Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aukcja dla Edzia gotowa:

Mam prosbe, zajrzyjcie czy wszystko sie zgadza, ew. prosze o wskazowki co zmienic, aha i moze macie inny pomysl na tytul?
Druga sprawa, Cioteczka sponsoruje wypas, czyli podswietlenie, pogrubuenie i wyroznienie tytulu aukcji, koszt 19zł+1zł - wystawienie na 14dni. Ale, 18zł kosztuje promowanie przedmiotu aukcji na stronie kategorii rowneiz przez 14 dni, chce Was zapytac, ktora wolicie opcję?

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Aukcja dla Edzia gotowa:

Mam prosbe, zajrzyjcie czy wszystko sie zgadza, ew. prosze o wskazowki co zmienic, aha i moze macie inny pomysl na tytul?
Druga sprawa, Cioteczka sponsoruje wypas, czyli podswietlenie, pogrubuenie i wyroznienie tytulu aukcji, koszt 19zł+1zł - wystawienie na 14dni. Ale, 18zł kosztuje promowanie przedmiotu aukcji na stronie kategorii rowneiz przez 14 dni, chce Was zapytac, ktora wolicie opcję?
Jak mam byc szczera to nie za bardzo sie w tym wyznaje, i nie mam zadnych doswiadczen, zeby tu zabierac glos. Dziewczeta zdecydujcie i wybierzcie te wersje, ktora bedzie najbardziej efektywna....

Posted

dziewczeta, ktora sproboje podac Edwarda do Gazety Wyborczej:
Kod rubryki:
Pies czeka na człowieka WFP
Do rubryki przyjmowane są ogłoszenia od osób, które znalazły, chcą oddać lub przygarnąć zwierzęta ZA DARMO.
Aby ogłoszenie ukazało się w piątkowym wydaniu GW, sms należy przesłać do godziny 16 w środę poprzedzającą emisję.

Uwaga

Ogłoszenia do rubryk można także zgłaszać codziennie oprócz sobót pod nr telefonu
22 555 43 35 lub 22 555 47 50 w godz. 10-20

Posted

no, ladnie.... zadna cioteczka nie mowi Edwardowi, ze taki fajny i ze go lubi....

Edwardziku kochany mizianki serdeczne w Walentynki dla ciebie..... trzymaj sie skarbku.....

Posted

Kava napisał(a):
Budrysek odezwij sie
czekamy....

jak pisalam juz wczesniej nie interesuja nas adopcje zagraniczne
za duzo jest przekretow z adopcjami do Niemiec...zwlaszcza tutaj na dogo

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
jak pisalam juz wczesniej nie interesuja nas adopcje zagraniczne
za duzo jest przekretow z adopcjami do Niemiec...zwlaszcza tutaj na dogo

Budrysku, skad nagle temat adopcji do Niemiec ?
Kto proponuje wyjazd do Niemiec ?