaczymy jak sie bedzie z tego jadlo;) wyspalem sie to moge cos zjesc:evil_lol: nawet nie glupi pomysl mieli:razz: miska w sam raz dla mnie:loveu: no juz nie podgladac... jem... i to tyle zdjec na dzis... nowe fotki moze juz jutro... a moze nie... wszystko zalezy od modela:cool1: Quote
Kila Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Nasz maluszek zapoznal sobie 3 hasiorki w okolicy i codziennie od 6 rano sie z nimi bawi^^ Oczywiscie wyjsc z domu musimy o 5 zeby najpierw dotrzec na miejsce;) Ale po tych zabawach jest grzeczniutki^^ Przy okazji uczy sie roznych komend (z roznym skutkiem ale jest coraz lepiej:multi: )... Jak nam sie uda zrobic jakies zdjecia podczas tych zabaw od razu pojawia sie w galerii:razz: Quote
Recommended Posts