lula Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 no tak ja zjadłem, a ona mi zamknęła bagażnik......nie chcą mnie zabrać do domku.......;( Moja ukochana pańcia rozłożyła mi z tyłu moją matę ;)) (żebym jechał bezpiecznie)......dalszej części nie pamiętam, bo zasnąłem......obudziłem się jak kazali wchodzić po schodach na górę...........i dalej poszedłem lulu..... a dziś rano.............. oszalałaś......dopiero 8 rano a Ty mnie wyganiasz na spacer......sama sobie idź, moje powieki są takie ciężkie.........zieeeew, zieeew Quote
bonita Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 lula napisał(a): Ale meńciony:loveu: świetne zdjęcie! ma wyrko podpisane własnym imieniem :loveu: ale fajnie to wygląda. Zresztą cała galeria fajna, tyle opisów, będę tu często wpadać i ogladać wspaniałe życie Fuksa:loveu: . Quote
Mi. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 lula napisał(a):ej!!!!! no kto mnie przytuli???!!!! hallo, tu jestem...... ja przytule:multi: jak wogóle można takiej słodyczy nie przytulić:p Quote
leemonca Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 cześć Fuksik! my Cię też mocno, mocno przytulamy! Quote
lula Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 :)))) on jest wiecznie niedopieszczony :):evil_lol: rano oszalał, nie chciał się odkleić ode mnie, całuśnik jeden.:loveu: Nieźle mnie wyślinił.:oops: Quote
leemonca Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 lula napisał(a)::)))) on jest wiecznie niedopieszczony :):evil_lol: rano oszalał, nie chciał się odkleić ode mnie, całuśnik jeden.:loveu: Nieźle mnie wyślinił.:oops: mój też taka przylepa :evil_lol: , cały czas za mną chodzi :evil_lol: , nie mogę się schylić bo zaraz mnie wylizuje, łapie za włosy, nie da mi nawet ubrać butów ani skarpetek :evil_lol: nie raz już się o niego o mały włos nie przewróciłam :shake: . Ale to wszystkie boksie i boksiowate tak mają :diabloti: i za to je wszystkie kocham :loveu: Quote
lula Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 leemonca napisał(a):mój też taka przylepa :evil_lol: , cały czas za mną chodzi :evil_lol: , nie mogę się schylić bo zaraz mnie wylizuje, łapie za włosy, nie da mi nawet ubrać butów ani skarpetek :evil_lol: nie raz już się o niego o mały włos nie przewróciłam :shake: . Ale to wszystkie boksie i boksiowate tak mają :diabloti: i za to je wszystkie kocham :loveu: i do tego diabelnie zazdrosny o inne psy...i ludzi też :diabloti: Quote
Imbirka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 dokładnie, Imbir też tak ma:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale to są właśnie nasze najkochańsze fafluny:multi: Quote
lula Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 odwiedziliśmy Imbirkową galerię.......i muszę przyznać, że wzruszyła nas Wasza historia, bo jest bardzo podobna do naszej.Nam też minęło pół roku, tak ten czas szybko biegnie.Nie żałuję swojej decyzji, nawet wtedy gdy nie jest bajecznie.Musimy się kiedyś spotkać......może wymiana doświadczeń dobrze nam zrobi :) Quote
Imbirka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 szkoda lula, że w kwietniu nie byłaś zalogowana na dogomanii i że nie uczestniczyłaś w spotkanku bokseromaniaków. Poznałam wspaniałe cioteczki z dogomanii. Ale jeszcze nic straconego, żeby się poznać i spotkać, bo teraz jest kolej Warszawy na rewizytę i trzeba będzie coś wymyśleć, żeby się spotkać:lol: Quote
lula Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 No właśnie, o dogomanii dowiedziałam się w lipcu -dzięki dziewczynie z grona:)Wciąż poznaję nowych ludzi :)Fajnie, że są takie spotkania :) Quote
Imbirka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Spotkanko było bardzo spontaniczne i nawet AgaiTheta z Elbląga dotarła. Będzie trzeba znowu coś takiego zorganizować:lol: Quote
lula Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 jestem za :) nawet jeśli wypadnie mi dyżur w pracy -wezmę urlop :)takich wspaniałych przyjaciół Fuks i ja musimy poznać :) Quote
Imbirka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 No to w takim razie we wrześniu, jak już wszyscy wrócą z wakacji trzeba będzie pomyśleć znowu o spotkaniu bokseromaniaków i innych dogomaniaków:lol: Quote
Medorowa Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Cholera czego to spotkanko tak daleko:mad: :mad: :mad: :diabloti: Quote
Imbirka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Madzia, jak daleko, w Łodzi:lol: Lula, wieczorami mam ten nr 9297358 (ale się ukrywam, więc trzeba zapukać) a między 7 - 15stą jestem w pracy i ten nr gg masz podany pod moim avatarkiem. Dziś już mówię dobranoc, bo mnie czeka jutro ciężki dzień:lol: Quote
Medorowa Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Imbir1 napisał(a):Madzia, jak daleko, w Łodzi:lol: Lula, wieczorami mam ten nr 9297358 (ale się ukrywam, więc trzeba zapukać) a między 7 - 15stą jestem w pracy i ten nr gg masz podany pod moim avatarkiem. Dziś już mówię dobranoc, bo mnie czeka jutro ciężki dzień:lol: Taak, tylko w Łodzi:mad: A ja też sobie wzięłam Twój numer GG <haha haha>:diabloti: :evil_lol: Ja też mówię dobranoc i lecę z kundlami na siku:lol: Quote
lula Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 mój już był :) teraz leży pod moim łóżkiem :)ja jestem pod gg od 10 do 15 :) Quote
Medorowa Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 lula podaj swój nr gg:cool3: :cool3: Kurde lece, bo się psinki posikają:oops: :evil_lol: Quote
lula Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 witamy witamy :) i prosimy o fotki kolegi :) Quote
lula Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Piesuś bez pańci :) na działeczce z moim tatą. Quote
Recommended Posts